Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Anya, merci mult inca o data, zilele astea cred ca o sa incepem si noi. Va tin la curent.

Codruta, pe ebay se vinde ORICE (mic, mare), de catre ORICINE (particulari, firme). Un fel de mica publicitate electronica. Mie nu prea imi place metoda de cumparare electronica, oricum. De asta te intrebam...
In WE ma duc si in oras, dar stiind ca voi veni in tara in aprilie, ma gindeam ca pot sa iau de acolo. Si cite bucati dale sunt la 180000 ?? 10? Dar nashpa cu partile mici, copilul va creste si le va extrage cu siguranta.
Am vazut pozele. Faine. Cita zapada!. Eu n-am mai pupat din iarna 2000 , ultima in Ro, cind dadeam periodic zapada sa scot masina din parcare.

Meme. Tataaaaaaaam, te vad ca te muti cu totul la viitoare mamici. Sa ne zici cind sa te felicitam !!! Eu stiu ca fals pozitiv nu exista

nicole, eu din cite stiu zincul e f bun pentru sistemul imunitar.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

christina-m, frumoasa mobila ta.
codruta, astia nu au folosit nici un pic de clei la mobila. Totul e prins cu suruburi (de asta a si zis sotul ca puteam sa o facem acasa).
Mie nu mi-e frica de bucatelele mici din covoras, pentru ca nu mi se par chiar atit de mici. Eu chiar i le-am dat mirunei sa le roada. Daca ti-e frica, poti sa le lipesti pe spate cu scoci cu banda lata. Am vazut ca exista si covorase care nu se "descompun", dar mie mi-a placut mai mult asta.
Meme, eu n-am auzit de test fals pozitiv pina acum. Cred ca esti . Sa ne zici ce-ti iese dimineata.
Daniela, poti sa te bagi in orice discutie, ideea principala era sa fim pozitive.
Dana, te cind tot zic ca lipesc cele 50 de animale si suta de stelutze.
mifloricico, sa-ti traiasca printzesa printzeselor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, multumesc mult de tot pt incurajari. Inca nu am spus la nimeni, nici macar la ai nostri acasa... Eu sunt inca in faza de soc... ca de sperat si incercat... de.. dar nu credeam .... sa fiu iar

Dani, noi am cumparat de pe ebay.co.uk de mai multe ori si nu am avut niciodata probleme.

zilele astea am comandat o suzeta cu termometru incorporat pt 2.5 sterline cu free shipping. nu vreti si voi? ca punem comanda mai mare si eventual vi le trimit eu de aici prin posta in Ro...

orice doriti de pe aici, eu v-am mai spus si ma repet... nici o problema...

aici un robotel special pt bebei Lindam dar care nu fierbe, numai toaca (marunteste) costa 25 euro.

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Nicole,incerc sa-ti raspund si eu.
Monocitoza(nr.crescut de monocite)-apare in boli alergice,leziuni infectioase.
Eozinofilia(nr.crescut de eozinofile)-apare in boli alergice, parazitoze.
Neutropenia(nr.scazut de neutrofile)-apare in boli virale, bacteriene,parazitoze.
Ce alte simptome mai are fetita?I-ai facut si coprocultura, urocultura?
Stiam ca deficitul de zinc la copii are influenta asupra cresterii,dar nu stiu de ce ti-a dat.Poate ne lamureste Anya.
Sper sa fie bine totul.

Ege,si-au pus fetele poze de la nunta,fiecare in albumul lor.Despre asta era vorba.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

la noi covorasul de neopren cu 26 patratele cu literele alfabetului a costat 15 euro si se face mare mare, un patratel are zic eu cam 30x30cm sau pe aproape.30cmx30cm ca le=am masurat acum.

pupic
meme

Mergi la inceput

Meme,Doamne ajuta sa auzim ca esti
Dar ce ne facem daca bb-ii se supara cand le dam suzeta? Sa ne mai tii la curent cu ce cumperi,eu sunt direct interesata.Azi mi-a zis mama ca mi-a gasit body la 50 centi bucata.
Spune-mi te rog de unde ai luat covorasul sa le dau comanda sa-mi
aduca.Poate ai si o poza.De fapt eu nici nu mai tr sa-i spun mamei ca ea citeste tot de acolo si daca nu apucam sa vorbim pe messenger afla despre noi de pe forum.

Am pus pe prima pagina reteta de iaurt.

Poze

Mergi la inceput

Eu voi mai intra maine seara pe forum,asa ca vreau sa trimit din partea mea si a lui Matei pentru toate fetitele si mamicile

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Nicole - trimite-mi pe pm valorile din hemoleucograma ca sa-mi dau seama in context. Asa valori luate separat n-au nici o relevanta. Depinde si cat de mult sunt crescute/scazute fata de normal.
Probabil ca Zn ti-a dat intr-adevar pt intarirea sistemului imunitar.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Meme sa fie cum vreai tu ,pina atunci mult curaj (pina maine dimineata)
Irina un pic de incurajare pt maine, sa fie ziua cit mai usoara si linistita

gata am terminat si eu cu puiutul (spalat,masaj,papat si culcat),ma duc si eu sa ma dusulesc si ma apuc citit ca am o groaza de carti incepute si nu cunosc sfirsiturile

Anya sa sti ca nu se supara nimeni ca ne explici, este bine ,chiar te rugam sa ne spui mai multe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Irina merci mult!
Fetita nu mai are nici un alt semn. I-am facut analizele pentru ca asa mi s-a nazarit. Creste bine, e vesela, mananca, rade. Intre timp am luat legatura cu doctora si mi-a zis ca e vorba de faptul ca are predispozitie spre alergii, ca diferentele sunt mici. La copro nu i-a iesit nimik. Ea zice ca suspectam o parazitoza cand sunt dif. mai mari. Zincul cica mi l-a dat pentru ca neutrofilele (care sunt primele ce intra in actiune in caz de boala) sunt mai putine decat normal. Urocultura nu am facut-o ca am pus punguta invers si mi-a curs tot, dar am sa o fac si pe asta ca sa stau linistita. Oricum eu astept si parerea Anyei.

Miflore am vazut pozele, f. frumusica Ana.
Meme felicitari!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput