Szeged - 4
Raspunsuri - Pagina 5
Mi-Ka spune:
andicu, stai linistita ca o sa-ti raspunda dr. Zadori pe email; daca totusi nu o face, scrie-i inca o data, pentru ca nu stiu cum o sa te intelegi cu asistentele...cu exceptia cazului in care o sa o nimeresti la telefon pe asistenta care stie cat de cat engleza...
isabellas, ce mai zici? In ce faza de tratament esti? Ai inceput anticonceptionalele?
dariaioanaxx, bine ai venit !!!
Sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare si frumos!!!
Pup
Mi-ka
pussi spune:
Andicu draga, eu am aflat ca exista o doamna in Szeged care e romanca si sta acolo si cu asta se ocupa, face programarile si traduce conversatiile pentru romanii ca re merg la Dr. la Szeged. Cica si merge la tine la spital zilnic daca e cazul - totul costa 30 EURO. Eu m-am interesat pentru mine dar daca vrei fac rost de nr. ei de tel. De cazare nu am uitat, sa-mi spuui cand incepi cautarea si daca te hotarasti sa sti la Timisoara sau la Szeged - te ajut cu tot ce pot.
Isabela tu cand ai urmatoarea programare?
Thabita astept vesti bune de la tine .
ASI.
MIKA,Leliuta ca va fac burticile?
Despre mine ce pot sa spun ca decat ca mi-au venit CM azi si in 11 zile fac laparo si TPC - asta nu stiu ce e?
PUPICII si sa vina barza in primavara asta
PUSSI
crinuta71 spune:
Andicu eventual sa-i mai scrii inca o data la dr., eu asa as face. Nici eu nu vorbesc maghiara, asa ca voi fi in aceeasi situatie cu tine.
Mi-Ka voi cum v-ati programat, doar pe e-mail sau si pe telefon?
poze
Tabitha spune:
pussi:
andicu: te-am visat azi nopate, se facea ca stateai in Bucuresti si ca m-ai primit sa stau la tine cateva zile pentru investigatii la Giulesti. Si m-ai prezentat altor fete de pe forum cu care tu te intalneai, mi-ai aratat casa lui simonettu. Doamne, ce vis!
Si am visat ca aveam ceva probleme, din cauza carora nu puteam ramane insarcinata si ca trebuia sa mai fac tratament. Iar eu am inceput sa plang si s-o cert pe doctorita, ca de ce nu mi-a zis de la inceput acest lucru. Pe de alta parte, am visat ca trecuse ziua de 8 martie si inca nu-mi venise ciclul, asa ca cine stie...
Si acum revenim la realitate. Azi dimineata TB era tot ca ieri, adica 37,2 !
Fetelor, va pup pe toate, va dati seama ca mi-ati intrat in sange daca am inceput sa va visez, desi nu va cunosc.
Tabitha spune:
Liana: vezi sa nu creada aia de la vama ca ascunzi ceva in pumni. Multumesc mult, esti dulcica si tare buna de pus pe rana (vorbesc in general, ca eu chiar ca nu am nici una acum).
leliutza spune:
salutare fetelor!
am citit tot ce ati scris, maaaaama ce multe fete noi au venit. va pup pe toate si va urez la multi ani ! celor cu zilele de nastere si 1-8 martie fericit tuturor.
eu am avut niste socuri in ultimele 3 zile, miercuri am fost la szeged la eco si m-am speriat f rau ca mi-a zis ca poate am extrauterina dar nu se vede sigur inca si m-a chemat din nou marti. dar ieri am fost si la timi la bega si mi-au facut eco si acolo si mi-au zis ca parca nu ar fi ... m-am mai linistit ca tare amarita eram. acuma stau cuminte in pat si marti merg iar la szeged ca atunci s-ar vedea mai bine, daca e extrauterina cica creste si se vede .....
nu credeam ca mai pot trece si prin asta, dar...
oricum vestea buna e ca celalat embrion s-a prins in uter si ii bate inimioara, sper sa fie bine.
eu nu va recomand sa va traduca marica - ea mi-a tradus mie de la inceput, va recomand sa va progamati la Zadori pt. ca cu putina engleza va descurcati minunat. traducatoarea m-a programat de doctorita (e ok si doctorita) dar nu stie deloc engleza. eu am cheltuit cu traducatoarea 350 euro pina acum, dar cel mai neplacut este ca nu iti traduce tot, de multe ori nu e atenta sau spune de la ea (de ex am intrebat daca pot face baie si a zis nu - ca stie ea ...).
ce mai sadic a fost ultima data cind nu a inteles la inceput si mi-a spus ca se aude o inimioara dar nu gasesc embrionul, abia apoi mi-a zis ca un embrion e in uter si ii bate inima ... am crezut ca innebunesc. asa ca va recomand cu caldura sa alegeti alta varianta de traducere.
uf! cred ca sunt scirboasa si rea .
oricum daca cineva vrea nr. ei de telefon sa il ceara si eu il pun pe forum.
va pup dulce si va tin pumnii ca sa va faceti gravidute.
Mi-Ka - sa stai linistita ca de 8 martie sa vezi ce cadou minunat o sa primesti
Tabitha - pusi si iti tin pumnii, sa vezi ca o sa treci la gravidute
inca odata multi pupici si multe flori
Tabitha spune:
Leliutza: sa dea Domnul sa nu fie extrauterina! Eu, in Turcia, am avut-o ca traducator pe prietena mea, dar ea nu intra in cabinetul ginecologic cu mine, asa ca era teroare cand dr. incerca sa-mi zica ceva si eu nu pricepeam nimic
andicu spune:
'Neata dragelor.
Eu zilele astea o sa am program doar pana la 4 de intrat pe forum,
adica pana plec de la servici, ca ne schimba modemul si vreo 2-3 zile n-am internet acasa ; nu stiu cum o sa rezist, cred ca vin si-n we la servici!
Tabi,si zici ca m-ai visat? pai te gazduiesc cu draga inima, numai ca la Constanta, nu la Bucuresti!!mi-ar place s-o cunosc si pe Simonette , si mai ales, mi-ar place sa fie cum zici tu de urati, sa nu vina deloc la tine si sa nu fie adevarat ce-ti zicea dr ptr ca de fapt, esti !
Merci, Pussi, deocamdata o sa incerc sa vad daca ne intelegem la prima consultatie, si daca e groasa, o sa ma interesez atunci. Mi-au zis unele fete ca nu e nevoie de translator, ca pana la urma te intelegi cu ei, si daca dr Zadori vorbeste asa bine engleza, chiar nu-mi fac probleme, asta era cel mai important, sa ma inteleg cu dr!
Mai astept pana duminica (ptr ca data trecuta am scris joi si mi-a raspuns sambata), si daca nu-mi raspunde ii scriu din nou);poate e plecat pe undeva, cine stie.
Ma tot chinui sa ma programez la dra mea ptr Papanicolau, ca tare-as vrea sa am rezultatul pana pe 15. Luni ma duc sa repet Chlamydia, sper c-am scapat de ea si sa faca al meu sot spermocultura, sperand ca nu mai are nici el nici-o infectie...si dupa socoteli, cred ca ajung abia pe la inceputul lui mai sa fac ET-ul. Mai nasol e ca pe 4 si 5 mai am un examen la un curs de management pe care l-am inceput in noiembrie si mi-e ca-l ratez. O sa vad daca pot sa aman examenul.
Andreea.Pozele mele
Tabitha spune:
andicu: sa stii ca in visul meu cunoasteai multe fete de pe forum in mod direct, ca mi le si prezentai, se facea ca ne plimbam seara si ne intalneam cu ele si imi ziceai: uite, ea este ... cutare.. Numele nu le mai tin minte, era parca cineva pe care o chema Andreea... Nu mai stiu exact.
O sa fie bine! Iar examenul o sa-l rezolvi tu cumva. Sa va iasa rezultatele la analize bine!