Szeged - 4

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutare si un martisor frumos!sica nu ducem lipsa.

Am fost la Dr. Vladescu. Vestea buna e ca imi face laparo in a11 - a zi de CM luna asta. Mi-a mai cerut o serie de analize( nu ma caum lista aici dar ma sa spun ce) pe langa ce aveam eu si imi mai face TCD( cred) inainte de laparo. A mai facut cineva laparo in Timisoara, am sa intru si la fetele de la lapro sa intreb exact cat stau internata.

Va pup

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pussi: nu stiu nimic din procedurile de la Timisoara, dar sa stii ca laparo e o interventie usoara. Stai linistita, ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Tabithamultumesc frumos de incurajari, ideea e ca sunt si rezultate dupa laparo???????????????sunt nebuna asta e! mai poate sa gaseasca la laparo altceva decat endometrioza?

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pusi poate descoperi de toate la laparo.Endometrioza , aderente , trompe nefunctionale, chisturi etc.
Ideea e ca se si pot rezolva o serie de probleme cu laparo.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pussi: eu abia astept sa dau luna asta o veste buna dupa ce in ian. am facut laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Tabitha, de abia astept si eu sa ne dai vestea cea mare

crinuta71

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare de la mare!

Fetelor care nu vorbiti ungureste: ati sunat la Szeged pentru programare si ati reusit sa va intelegeti in lb engleza? ca in cazul in care dr Zadori nu-mi zice pe email cand putem veni, sa sun eu personal sa ne programam, dar mi-e teama ca nu ma inteleg cu lumea pe-acolo

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna, sunt nou venita pe aici, am aceeasi problema ca si voi numai ca eu mai am un baietel de 7 ani , pe care l-am facut tot prin tratament;am facut diverse analize si mi s-a spus ca singura sansa de a mai avea un copil este FIV; doresc mai multe amanaunte, cum ar fi pretul total al FIV la Szeged, inclusiv cu tratament, in cat timp se obtine o programare ? multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna Dariaioanaxx, bine-ai venit printre noi!
Daca intri pe "Cum a inceput odiseea Szeged" postat de Asi la inceput de capitol, o sa vezi acolo pe urmatoarele pagini, preturile scrise de fetele care au facut FIV, inclusiv niste preturi pentur tratamente.Dupa aceea, ai tot in acelasi loc "Site-ul clinicii", unde la Szeged ai sa gasesti adresa de e-mail. Eu am scris in lb engleza si mi s-a raspuns cu ce analize trebuie sa venim,etc.
De programare nu stiu sa-ti zic, astept si eu acum un raspuns, sa vedem cand ma programeaza.
Succes si tie in cautari si sa-ti traisca baietelul!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput