Bebelusi de iulie-august 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
mamini spune:
dragele mele, multumim de complimente!
e grasuta puiutza mea, desi a luat 350 g in ultima luna si ceva,de la ultimul control, papa doar o masa de solide pe zi, maxim 125g si in rest lapte, plus o masa (120-180ml, depinde de zi)de bautura din aia de lapte cu cereale( azi de exemplu a refuzat-o categoric) sau de cartof-morcov-lapte. fructele le scuipa, brinza nu i-am dat, nici iaurt,deci numai legume si citeodata( cam la 2-3 zile) si carnita. dar se pare ca ii prieste laptele, papa de doua ori 100-130ml de lapte pe noapte, e greu, dar creste bine.la control mi-au zis ca e ok, ca inca nu e musai sa pape carne daca nu vrea, nici fructe, ca sa ii dau sa se obisnuiasca cu gustul, dar ca si 60 g de legume pe zi ii sunt suficiente atit timp cit primeste lapte destul. se pare ca au dreptate, fiindca e ok.
cit despre spalatul in chiuveta, e fun, fiindca e adinca si are loc, iar acuma ca sta in fundulet si se joaca e si foarte usor. avem si cadita, dar in asta mi-e usor ca e mai sus si in plus o acopera apa mai bine, puteam sta mai mult la balaceala.
Andre_ea, felicitari duble pt Tudor!
pupici bebeilor dragalasi
M
andre_ea spune:
Multumim pentru aprecieri!
Asta cu patul cred ca putea sa o faca mai demult dar nu prea il tin acolo ca mi-e frica sa nu se loveasca. Lucru pe care l-a si patit azi cand a mai incercat sa se ridice.
Eu nu mai prididesc cu privitul pozelor. Am vazut cele 2 perechi de gemenasi dulci foc, pe Sofia cea frumoasa, ce merge ea in patru labe.
Ma delectez si cu ochisorii albastrii ai norei. Si ce palariute are! O
-am si noi.
Eu sunt in urma cu pozele baiatului. Abia am pus poze in albumul de Craciun si am terminat luna a cincea.
Va pup! Merg la baita.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
delia grozav spune:
BUNA SEARA!
Am vazut si eu pozele cu cele doua perechi de gemeni, sa va traiasca, sunt tare scumpi.
Emaimeee Oana e tare draguta si dornica de actiune, fur si eu ideea cu amenajatul sufrageriei, dedesupt ce aveti?
Mamini Sofia e tare draguta si ea ca de obicei, daca ar fi sa facem o rubrica cu cei mai frumosi ochi stim cu totii cine ar castiga.
Andreea cred ca esti tare mandra, si ai si de ce. Sa-ti traiasca sportivul cu dintisorul lui.
Anis bravo pentru vorbareata. Cu scaunele cred ca te-ai obisnuit deja ca e al 5-lea dintisor, daca nu are si alte simptome, ca febra, varsaturi, si scaunul nu e prea urat, adica verde, cu sange, mucozitati multe, e clar de la dintisor. Important e sa se hidrateze bine fetita.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Dede..desi suntem la al 5-lea..parca tot nu m-am obisnuit.Nu ,e f normal kka, numai ca face des..foarte des, in rest nu are altceva.Tocmai cand incepuse sa ia mai bine in greutate
..ma exaspereaza dintii astia 
SA-I DAU NISTE MORCOV ?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Buna seara tuturor! Iar ati vb mult!
Am si eu o veste! Ne-a venit tarcul!!!!!!!! Suntem tare incantati, dam cu jucariile de pereti si ne agitam pe burta in el! A stat si in picioare un pic mai mult decat de obicei si apoi s-a lasat pe burta si alerga pe acolo!
Anis- multumim mult pt pont! Dar am si eu o intrebare. Ti ai luat si o saltea sau ce-i pui in el sa nu se lov la cap ca e cam taricel?
Citesc si eu cat pot din ce ati scris si raspund pe parcurs!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
anis spune:
Simona ce culoare ai luat? Tot galben>Eu i-am pus o paturica mai groasa (pufoasa )atat, ca in rest nu e nevoie de saltea.
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Mamini Sofia e tare draguta si ea ca de obicei, daca ar fi sa facem o rubrica cu cei mai frumosi ochi stim cu totii cine ar castiga.
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
, toti copilasii sunt frumosi.M
anis spune:
Da ce Ingrid ,n-are ochii frumosi ..??![]()
Toti copilasi sunt frumosi si mamici frumoase si cum mai umblam si cu cioara...sa te tii ![]()
La noi prin parc se opreste lumea sa se minuneze ce par mare are(la spate ii iese din caciula...e doar asa o chica) si ce ochii are....prinsei cioara acum ![]()
AniS si
Ingrid
mitub spune:
bbdeiulieaugust, te rog trece-ne si noua datele noi:
Cristina la 7 luni: 8.440 g si 68.5 cm
Mamica muncitoare de pe 27 noiembrie - 4 luni ale Cristinei
Pupici si mii de scuze ca nu prea apuc sa mai scriu; sunt super-incarcata la servici,
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
anis spune:
Fetele..astept sa mearga mai bine siteul si va trec datele.Ca altfel innebunesc...
se incarca f greu.Ok? Eu va salvez datele in calculator si cum merge mai bien...modific la lista!
AniS si
Ingrid