Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina81 - Anya ii multumeste lui Matei pt. flori.
pt. tine

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara!
Dani, tu intrebai de pozele Anei, acum te invit sa le vizionezi! ;Legat de programul de somn, Ana doarme toata noaptea de la vreo 11 seara pana pe la 7 dimineatza!
Wow, Irina, de cate ori te scoli pe noapte! eu cred c-as fi bulversata non-stop...cred c-a fost tare buuuun tortul!!!
LA MULTI ANI CU INTARZIERE PENTRU VLADUT!!!
Vero, eu am aparat foto Canon PowerShot S1 IS si face poze bunicele dar cum zici si tu, unele parca nu le pot face bine si ies miscate; Sau e aparatul prea destept pentru mine?
Gabitz, ce ti-a povestit doctorita despre vaccinul rujeolic? Sunt curioasa ca si eu stau in dubiu...
Maddy, ai o dulceatza de fetita!!!
Valen, ma bucur c-ai mai scris si tu, te mai asteptam pe-aici!
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR CARE S-AU SERBAT IN ULTIMELE ZILE!!! SI LA MULTI ANI SI CELOR NASCUTI PE 29, 30 SI 31!!! DE LA ANA!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Irina, am pus poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lilim14/my_photos

sper sa mearga link-ul.

Covorasul l-am luat de la Smyths Toys, dar este destul de voluminos, cred ca ocupa jumatate de valiza. desi nu e greu.
Bravo pt body-uri, eu nu am mai gasit cine stie ce oferte la hainute in ultimul timp, dar nu ma plang, pt ca geme sifonierul de hainute pt perioada urmatoare.
Cred insa ca sotul meu detine recordul la pretul body-urilor, acum vreo 4 luni a venit acasa cu 8 pachete de cate 7 bucati fiecare corespunzatoare fiecarei etape de varsta (3-6 luni, 6-12 luni, 12-18 luni si 18-24 luni) care in mod normal costau 7 euro/set, el le-a cumparat cu 2 euro/set. Si a luat cate doua din fiecare...Era pacat sa le lase la magazin. Din cate am inteles eu de la el (ca l-am trimis a doua zi sa mai cumpere, ca mai dadeam cadou pe aici) era un cos mare mare de tot plin cu pachete, a doua zi nici urma de body-uri.....

Va pupic

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Meme,e foarte frumos covorasul.Trebuie sa-mi caute si mie.Ei mi-au luat cu 7 euro seturile de care spui tu,dar ne-au ramas mici si asteptam altele noi.Si mai vreau sa-ti spun ca avem bavetici identice,dar nu am pus poze recente.Trebuie sa-mi fac timp.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Irina, avem si noi poze cu marea inghetata dar nu mai era chiar asa cand am fost noi in a doua saptamana din februarie. Dar... tot ne-au prins reporterii de la Prima Tv sa ne intrebe de sanatate pe digul de la Modern... Asa ca vrand nevrand, am fost si vedete TV.

Ma bucur ca aveti si voi bavetici la fel cu ale noastre. Sunt fff bune calitativ iar setul de 7 bucati e numai 2.25 euro. iar cele mai mari cu arici mi se pare ca sunt 2 bucati la 2.5 euro. oricum, la cate spalari au papat pana acum....

Chiar si pentru tine si pt sotul tau daca o rogi pe mama ta pt lenjerie intima si sosete, maieuri, etc. tot Penneys face chestii bune calitativ si ieftine. Soacra-mea si-a luat 'chilotei' acum 3 ani cand a fost aici in vizita si inca ne pomeneste cand ii spala la masina si nu se destrama.... scuzati pt exemplu, dar altul mai bun nu am gasit la ora asta.

la noi azi a fost martea clatitelor dar eu, mama denaturata, in loc sa ma duc sa fac mancare si clatite, surfez la greu pe net... de.. daca de-abia a venit broadband-ul aici.

va pupic si ne mai auzim
va tin la curent cu ce se intampla maine de dimineata.

pupici mii
meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anya, foarte frumoase pozele! Sa fiti fericiti!!!
Nanadana, si eu am facut parastas sambata pentru tata...
Gina, multumim pt. retete!!! ar trebui puse pe prima pagina sau deja sunt acolo si nu stiu eu?
Vera, Gabriela, Anya20, facem clubul fetitelor manechine! Si a mea e slabuta si nu-mi fac probleme de fapt mie nici nu mi se pare slaba! la 4 luni avea 5700gr iar la 5 luni dupa ce i-am bagat cereale a facut 6500gr, a luat 800 de grame cum n-a luat in nici o luna pana acum!
Carmi, multa sanatate lui bebe Fabiano!!!
Vero, nu te stresa cu diversificarea, cu biberonul, stai calma! Sa vezi cum se vor rezolva toate! Mi-aduc aminte cum ziceai tu pe la inceputul lui noiembrie ca ramai ultima la nascut, ca oare cand s-o intampla, soon, soon, mai tii minte? Si acum ai o mandrete de baietel!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

dani si nandana, nu sunteti singurele care aveti cosmare cu diversificarea asta (brrr, incepe sa ma terorizeze numai auzul cuvantului!)... Teoria expusa de Anya am regasit-o si io din multe surse din pacate insa pe mine practica ma omoara!
Sa explic: pitica mea are 4 luni si 1/2, e alaptata exclusiv. Concluzia ar fi: mai asteptam cu legumele si fructele. De acord, dar lucrurile nu-s asa simple, peste 3 saptamani eu ma intorc la servici deci pana atunci trebuie sa-i inlocuiesc (macar) supturile de peste zi. Cu ce? Le inlocuiesc cu lapte praf? Pai atunci nu mai e alaptata si cum are mai mult de 4 luni inseamna ca as putea sa incep diversificarea?! Sau sa le inlocuiesc doar cu legume? Pai cica e prea devreme ca e alaptata.
Incep sa-i dau si lapte praf si legume in acelasi timp? Cica nu, ca e schimbarea prea mare pentru stomacelul ei.
Si io facui pana acuma colectie de sfaturi, n-am doua la fel . Azi fuseram la cāntareala (avem 8.100kg si 66cm!!) si iar mai culesaram doua trei opinii ale puericultoarelor de pe acolo, se bat cap in cap si alea
Io pana acuma i-am dat doar o lingurita de morcov (supa sau piure) la pranz. La sfatul pediatrei, cica sa se invete cu gustul. Ma gandesc insa sa-i las lingurita de morcov fara sa modific cantitatea si sa incep intai sa-i inlocuiesc mesele la san cu laptele praf. Si abia dupa aceea sa incep sa-i cresc cantitatea de morcov si sa-i diversific legumele...
De fapt HABAR N-AM fratilor, nu stiu cum sa fac, inventez si io ca sunt total si probabil definitiv in ceata, acesta este crudul adevar...

la mamici si bebici

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Miflore - felicitari! Ana a crescut foarte bine.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Doruletz,eu iti spun cum am facut noi.Eu trebuia sa-i inlocuiesc doar o masa de lapte- pe cea de la ora 10 pentru ca plecam de acasa.Asa ca am inceput la 4 luni cu fructele si cerealele,iar de la 5 luni cu legumele.Daca ai lapte suficient poti sa incepi sa te mulgi intre mese si sa faci provizii pentru cand vei fi la munca.Poti continua alaptarea exlusiva pana la 5 luni(am inteles ca pana atunci stai acasa) si apoi sa incepi diversificcarea, dar folosind si rezervele de lapte congelate.Asta este parerea mea.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Doruletz - wow! Ce fetita mare ai!
Ca sa te bag si mai tare in ceata , am sa-ti spun cum as face eu. Poate reusesti sa te mulgi macar de vreo 2 ori pe zi si sa pui laptele in recipiente speciale in congelator. Astfel incat sa pape tot laptele tau cand nu esti acasa si s-o alaptezi in continuare dimineata si seara. Eventual sa-i dea cine sta cu ea laptele cu canita (nu e comod, dar nici imposibil), ca sa nu se invete cu biberonul si sa nu mai accepte sanul. Eventual, ca sa fie mai usor, pe la 5 luni poti sa incepi sa-i inlocuiesti o masa cu suc de fructe. Asa ca un compromis. Macar pana spre 6 luni cand oricum va avea mese diversificate si nu va mai avea nevoie de laptic si in timpul zilei.
Incerc sa ma pun in locul tau si cred ca asta as face.
Iti tin pumnii sa faci cum simti tu ca e mai bine.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput