Bebelusi de iulie-august 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
acusor spune:
Dupa cum va spuneam, eu am inceput mersul la "dintar". Ma durea ingrozitor o masea. Eu ziceam ca e una care e cariata, cand colo ma durea cea de langa ea. Cica mai aveam putin si dadeam in gangrena. Si culmea, nu se vedea nici o carie la suprafata. Asta e . Am vreo 2 sparte (un sfert din fiecare, pana la gingie) si cica mi le scoate. Ma gandesc sa-mi pun implant, ca cu lucrarea tre' sa le pileasca pe cele de langa si parca n-as vrea. Da' implantul in schimb costa mult. Oi vedea. Ce mai, am intrat in reparatii capitale cu dintii. E cam stresant ca am de mers cu metroul cam 2 ore dus-intors si cat mai stau p-acolo.... si il las pe Teo cu o vecina pana vine mama de la servici.
Mamini, te stresez si eu cu o intrebare in domeniu. Albitul dintilor strica smaltul? As vrea sa-mi fac un tratament d-asta de albire a dintilor.
Teo a inceput de ieri sa manance mai binisor. Dimineata am facut am aplicat metodele voastre Simona, Diana, si la 10 cand am vrut sa-i dau marul si para nu le-a vrut. L-am lasat in pace si nu i-am dat lapte. Pana la urma, pana pe la 12 a mancat 3 sferturi si cam 60 ml de lapte. La pranz a mancat f. bine un borcanas de 125 g de legume. Si cerealale le-a mancat destul de bine. Sa vedem azi.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
delia grozav spune:
Fetelor care aveti tarc sau pat pliant, si eu vreau sa ii iau careva din astea doua la Medeea. Patul pliant nu se poate folosi drept tarc?
Care sunt diferentele dintre astea doua?
La noi in cartier tocmai s-a deschis un magazin pentru copii tare frumos si au si scaunul de la Primii Pasi cu jucarie, si centrul acela de activitate. Sunt tare frumoase dar scaun avem deja. La centru de activitate ma mai gandesc.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Lia2000 spune:
Buna, fetelor!
sa traim cu toatele de ! Martie!
Nu am mai intrat sa scriu, de cand am citit de Andreea. De fiecare data cand intram pe DC mi se opreau ochii acolo; si ma bulvera intr-un hal, incat de cele mai multe ori nici nu mai aveam putere sa vin "la noi".
Acum am cam recuperat ce-am pierdut.
Nu v-am spus ca Gia s=-a ridicat sambata trecuta in picioare in pat. Nu mai are stare de 2 lei si e maraita rau de la dinti. Noaptea e cam ghivecita, dar tace ca galusca daca o iau cu mine in pat. Stiu ca e riscant, ca nu mai scap dupa aia,. ddar mi-e mila de ea sa o las sa planga in patutul ei.
Cu mancarea sta relativ bine. Inca ma mai mir cum de se mai intampla sa nu rada tot laptele dimineata cand se scoala, dupa o pauza de 12 ore? Mai noiu la pranz nu mai vre legume, numai zeama de supa cu lapte (bine ca-l bea pe ala).
Seara bea deja 240, spre fericirea mea.
Cam astea sunt noutatile.
Acu ma duc la nani, ca iar ma prinde 12 treaza...
Lia & Gia
MONAI spune:
Lia, exact asa patesc si eu cu mandra mea. Daca doarme cu mine nu are probleme. De cand ne-am intregit a dormit in patutul ei, dar iar s-a trezit de multe ori si plangea:"ma-ma-ma-ma". Mi se rupea sufletul si de ea si de oboseala si tot cu noi in pat ajungea. Azi mi-a venit ideea sa o culcam intre noi, dar pe salteluta ei de infasat, cred ca asa va fi mai protejata in caz ca avem somnul adanc si nu iepuresc ca acum.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI DANIEL !(Orca)
LA MULTI ANI ,ANDREI PAVEL !{(Alina 78)
LA MULTI ANI,DARIA-IOANA !(Calina03)
LA MULTI ANI,VLAD CRISTIAN !(Cin)
LA MULTI ANI,MARIA !(ema.nu.ela)
LA MULTI ANI,BRIANA ! (lacramioara)
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si mincaciosi si sa aveti parte de mult noroc in viata !
Chiar daca la Iasi e zapada cum nu a fost toata iarna:
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA SI BOGATA IN IMPLINIRI,SANATATE SI FERICIRE !
Simona,daca vrei iti trimit eu niste algocalmin fiole,sa le ai in casa,pentru orice eventualitate,fiindca la noi inca se mai elibereaza fara reteta!
O zi frumoasa se senina!
Pupici dulci de la noi!
Cristina,Rares si Mihnea
corbioana spune:
Un MARTISOR virtual pentru voi toate si pentru toti bebeii nostri frumosi si minunati! Sa va aduca multa sanatate si caldura in suflete si bucurii cate puteti duce
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
valcampan spune:
Pupicuri si multi ghiocei pentru toate doamnele si domnisoarele ! Sper sa aveti o zi frumoasa alaturi de prichindei !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
geaninaelena spune:
Buna dimineata si un Martisor virtual pt toate mamicile si fetitzele!
E clar lucul ca noua nu ne mai merge netul in timpul zilei...i-a sunat sotul pe astia cu reteaua, dar nu s-a intamplat nimic...trebuie neaparat sa-i schimbam, dar nu prea avem cu cine (RCS nu vine in bloc decat daca vor mai multe persoane)...sper sa nu raman iar in urma...oricum dependenta de voi isi va spune cuvantul si vom face tot posibilul sa avem net!
Dupa trei zile in care am facut pauza de piure de legume Mihai a papat aproape 300g (deci se poate);ieri i-am dat prima oara ou..am inceput cu un sfert...cand mai pot sa ii dau? stiu ca s-a mai discutat, dar nu am retinut. Voi ce fel de oua le dati puiutilor?
Brianamica multa sanatate Anei si tie putere...o sa fie totul bine; sa ne tii la curent cu evoilutia Anei!!
Emaaimee noi nu avem pisica; eram in vizita la parintii viitorilor fini; cred ca ar fi vrut sa o smotoceasca numai ca nu a stat; pupam fetita frumoasa care face traznai!!
Ella2000 si noi va pupam...si lasa fata sa sara ca nu se supara nimeni (nu am nora...inca); felicitari Iuliei viitor manechin.
Ancutzathree nici noi nu am facut vaccinul antirujeolic...nici nu am vorbit cu d-na doctor...si eu inclin sa nu ii facem acum...ramane de vazut.
Anis pe Mihai il imbrac pt somn cu un body cu maneca lunga si pantalonasi cu botosei. In camera lui sunt 24-25grade. Felicitari pt “tata” si va dorim sa mai luati o pauza de dinti!
Andatudor asta este “dezavantajul” alaptatului : nu stim cat laptic papa puiutii nostri; vezi si tu ce zice pediatru! Piticul celalalt este Vladutz si sunt nascuti in aceeasi zi; ne cunoastem din maternitate.
Laura25 super pozele cu cele 2 perechi de gemeni! E bine ca Rares vrea san, dar e si mai bine ca ai lapte destul!!
Mamini frumusica foc Veve!
Andre_ea felicitari pt ambele evenimente…de acum va trebui sa stai cu ochii pe el ca pe butelie…la noi ridicatul in picioare e floare la ureche, mai greu e sa-si tina echilibrul si de cel mai multe ori face bufff.
LA MULTI ANI pentru puiutii sarbatoriti..sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!
Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos
mamini spune:
sa avem o primavara frumoasa cu toatele!
multumim pt complimente!
Dede,coloratia de la fier nu e permanenta, se duce la un periaj profesional.
Acusor, eu nu sunt pro-albire, fiindca lasa sensibilitate mare la rece, uneori si la dulce, rezultatele sunt numai temporare si raportul +/- nu e favorabil albirii. in organizatia in care lucrez s-a luat hotarirea sa nu se faca, nici macar nu se mai achizitioneaza substantele pt albire. aici numai la privat se mai face, costa mult si e "pe raspunderea" pacientului.
M
Dianami spune:
La multe luni, Daniel! (Orca)
La multe luni, Andrei Pavel! (Alina78)
La multe luni, Daria Ioana! (Calina03)
La multe luni, Vlad Cristian! (cin)
La multe luni, Maria! (ema.nu.ela)
La multe luni, Briana! (lacrimioara)
Sa cresteti mari si sanatosi!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia