Bebelusi de iulie-august 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hai ca tot bantui pe aici, deh...cafeaua la ore tarzii .
Pt ca azi este 1 Martie, va dau si eu un Martisor virtual, sa ne mai indulceasca si noua inceputul asta de primavara .
Pupam toate mamicile si toti bebeii!

Am deschis si subiect la Zona artelor.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Vad ca iar am ramas singura pe aici pana am terminat de citit tot!

Vreau sa urez si eu Multe luni inainte cu multa sanatate bbilor care implinesc luni, chiar daca nu exista luna asta ziua lor de nastere! Asadar, Multe luni pentru:

Copilasii nascuti pe 29:

EVA CHRISTINA (Oana C)
NICHITA (Cezara08)
ANDREEA CODRUTA (nicoll mada)

Fetitele nascute pe 30:

DARIANNA (Ioana Co)
MARA-KARINA (claujro)

(vad ca desi si Iulie si August au 31 de zile pe 31 nu s-a nascut nici un bb!)

Si nu in ultimul rand copilasilor nascuti intr-o prima zi a lunii:

MARIA (ema.nu.ela)
DANIEL (Orca)
ANDREI-PAVEL (Alina78)
DARIA-IOANA (Calina 03)
VLAD-CRISTIAN (cin)
BRIANA (lacrimioara)

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Sa va spun o faza tare! Pt ca m-am plans ieri de durere de cap, am fost azi la farmacie sa iau algocalmin fiole. Si stupoare!!!!!! NIci ala nu se mai da fara reteta!!!! Pai ce sa fac? Sa o iau pe dna dr la mine acasa si daca apare vreo urgenta sa-mi dea repede reteta? Ca eu mai si stau in Baneasa si dr e pe Calea Victoriei, asta ca sa nu mai spun ca nu are prg non stop!

Si sa ne laudam si noi! Azi am facut pt prima oara dus nu baita!!!!! Nu aveam timp ca se facuse tarzior, asa ca l-am pus in picioare in cada mare, il tineam cu o mana de sub manute si cu cealalta il spalam si clatea. Si a stat in picioruse cat l-am spalat fara sa zica nici pas! Si nici nu incerca sa se lase in jos! Am baiat mare mai! Vezi cuscra, eu il invat repede de toate, in curand se spala singur! I-am facut si baie cu spuma, si dus, ce mai urmeaza?

Va pup si eu ca iar s-a facut tarziu! Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Diana- multumim de martisor! FF frumos! Abia astept sa apara florile, mie imi plac la nebunie, as dormi intre flori daca ar fi posibil! Pupici la amandoua de la noi 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fug si eu la nani. Cuscra, pupam baiatul mare , iar pt. tine o .
Noapte buna, mamici si bebei!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Noi suntem matinale ca de obicei. Am avut o surpriza foarte frumoasa azi-dimineata cand am gasit martisoarele de la tati. Eu am uitat complet ca e 1 Martie si chiar daca imi aminteam as fi uitat de martisoare. Asa ca va doresc la toate o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
Culmea e ca avem zapada foarte multa pe-afara, nu cred ca voi putea iesi cu caruciorul, incercam cu sania dupa-masa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor mor de foame dar nu ma pot abtine sa nu va citesc si sa si scriu putin.
In primul rand sa ma laud. De doua nopti Medeea se trezeste pe la 2 noaptea si eu nu o bag in seama si adoarme la loc. Sper sa inceapa iar sa doarma toata noaptea ca am observat ca oricum papa putin noaptea deci era o trezire doar din obicei.
Anis rectific, Sofia are ochii cei mai frumosi dupa Ingrid. Glumesc, bine-nteles ca toti bebelusii de iulie-august sunt superbi (si al meu e cel mai). Asa e cu cioara. Bunica tot se leaga de noi ca nu avem par, ca nu sede, ca nu are dinti, ca e cam micuta si imi vine sa o bat pentru asta, chiar daca pentru altele o iert. Da ma abtin.
Cine zicea de san? Daca ati fost la endocrinolog si v-a spus ca nu e nici o problema asa ar trebui sa fie. Daca tot nu esti multumita mai mergi si la altul ca sunt destui. Nu glumesc, nu e nici o problema sa ceri mai multe pareri. Si eu cred ca e o criza hormonala care apare de obicei in primele luni de la hormonii mamei.
Parca m-a intrebat inca ceva cineva dar am uitat....de foame. ma duc sa mananc. Desi de azi vroiam sa incep cura de slabire.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetele!
Mai da' ce spor aveti la scris! Ieri cand am plecat la "dintar" eram la pagina 8, capitolul trecut.
Mi-am inceput dimineata foarte bine delectandu-ma cu poze.
Mamini, e dulce foc Sofia! Arata foarte bine. Iar ochii ei albastrii ma termina. O sa rupa inima multor baieti.

La fel si Oana a ta Emamaimee, e haioasa rau mai ales cu dintii. Cand rade seamana cu tine.

Anis, si Ingrid e frumoasa foc cu ochisorii ei. Numai cand te uiti la ea cred ca iti trece toata oboseala.

Toate fetitele de iulie-august sunt niste frumoase. Vreau si eu feeeeetitaaaaa! Sa vad daca mai am curajul .

Laura25, copiii astia ai vostri sunt "de coma". Chiar ca Biencuta e o delicata. Are cine sa o pazeasca cand va fi mare. Ce v-ati nimerit voi, mamicile de gemeni, in acelasi oras.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

A da Simonaci cu Vigantolul nu e nici o problema, nu are nici un efect, cu fierul poate fi problema sa se coloreze dintii dar e bine sa ii stergi imediat dupa ce primeste fierul.
Mamini u ce stii de la fier se coloreaza dintii permanent? sau nu e asa mare problema?

Mergi la inceput

Simonaciintreaba-le pe fetele de dincolo cum e cu medicamentele. Asa e normal, farmacistii nu sunt medici si eu nu suport cand intra cineva in farmacie si spune ca e racit si farmacista il consulta asa din ochi si ii da medicamente.
Nu te supara pe mine, si mie mi-a fost ciuda ca am vrut sa ii iau lui sotu ceva antibiotic ca ma pricep cat de cat da nu mi-a dat fara reteta. Dar nu am comentat ca mi se pare normal asa. O sa ne obisnuim si cu asta. Problema e ca ajungem prea greu la medic si la retete, dar problema asta e si prin vest.

Mergi la inceput