Bebelusi de iulie-august 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca vroiam sa fug la culcare...si cand colo s-a trezit pt tzatica..asa ca iar mai trebuie sa stau un pic s aimi vina somnul.

Simona, am luat din astea straine, f bune si gustoase.De fapt eu am pe un tip cu fructe din piata,care ma stie de cand eram gravida si imi aduce sau recomanda ce e mai bun.

Ella, cu tarcul, daca vrei ceva mare , ce am luat eu si Simona e mare si cam singurul de pe piata.

Simona ,asa face si Ingrid ,sta un pic in fund ,dupa aia e titirez se joaca cu tot ce ii pun in tarc,.e asa haioasa..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cuscra- am vazut abia dupa mes tau, se pare ca stiam si eu bine. Si mie mi-e tare frica de asta ca nu am avut nici eu nici sotul si el se duce la serv si sunt destui parinti de copilasi la gradinita. Sper sa scapam. Hai ca m-ati speriat si pana la urma ii fac vaccinul desi ma cam codeam. Sper sa fim bine. O sa vad ce zice si dr!

Anis- eu il imbrac la fel ca ziua" body cu maneca lunga si pantalonas fara botosel, cu talpile goale. Dar eu am cam 24 grade, tu am inteles ca ai mai mult. SI Mario are bubite pe barba de la papica!

Cuscra- eu il dau la fund cu bephanten. Pot sa-i dau si pe fata cu sta? Nu are nimic daca-l papa?

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anis, felicitari pt. mica vorbareata si dintoasa . La mai multe! (cuvinte, nu dinti...).

Cuscra, felicitari pt. achizitie. Sa-l stapaniti sanatosi! E mai bine sa aiba suprafata tare la podea, il ajuta sa se dezvolte mai bine . Pupici ginerelui !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Nu are nimic Bephanten. Dupa cum sigur stii, se da si pe mameloane, in caz de fisuri, tocmai pt. ca nu e nociv pt. bebe. Poti sa-l dai linistita dupa ce il speli, ca oricum nu ii dai ditai stratul, ci unul finut, acolo...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Briana- da, asa e, e tare nasol! Pai eu iti urez sa nu aveti nimic grav si sa plecati repede acasa sa nu ia fata ceva de acolo! Pupici!

Anis- eu nu cred ca fac neaparat de la papa ci de la lingurita, servetel si legume care fermenteaza repede, ori noi nu ne facem masca cu cartof! Vb ta, bine ca nu e adolescenta, dar atunci va avea altele, ca orice copilas!

ANda- pai papa f bine! Si bea si laptic de 3 ori! Mario nu mai bea decta de 2 ori, o data dimineata 140-150 ml si seara 280, dar in total nu fac 500! Eu zic ca e bine, sa nu-ti faci probleme, fiecare are metabolismul lui! Si daca nu se trezeste des de foame inseamna ca se satura. Daca nu ar fi fost laptele bun tot nu se satura si se treze des! De ce l-a intepat si in manuta? Noua ne face intr-o singura intepatura in picior!

Ema- am vazut pozele cu dintoshela! Tare frumusica si plimbareata! Mario ma supara tare ca nu stie sa se ridice singurel in fund! Doar se rostogolete fata-spate si inapoi! Si nici nu prea excelam la statul in fund! Putinel ca avem treaba multa! Pupici la fetita frumoasa!

Mergi la inceput

Dede- chiar ca e o combinatie super! Eu ii dau zilnic morcov lui praslea cel voinic si e alb ca varul! Deci inclin sa cred ca seamana cu tatal tau! Iar de timiditate, eu si asa eram cam cata in ce priveste doleantele mele personale, cred ca daca ar fi vb de copilul meu as musca din ei! Eu m-am certat cu asistenta ca il strange prea tare de fata pt picaturile de antipolio si ca daca nu e in stare sa-mi dea mie sa-i dau. Adevarul e ca Mario e tare cumintel si daca vrei sa ii pui picaturi in gura el deschide imediat gurita si sta la picat, numai asa ii pun Vigantolul si e si pacat sa-l sperie asa, ca dupa aia facem circ mai mare la injectie!

Si ca tot veni vb! Tu stii ceva de Vigantol ca nu se picura simplu in gurita? Ca ar face ceva la gingii si dintisori mai tarziu? Ca m-a impacientat cineva! Sau Diana, tu stii ceva?

Mergi la inceput

Laura- tare dragalasi! Si ce se vede ca Bibi e fetita dragalasa! Sunt tare haiosi cu covrigelul lor in gurita! Pupici la toti puii frumosi, si te rugam sa-i transiti si Isei multi pupici din partea noastra pt ea si gemenasi! Felicitari si pt dintisorul lui Rares dar si pt ciclul tau super scurt! Pe mine din prima m-a tinut 10 zile!

Ella- felicitari pt micuta manechina! Si tie succes sa nu ai surprize cu bb3! Ca tot iti mai doreai tu 2 pt poze! Pupici!

Mamini- Tare tare tare frumusica fata ta! Pupici grasunelei. Si ce ochi are, te termina! Su cu gene lungi! Sa-ti traiasca frumoasa si sa-i transmiti pupici din partea mea si a lui Mario (fara suparare cuscra ca sunt asa, de la distanta!)

Mergi la inceput

Ella- nu mai avem, dar aveam. S-a nascut cu un san rosu si umflat si celalalt, dar mai putin. Si i-a trecut pe la o luna si jum, dupa ce i-am pus rivanol. Incearca si tu daca poti inainte de culcare sa-i pui vata inmuiata bine in rovanol si legata de jur imprejur cu fasa sa stea asa pana dim, si daca nu trece in cateva zile schimba dr! Pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Andre-ea- felicitari pt plimbaretul dintos! Vad ca faceti progrese nu gluma! Felicitari! Tot ce e posibil sa nu fi papat din cauza asta. Si am vazut si pozele! Foaaaarte frumusel si Todor! Si vesel tare! Pupici!

Anis- si eu stiu ca de la dinti se face diaree, deci tot ce e posibil! Nu prea e normal de 3 ori, dar mai dati-ne si noua ca de cateva zile facem numai cu termometrul de constipati ce suntem! Pupici si sa va treaca repede! Si felicitari pt vorbareata! Si nu te supara, ca si Ingrid are ochisorii tare frumosi! Ti-am zis ieri! Poti sa-i dai morcov sau zeama (mucilagiu) de orez daca crezi ca e cazul.

Mamini- pai se vede ca e comod sa o speli in chiveta si se pare ca si ei ii place. Felicitari pt progresele cu papica!

Boga- felicitari pt dimensiuni! Sa-ti traiasca puiul mare!

Ella- pai asta pe care il am eu si il are si Anis e super pt ca e cel mai mare cred. Si eu cred ca e si util ca nu are ce sa pateasca. Ema e un caz fericit ca se duce doar la fantana, Mario s-a dus la biblioteca si a si dat un cap in ea, sa vada daca e rezistenta! Si e si la reducere acum, 20%.

Anis- da, coincidenta! Eu credeam ca nu are alta culoare, dar imi convine ca se asorteaza cu bucataria si gresia! Voi incerca si eu cu patura, nu stiu daca o sa tina figura ca el se pride de cearsaf sau patura si se trage sa inainteze. Sper sa reusesc. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Anis- vad ca i-ai raspuns si tu la fel Ellei! Ma tenteaza si pe mine sa incerc cu piersici ca astea il mai inmoaie la burtica, stiu de cand mancam eu asta vara! Nu prea am vrut sa-i dau nimic din import, dar acum ma gandesc ca oricum ii dau dovlecel asa ca merge si piersica!

Diana-multumim mult! Stiu ca e bine, ca merge mai bine in 4 labe si se poate misca mai usor, dar a dat si un cap de s-a auzi tare de tot, insa nu a plans! Se pare ca are capul tare! Si noi va pupam! Multumim pt raspuns, eu nu stiu de unde stiam ca pe san tb sa te speli bine inainte sa pape. O sa-i mai dau si eu cand face, el in general se irita cand il sterg cu servetelul si cam dupa fructe!

Mergi la inceput