Bebelusi de iulie-august 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am limbarita..ca inerc s-o fac pe Ingrid sa adoarma singura..deocamdata ea tipa si din cand in cand zic "amama mamam mama"...Cum s-o fac sa adoarma fara tzatica??????

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by anis

Am limbarita..ca inerc s-o fac pe Ingrid sa adoarma singura..deocamdata ea tipa si din cand in cand zic "amama mamam mama"...Cum s-o fac sa adoarma fara tzatica??????

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Si merge? Ca eu azi aveam treaba si l-am lasat pe Tudor pe pat. A plans cu lacrimi pana l-am luat in brate, desi ma vedea.
Felicitari pentru dintisor si noul cuvintel!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Briana multa sanatate puiutei, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste hopul asta!
Laura bestial gasca ce mai a fost cool acolo, veselie la maxim, misto de tot distactie aveti!!! toti 4 bebeii!!
Mamini e beton Veve !!!!!!!!!! Frumoasa foc, mai dar e voinicuta voinicuta, nu papa ea pana acu da uite la ea ce cutite are s-o papam noi toata!!! O frumusica ce mai!
Anca mica haioasa Oana, a crescuuut si ea la greu e o scumpica! Ce palariute are ;)

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Hai ca nu am putut sa mai stau atunci. Anis- ca am vazut ca mi-ai raspuns, Da tot galben i-am luat dar nici nu cred ca au alta culoare! Si aratandu-i mamei mele pozele cu tarcul tau a descoperit ea, ca eu nu vazusem, ca avem si gresia la fel! I-am pus si eu ceva in el, dar o strange toata ghem si mai rau il incomodeaza. Cred ca-i voi pune o patura mai mare sa nu mai poata sa o traga ca eu stau si la parter si e cam curent pe jos.

Ella- si noi suntem stiri de tot. Iti urez spor la cump. Cu mancarea eu eram cea care citisem ca papa mai bine daca-i lasi sa pipaie mancarea dar am pov ieri ce mi-a facut cu mamaliga! O lua in pumn si o intindea bine cu palma pe masa! O incercare am facut si m-am lasat pagubasa! Ii place si muzica, danseaza in felul lui, da din picioruse tare si rade. Dar nu la toate melodiile, ca are si el preferatele lui!!! Din palme nu batem inca. Felicitari Paulei, si pentru ca e vorbareata! Ii mai spune Iulia Pau-pau?

Albinutzza- cum sa va uitam? Nici poveste! Felicitari pt dimensiunile lui Luca, si pupici pe piciorus, sa nu doara si sa nu aiba nici o reactie vaccinul!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Dede- asa e, si eu am ajuns la concluzia ca smecherasii inteleg tot! Felicitari pt papica si multa rabdare si in continuare!

Cuscra- bine ca ni ai plecat degeaba pe viscolul asta! Si Mario are acum o faza, face parca s-ar oracai si il distreaza la culme! Cred ca invata sa faca fel si fel de chestii din gurita si se distreaza copios!

Geanina- Am vazut pozele cu razaretul frumusel! Sa va traisca! Cum se comporta cu pisoiul? Ca si copilasii Laurei? Il trag de coada?

Anca- cred ca te-ai speriat tare, cred ca as fi murit pana il gaseam, dar nu te supar pe mine insa acum citind m-a bufnit rasul! Tb sa fi fost tare dulce cumintel acolo!

Anis- pai se poate sa nu-ti priasca atata somn, dar se poate si sa adorimi la un mom dat si sa nu te mai poti trezi 3 zile daca mai continui asa! Sa stii ca si mie mi se pare ca seamana tare de tot Ingrid cu tine, orice ai spune tu! Stiu ca parerile sunt impartite, si mie imi spune multa lume ca seamana cu tasu' (sunt cateva poze si cu el) si doar cativa ca seamana cu mine. Care o fi adevarul..... nu se stie inca!

Briana- multa multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa fie doar o alarma falsa! Pupici multi printesei tale si tie multa putere si curaj! Tine-ne si pe noi la curent! Speram sa treaca repede si sa iasa toate analizele bune!

Ema- pai ai grija mare cu zvapaiata ta sa nu faca vreo boacana! Pupam plimbareata! Si Mario arunca cu jucariile si apoi se apleaca dupa ele si era sa cada din carut cu capul pe gresie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Multumesc pentru felicitari dar... trebuie sa am putere sa o duc de doua ori pe saptamana, cu Paula de 9 kg si ceva( asa cred ) in marsupiu.... si sa stau sa astept... e greu.

Anis, ati avut limbarnita amandoua! felicitari ptr...TATA!

Tudor si tie felicitari!

cu tarcul, Simona eu vreau sa cumpar unul... si inca nici nu am fost sa vad ce este, cum este mai bun... ce sfaturi imi dati?

Nu mi-ati raspuns... despre nodul mamar!!! Am scris ca Paula are la sanul stg. Diana, ce-mi zici? Endocrinologul mi-a zis sa nu ma impacientez! dar sunt mama! ce-o fi facand Ana micutza?

Somnic usor!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Hai ca am stat sa aduc listutza cu datele la zi..gata am terminat.

Nu mi-a iesit ..tot la tzatica a adormit

Simona..ca sa vezi , aveau si pe alb, cu niste ursuleti.Eu i-am pus o patura mai pufoasa si am bagat-o sub margini, asa nu mai poate sa o faca cocolosh.Vezi ce gasesti sa intre la marginile fundului tarcului..haha cum suna.Nu se merita sa iei si saltea..ca daca se vor ridica in picioare..i-a mult din inaltime.Ma uitasem si io pe situl lor,pt comanda la saltele..si cea mai mica e de 10cm..dar dupa ce am pus patura..am vazut ca nu mai am nevoie.

Fug la culcare.

Mergi la inceput

Ella..m-ai facut sa rad in hohote

Mergi la inceput

Anca- am vazut pozele. Sunteti tare dragalasi! Si ma uit ca toti copilasii de pe aici se joaca frumos cu tot ce prind. Pai la Mario tb sa stau mult sa il prind fara ceva in gura, ca el intai suge 2 ore ceva si abia apoi se si uita si-l stusidaza! Am vazut ce frumos citeste el! Mai-mai! Nici noi nu am facut inca vaccinul, ar tb sa-l facem sapt viit!

Anis- da am vazut, atre nasoala vremea azi! Felicitari pt papica. Piersici ai pus tu la congelator sau ii dai din astea straine? Si in tarc sta cumintica in fund? Ca Mario sta cateva sec si apoi se arunca pe burta si asa a stat o ora si ceva pana a obosit!Speram sa fie de la caldura bubitele voastra si sa treaca repede. Dar tu nu ai cum sa faci mai racoare in camera?

Anis si Diana- cred ca sunt tare dragalase cu animalele! Mario am vazut ca se uita de mama focului dupa cateii de pe strada dar nu am curaj sa-l las mai aproape de ei sa vad ce face, nici macar langa cea a mamei ca e in curte si e murdara! Abia astept sa mai creasca si el sa nu mai bage imediat mana in gura!

Briana- eu am inteles ca asta nu se ia decat de la pers infectate. Dede, gresesc? Chiar asa, sa fi venit cineva bolnav la copil mic? Chiar asa? Eu sper sa nu fie asta! Poate e rubeola totusi, ca aia e mai usoara si se manifesta cateodata la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Ella2000
Nu mi-ati raspuns... despre nodul mamar!!! Am scris ca Paula are la sanul stg. Diana, ce-mi zici? Endocrinologul mi-a zis sa nu ma impacientez! dar sunt mama! ce-o fi facand Ana micutza?

Somnic usor!

Ella2000 si printesele

poze

Ella, scuza-ma, nu am vazut intrebarea . Cum arata? Este doar tare sau este si rosu, cald? O doare cand o atingi acolo?
Este f. posibil sa nu fie nimic grav, doar un fel de criza hormonala prin care mai trec uneori copiii mici (se intampla si la nou-nascuti).
Urmareste cum evolueaza. De cat timp i-a aparut? A vazut-o si pediatrul sau doar endocrinologul?

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput