Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

miflore, in sfirsit, a aparut Ana , am vazut si eu pozicile, dulcetzica foc. Ce fetitza mare are mama in rochitza de blugi . Si imi place cum doarme linistita. E minunata.

am 2 stelutzeeeee yupiiiiii

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

nanadana, mercic frumos, te roooog tine-ma la curent!!.
ca nu stiu nici cu ce sa incep: supa facuta sau borcanele, am cumparat si eu piureul de morcov , e in dulap, ma uit la el .

Codruta, sa il folositi cu placere! Cit a fost? Am vazut pe net (ebay daca stiti) cu 10 euro 26 bucati(cu litere)+ posta 15 euro ar insemna 15. Care sunt partile mici ???!!!

Anya, io' tot asteptam sa ne zici, sunt convinsa ca ai citit cu cap si coada lucrurile nu un rind ici unu colo, ca noi. Nu m-am gindit sa intreb direct . Multzumim muuuult .
Tu zici sa se inceapa cu suculetze, nu cu supica?

Io' cind am ceva de zis ma bag oricum chiar daca e un dialog intre X si Y unde eu nu sunt nici X si nici Y . Ca doara e forum, nu?

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anya, dupa cum ai citit, la noi (septoct2005) marea majoritate a bebeilor care au inceput diversificarea sunt in jur de 6 luni (alaptati la san) si 4-5 (cei cu praf).
Miflore si eu am admirat-o pe Ana
Ioana si cristina, imi place mobila voastra. Ioana, nu miroase de loc a clei? Ca la noi a cam mirosit si am tinut geamurile azi vara deschise aproape o luna.
Irina81 asteptam pozele tale de la nunta sa te admiram

Am fost ieri la gine. A zis ca e ok, dar asteptam rezultatul la papanicolau. Mi-a zis sa nu uit de exercitiile pentru perineu.

Azi a facut kk de 3 ori si am vazut in ultimul kk o chestie ca mucii. M-am alarmat si am sunat-o rapid pe doctora a zis ca daca se repeta sa o sun, dar acum sa stau linistita. Ati patit asa ceva dupa ce ati inceput diversificarea?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salutare fetelor,

La noi e frig tare si azi au fost dusuri de zapada si ploaie, cu soare in reprize. A nins la un moment dat cu fulgi mari mari de tot...

Andrei e un piculet mai bine, tot mai face kk moale, dar macar nu a mai facut atat de des. Ieri ma disperase de-a binelea. Cu chiu cu vai a inghitit azi supa de morcov vreo 80ml, laptele i l-am preparat tot cu mucilagiu de orez si cu concentratia redusa la un pic mai mult de 50%. Acum pe seara a fost si i-a luat sotul o cutie de lapte fara lactoza sa vedem cum merge in continuare. E incredibil ca aici nu gasesti nici macar Smecta, iar vomiting bug apare iarna de iarna si saracii copii sunt lasati sa lupte singuri cu virusul fara sa li se poata da nimic, in cel mai rau caz se ajunge la Imodium. Se recomanda calpol la greu si lichide multe ca sa nu se deshidrateze.

Fetelor, exista posibilitatea ca un test de sarcina care indica pozitiv sa nu fie de fapt pozitiv? Ca eu am mai facut unul acum 10 zile cand am revenit din Ro si era negativ, acum dupa-amiaza am mai facut unul (aceeasi marca) si imi indica doua liniute si mai am inca un test in casa pe care am zis sa il fac maine dimineata (asa cum e recomandat de fapt). Eu am avut CM pe 12 ianuarie pt prima data dupa sarcina si de atunci am tot asteptat sa vina sau sa iasa macar testele pozitive si nimic. I-am spus sotului care e super fericit. Sa vedem ce-o fi in continuare.

Va pupic pe toate,

Meme
PS. Am trimis ceva frumos pe adresa comuna... Sper sa va placa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Dani - daca tot esti nehotarata, poti sa incepi mai intai cu suc de fructe, ca-l accepta mai usor. De obicei supica nu le prea place . Desigur, mai sunt si excaptii.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Dani, covorasul a fost 180.00 lei, iar partile mici sunt in interiorul fiecarui patratel. Adica sunt forme de animale, iar ochii sau coarnele se desprind. Sunt ca un puzzle. Da, stiu de e-bay. Chiar am am vazut ca se vinde o placuta de inmatriculare cu H5-N1 Flu (gripa aviara). Se vand chestii tare ciudate...:)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

Mergi la inceput

Am pus si eu ceva poze de la Olimpiada, in albumul Torino 2006. Daca vreti sa vedeti ce frumos e prin Sestriere ..... Ca partia precis ati vazut-o la TV (dar nu se compara cu realitatea - cum spune sotul meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Eu sunt suparata. Au venit si i-au facut vaccinul Ioanei. Mi-au lasat si analizele, zicand ca sunt ok. Acum m-am uitat pe ele si neutrofilele sunt mai putine, monocitele si eozinofil mai multe. Scrie monocitoza, eozinofilie. Stie cineva ce inseamna? Anya ma ajuti tu? Ne-a dat sa luam zinc, are vreo legatura?
M-a cam speriat si cu pojarul asa incat cred ca am sa-i fac vaccinul pana la urma.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore e super dulcica Ana . Si ce mare s-a facut!!! Si ce seamana cu tati (e o poza de prim plan in albumul de 5 luni in care seamana perfect!).

Meme poate e pozitiv . Sa fii prima mamica de la noi care vrea iar la odisee .

Nicole si pe mine ma enerveaza de mor fazele astea. Poate ca valorile respective au o explicatie simpla si nu a considerat ca e vreo problema. Dar asta nu e o scuza sa nu explice ca noi mamicile ne impacientam imediat.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

despre ce album de mirese este vorba??
ioana sa stapaniti sanatosi mobila!
meme,asteptam vesti!!
vroiam sa mai zic atatea si am uitat.nu mi-am notat,asa imi trebuie.
i-am luat printesei o salopeta bej, intreg,gros.
eu nu stiu ce am de cateva zile mananc ca o ....sa vedeti ce nasha grasa si frumoasa o sa fiu la sf.sapt.
noapte buna si vise palcute

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://up.photos.yahoo.com/ed/fisun_regep/my_photos_handler

Mergi la inceput