Szeged - 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tabi, eu sper sa ajungem sa ne cunoastem toate asa bine, si sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu! ca mi s-a acrit de atatea tratamente!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tabitha poate ti se implineste visul si nu iti mai vine menstruatia vreo 9 luni.
Liana
Leliuta iti tin pumnii sa fie totul FOARTE BINE la ecografia de marti.
Mi-Ka ce frumos cadou vei primi de 8 martie....(stiu ca deja il cam banuiesti)
Andicu cand mergi la Szeged?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

BUNA FETELOR,
Va tot urmaresc de ceva timp si m-am hotarat sa va scriu.In primul rand vreau sa stiti ca am avut doua nereusite im Timisoara la DR.VLADESCU.As fi incercat si la DR.MUNTEANU dar preturile erau mai mari ,iar reusite nu foarte multe.Problema este ca nu mai am trompe,deci FIV-ul este singura sansa.Eu vreau sa merg la SZEGED in luna aprilie,de fapt as vrea sa stiu daca am sanse (sau daca merita sa mai incerc).Sunt multe de spus dar nu vreau sa va plictisesc cu lucruri neplacute din trecut .Cand am gasit acest forum am fost foarte bucuroasa pentru ca am gasit informatii valoroase despre intreg tratamentul ,cazare etc.Va pup pe toate si mult succes !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Daciana: bine ai venit! Eu fac parte din comitetul de primire, nu ma pricep prea bine la Szeged, dar am fost insarcinata cu pastrarea bunei dispozitii. Asa, numai ca sa stii, am avut si eu un ICSI esuat iar acum ma indrept cu pasi repezi spre un rezultat sper eu pozitiv la prima IAD din viata mea. Te pupam si iti dorim sa stai cat mai putin aici ca aspiranta si cat mai mult dupa ce vei ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

andicu, nici eu nu vorbesc maghiara si vorbind cu dr.Zadori in engleza nu e nici o problema.

pe mine m-a programat o prietena care vorbeste maghiara. a sunat si a stabilit o zi oarecare. pentru mine e usor fiind aproape de Szeged. dar la tine cred ca trebuie sa ai deja stabilit programul pe urmatoarea luna in momentul in care mergi la szeged. si pentru asta cred ca cel mai bine e sa comunici direct cu medicul prin e-mail ca si pana acum. daca vrei pot sa-l intreb/comunic ceva de fiecare data cand merg acolo.

prietena mea care vorbeste maghiara a fost cu noi la prima vizita dar vazand ca ne descurcam fara lb.maghiara am mers singuri in urmatoarele zile. cred ca e util sa ai un translator la inceput, pana iti fac asistentele dosarul etc. dar nu pentru consultatie. probabil e o idee sa o angajezi pe traducatoarea leliutzei exact pentru acest lucru. ar fi vorba de cel mult o jumatate de ora.

in ce priveste analizele, noi nu le-am tradus. dar medicul iti va raspunde daca-l intrebi.

leliutza imi pare tare rau ca treci prin momentele astea de ingrijorare chiar acum.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor, revin cu intrebarea daca stie cineva in cat timp se face o programare, eu nu pot merge la Szeged dacat in vacanta scolara urmatoare, pentru ca trebuie sa-mi duc baietelul la scoala zilnic, si mai vreau sa aflu, cu aproximatie la ce interval de timp trebuie mers la clinica ( am inteles ca de 7 ori)si ce analize trebuie duse obligatoriu la prima vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor, ajutati-o va rog pe Daria, ca nu ma pricep.

Daria, ai si tu putina rabdare, pentru ca in primul rand mesajele tale sunt moderate. adica apar un pic mai tarziu (asta se va intampla pana ce vei ajunge la 10-15 mesaje) iar in al doilea rand in week-end fetele isi fac de cap. Cred insa ca daca citesti ce s-a scris la capitolele anterioare de Szeged vei afla o parte din informatiile care te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

daciana80 Bine ai venit si sa treci repede repejor la .
Daciana draga, iti recomand din tot sufletul sa mergi la Szeged si sunt sigura ca toate fetele care au fost deja iti vor recomanda acest lucru. Sa stii ca nu se compara cu nici o clinica din Rom., atat in ce priveste profesionalismul echipei si interesul pt. fiecare cuplu in parte, cat si curatenia si bunul simt cu care esti tratat.Acolo nu ai sa gasesti pe vreo asistenta sa se uite urat la tine si este exclusa orice forma de spaga; eu nici macar un buchet de flori nu le-am dus, spre rusinea mea...dar sa vad ca ma duc la control in 8 martie si cred ca atunci o sa le iau...

Sigur ca trebuie sa incerci si la Szeged... Citeste cap. anterioare si ai sa vezi raspunsurile la toate intrebarile tale, iar daca mai ai si alte intrebari, cu drag iti vom raspunde la ele; si ai sa vezi ce multe fete au reusit si chiar de la prima incercare si chiar cu un singur embrion ( asta sunt eu).

Asa ca, iti doresc sa nu mai stai pe ganduri si sa te programezi la Szeged repede fuguta si sa treci la fel de repede la gravidute.

Mi-ka

Mergi la inceput

dariaioanaxx, in vreo 2-3 saptamani te programeaza la Szeged; insa daca tu poti numai intr-o anumita perioada de timp, spune-i dr. sa te programeze atunci...
Perioada de timp la care trebuie sa mergi variaza la fiecare in parte, insa in timpul tratamentului trebuie mers din 2 in 2 zile sa te monitorizeze la eco.
Referitor la analize, vezi ca sunt scrise mai in spate... vezi cap. anterioare.

Mi-ka

Mergi la inceput

dariaioanaxxx, stai ca le-am gasit mai in spate si le-am copiat...

Analize necesare la sot spermograma si eventual spermocultura, sida, hepatita b si c, clamidia, iar la sotie sida, hepatita b si c, papanicolau, sani, clamidia, tricomonas, FSH, LH,estradiol si prolactina - in a doua sau a treia zi de CM, grupa sanguina, rh, timp quicq, homoleucograma, sodiu, potasiu, srgo, stgp, ekg, calcemie, uree examen urina, creatinina
Trebuie si certificatul de casatorie si pasapoartele ca sa faca copii dupa ele si se depun la dosar.

auburn, cand aflam vestea cea mare? Cat a costat IA?

Tabitha si de la tine astept vestea cea mare pe 13 martie, parca, asa-i? De abia astept sa bem pentru asta...De data asta tu faci cinste...

crinuta71 si leliuta

Mi-ka

Mergi la inceput