Szeged - 4
Raspunsuri - Pagina 4
pussi spune:
Salutare si un martisor frumos!sica nu ducem lipsa.
Am fost la Dr. Vladescu. Vestea buna e ca imi face laparo in a11 - a zi de CM luna asta. Mi-a mai cerut o serie de analize( nu ma caum lista aici dar ma sa spun ce) pe langa ce aveam eu si imi mai face TCD( cred) inainte de laparo. A mai facut cineva laparo in Timisoara, am sa intru si la fetele de la lapro sa intreb exact cat stau internata.
Va pup
PUSSI
Tabitha spune:
pussi: nu stiu nimic din procedurile de la Timisoara, dar sa stii ca laparo e o interventie usoara. Stai linistita, ca totul va fi bine.
pussi spune:
Tabithamultumesc frumos de incurajari, ideea e ca sunt si rezultate dupa laparo???????????????sunt nebuna asta e! mai poate sa gaseasca la laparo altceva decat endometrioza?
Pupici
PUSSI
asi spune:
Pusi poate descoperi de toate la laparo.Endometrioza , aderente , trompe nefunctionale, chisturi etc.
Ideea e ca se si pot rezolva o serie de probleme cu laparo.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
andicu spune:
Salutare de la mare!
Fetelor care nu vorbiti ungureste: ati sunat la Szeged pentru programare si ati reusit sa va intelegeti in lb engleza? ca in cazul in care dr Zadori nu-mi zice pe email cand putem veni, sa sun eu personal sa ne programam, dar mi-e teama ca nu ma inteleg cu lumea pe-acolo
Andreea.Pozele mele
dariaioanaxx spune:
Buna, sunt nou venita pe aici, am aceeasi problema ca si voi numai ca eu mai am un baietel de 7 ani , pe care l-am facut tot prin tratament;am facut diverse analize si mi s-a spus ca singura sansa de a mai avea un copil este FIV; doresc mai multe amanaunte, cum ar fi pretul total al FIV la Szeged, inclusiv cu tratament, in cat timp se obtine o programare ? multumesc anticipat
andicu spune:
Buna Dariaioanaxx, bine-ai venit printre noi!
Daca intri pe "Cum a inceput odiseea Szeged" postat de Asi la inceput de capitol, o sa vezi acolo pe urmatoarele pagini, preturile scrise de fetele care au facut FIV, inclusiv niste preturi pentur tratamente.Dupa aceea, ai tot in acelasi loc "Site-ul clinicii", unde la Szeged ai sa gasesti adresa de e-mail. Eu am scris in lb engleza si mi s-a raspuns cu ce analize trebuie sa venim,etc.
De programare nu stiu sa-ti zic, astept si eu acum un raspuns, sa vedem cand ma programeaza.
Succes si tie in cautari si sa-ti traisca baietelul!
Andreea.Pozele mele