Bebelusi de iulie-august 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 3

andatudor spune:
Adriana-la tine tot e bine ca apuca sa manance de 3/4 ori in 24 h,dar la mine abia-abia de 2 ori si nici nu stiu cat suge!
Ema-am vazut-o pe d-soara Oana !! Nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut.
PS:spune-i sa nu mai fie trista ca-i sta super cool cu sapca intoarsa!
Laura-Woow! Nu mi-a venit sa cred cand i-am vazut pe toti PATRU aliniati in patut si pe canapea! Cred ca a fost o seara minunata!

MONAI spune:
Mamini, Veve e o scumpa bucalata si frumoaaaaasa. Foarte frumos a crescut. A inceput sa manance mai bine?
Emaaimee, am admirat si micuta terorista atat de zglobie. Nu-mi vine sa cred ca are atatia dintisori, noi nu avem inca nici unul.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

corbioana spune:
Briana multa sanatate puiutei, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste hopul asta!
Laura bestial gasca ce mai a fost cool acolo, veselie la maxim, misto de tot distactie aveti!!! toti 4 bebeii!!
Mamini e beton Veve !!!!!!!!!! Frumoasa foc, mai dar e voinicuta voinicuta, nu papa ea pana acu da uite la ea ce cutite are s-o papam noi toata!!! O frumusica ce mai!
Anca mica haioasa Oana, a crescuuut si ea la greu e o scumpica! Ce palariute are ;)
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

andre_ea spune:
Scriu si eu repede pana nu mi se trezeste puiul. Vrem sa anuntam ca astazi Tudor s-a ridicat in picioare pe marginea patutului. Gata, suntem buni de premergator. Da' nu avem .
In plus: azi ni s-a itit de sub gingie primul dintisor!. Este incisivul din dreapta jos. Scumpul mamei, poate din cauza asta refuza papa.
Pup pe toata lumea!
Andreea, mami de

POZE

andatudor spune:
Mamini-ca de obicei ma delectez tare vazand pozele cu frumoasa Sofia,chiar are stelute in priviri! Imi place tare mult cum o spalati in chiuveta,mai ales ca e incapatoare,pare ff confortabil!

emaaimee spune:
mamini-ce scumpa e Veve cu cutitze de grasunica.Vad ca voi papati macar bine bine.
Ella-felicitari pt micul fotomodel
Multumim de aprecieri:Ella,Diana(de ce Scufita,ca avem multe hainute rosii?nuu avem mai multe roz nu avem ce face asa sunt pe aici,nu gasim asa multe rosii),Anda(i-am zis),Mona(bucura-te ca nu aveti dinti inca),Ioana(cresc puii
)
Toti sunt frumosi
si ma bucur ca ii vedem crescand impreuna
Vad ca v-au placut palarioarele noastre,mai avem vreo 10 o sa ne pozam cu ele,dar nu sta fata cu ele le trage
Ne pregatim pt vara ca mergem in Ro la caldura

Uite atat suntem de mari

emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Scriu si eu repede pana nu mi se trezeste puiul. Vrem sa anuntam ca astazi Tudor s-a ridicat in picioare pe marginea patutului. Gata, suntem buni de premergator. Da' nu avem.
In plus: azi ni s-a itit de sub gingie primul dintisor!. Este incisivul din dreapta jos. Scumpul mamei, poate din cauza asta refuza papa.
Pup pe toata lumea!
Andreea, mami deTudor - 10.08.2005
POZE
Felicitari pt dublul eveniment

Sigur ca de aia refuza papa.

Uite atat suntem de mari

Dianami spune:
Bravo, Tudor! Esti mare, gata
! Felicitari si pt. dintisorul buclucas
!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia

anis spune:
A zis Ingrid "Tata" ...se chinuie de ieri...ieri ii iesea mai mult dada....
Apropo ,cred ca are si diaree de la dinti..asa a facut pana acum la ceilalti.de ex azi a facut kka de vreo 6 ori, e normal? Parca acum acteva zile facea de maxim 3 ori.Ce ziceti?
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."