Bebelusi de iulie-august 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Dianami spune:
Va oferim si noi, cu drag, un buchet de GHIOCEI.
Sa aveti o primavara frumoasa!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Monica-Elena spune:
Un martisor, un gand curat din sufletelul meu mic si curat de copil ptr toate mamicile si printesele mici. Si mai ales unul special ptr Ingrid cea frumoasa si mamica ei.
Cu drag,
Mihnea cel voinic
emaaimee spune:
Uram si noi
Sarbatoritilor datei de 29
Eva Christina (Oana C)
Nichita (Cezara08)
Andreea Codruta (nicoll mada)
Sarbatoritelor datei de 30
Dariana (Ioana Co)
Mara Karina (claujro)
Sarbatoritilor datei de 1
Maria (ema.nu.ela)
Daniel (Orca)
Andrei Pavel (Alina78)
Daria Ioana (Calina 03)
Vlad Cristian (cin)
Briana (lacrimioara)
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
ancutzathree spune:
salutare la toata lumea
un 1MARTIE fericit si un caldurosLA MULTZI ANI! sarbatoritzilor de azi
daniel
andrei pavel
vlad cristian
daria ioana
maria
briana
diana multzumiri ptr flori sunt superbe
dede eu am patic pliant care poate fi folosit si pe post de tzarc,eu zic ca e foarte practic...
vreau sa va spun ca sunt tare bucuroasa ca ii place cartoful cu ou lui Alex ,azi l-a mancat dintr-un foc... alte noutatzi:
paseshte foarte frumos sustzinut, se indreapta singur spre directzia dorita si se tzine singur de ceva si se ridica pe 4 labe...
fetelor voi le datzi la bb DANNONE cu fructe?
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
Monica-Elena spune:
Voinicul meu ieri statea in carut legat in hamuri si ce sa vad eu copilul meu isi scosese hamurile si se ridicase in picioare. Noroc ca am fost langa el intr-o sec si nu a apucat sa cada . De cand s-a ridicat in picioare nu mai are astampar nici o secunda.
anis spune:
Cate un martisor pentru fiecare mamica :
Si cate un martisor plin de caldura sufleteasca pentru fiecare
Si unul foarte foarte special pt MIHNEA nebunici, de la INGRID!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Anca noi papam mili. Danone nici eu nu consum ptr ca nu sunt naturale absolut deloc.
emaaimee spune:
[quote]Originally posted by delia grozav
Fetelor care aveti tarc sau pat pliant, si eu vreau sa ii iau careva din astea doua la Medeea. Patul pliant nu se poate folosi drept tarc?
Care sunt diferentele dintre astea doua?
La noi in cartier tocmai s-a deschis un magazin pentru copii tare frumos si au si scaunul de la Primii Pasi cu jucarie, si centrul acela de activitate. Sunt tare frumoase dar scaun avem deja. La centru de activitate ma mai gandesc.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
Si eu iau patutz pliant pt Ro.Ma mai gandesc in leg cu tarc.Ziceti-ne si noua
1)Aveti saltea separat la patutul pliant(nu ma refer la aia subtire a patutului)?Am vazut parca la Kasi ca avea o paturica sa mai ridice nivelul patutului ca mai mult pe jos doarme bb.Merge asa eventual o patura de-a noastra mai groasa si apoi pus salteua?Ca mi se pare taare jos.
Tarcul:in poza pe site-uri nu iti dai seama cat de mare e.Am vazut-o pe Ingrid in el si pare mare,dar e direct pe jos sau e mai sus un pic?Adica e bun la joaca,mers in 4 labutze
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Hai sa va raspund eu cu patul pliant.Eu aveam pat pliant.Am vrut sa-mi i-au tarc, pt ca patul pliant e prea mic, si ingust petru zbenguiala.
Eu folosesc patul pliant la primul nivel, urmeaza acum sa il dau mai jos.Nu e recomadat sa mai pui si altceva in afara de salteaua lui, ca daca incepe sa se ridice in picioare, catare etc..i se usureaza munca , scurtandu-i din inaltime.Standardul ca inaltime la paturi, tarcuri e de 75cm.Ingrid de ex atinge cred acum 74 de cm....daca i-as pune o saltea in tarc, in loc de 75,ar fi 65...mie mi se pare periculos...mai ales pt mai incolo.
Tarcul care l-am luat e cel mai mare de pe piata de pe la noi, e direct pe salteaua tarcului,care e tare, nu trebuie sa fie moale, ei trebuie sa poate sa mearga de-a busilea, sa stea in picioare, etc..si numai pe tare au cea mai buna stabilitate.Eu deocamdata i-am pus o paturica mai pufoasa..asta fiindca sta ca un titirez..si sa nu va fie frica ca se lovesc etc...ca n-au nimik..asa mi s-a parut si mie.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
La multi ani!
Maria, Daniel, Andrei Pavel, Daria Ioana, Briana si Vlad Cristian!!!!
Sa cresteti mari si sa le bucurati pe mamici!
Ella2000 si printesele