Szeged - 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o zi minunata va doresc..
bun venit celor noi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce mai faceti?

Eu mi-am facut analizele, luni merg sa ma programez pentru laparo! asa ca ma pregatesc psihic pentru laparo - am cam aceleasi analize ca pentru FIV, ami putin EKG, timpul de quagulare - an rest sunt toate si la mine si la partea masculina.

Thabita, cand ne daii vestile bune? VEZI ca te-ai declarat responsabila cu buna dispozitie!!!

Andicu, ti-a raspuns dr. cu programarea?

Leliuta, ai mai fost la eco? Te-ai mai linistit?

MIKa, ce face sufletelul din burtica? Hai povesteste-mi!!! Trebuie sa simti tu ceva!!

Daciana, bafta la Szeged, programeaza-te si nu mai sta pe ganduri. Eu nu am ajuns inca la faza asta sunt la laparo, tot la dr. Vladescu sunt. Mie personal mi s-a parut rece, am fost acum pentru prima data la ea - poti sa-mi spui te rog si parea ta! Oricum daca ajung la FIV merg la Szeged - nici nu stiu cat timp sa-i dau acestei dr., ca daca nu ma rezolva repede tot la Szeged ma duc. Poate macar imi pune un diagnostic.

Auburn, tu de ce ai facut IA? Care era problema? Sa treci repede la gravidute!!! Iti tin pumnii!!!

Am intrat la capitolul LAPAROSCOPIE, dar sunt atatea termene pe care nu le inteleg - am sa le scriu si fetelor de acolo, sa-mi traduca!!!

Va pup si o duminica linistita va doresc!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Multumesc mult fetelor care mi au raspuns, cu parere de rau cred ca o sa aman FIV-ul pana la vacanta de vara, desi imi doresc sa se intample mai repede, si vreau sa va transmit, cateva versuri de suflet, cu ocazia zilei de 8 martie - tuturor, mamici sau aspirante dar mai ales in memoria acelor femei care nu mai sunt si care nu-si mai pot vedea odraslele crescand, dar cu siguranta le vegheaza, de acolo, din cer:
*** Of, Doamne, ce binecuvantare
Sa simti cum doua inimi deodata
Palpita-n mugurul fiintei
Ecoul sufletului meu,
Inima a inimii mele,
Launtric izvor nesecat,
Primul tau zambet
Reflectand mesaje intraductibile
Aprinde o raza in mine
Extragand din radacini de suflet
Balsamul iubirii de mama,
Topindu-mi zapada gandurilor
Caldura privirii sale
Petala de roza desprinsa din mine...***

Versurile nu-mi apartin, dar mi-au placut in mod special si am vrut sa vi le impartasesc tuturor.

Mergi la inceput

pussi multa bafta!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

Mi_ka ar trebui sa aflu pe 10 Martie. pana acum am fost optimista, dar tot astept sa simt ceva, sa am un indiciu ... si nu simt nimic. dar poate e prea devreme.
IA a costat 30.000 forinti.

pussi am pierdut o sarcina in urma cu 3 ani si de atunci ... nimic. din analizele pe care le-am facut in ultimii 2 ani jumate se pare ca nu avem nici o problema nici eu nici sotul meu. si le-am repetat cu medici diferiti. fiecare medic ajungea la concluzia ca nu stie ce e si ca ar trebui sa fiu deja.
asa ca am hotarat sa fac FIV la szeged. din cauza ca nu am facut IA niciodata inainte, dr.Zadori mi-a recomandat sa incercam IA si daca nu iese trecem la fiv. el zice ca merita incercat IA de 3 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetelor,dupa cum citesc eu aici Szeged este o clinika f buna si am vazut ca sunt destule reusite.Ce urat ca sunt asa de departe de aceasta clinika,dar sa stiti ca va citesc mereu si va doresc multa,multa bafta.Pupici!

Mergi la inceput

lucia oricum esti mai aproape de Szeged..cade Buc

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si eu as fi vrut sa fac Fiv-ul la Szeged, dar nu s-a putut, nu fac Fiv-uri cu ovule donate. Dar cel putin au fost sinceri cu mine si mi-au zis....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

auburn, nu te astepta sa simti ceva...nu ai sa simti nimic. Aceeasi intrebare mi-o puneam si eu ca tine, daca nu ar trebui sa simt ceva...Singurul lucru care mi-a dat cat de cat sperante in cele doua saptamani de asteptare dupa FIV a fost ca mi s-au implinit sanii si seara apareau niste vinisoare pe ei - dar asta cam la sfarsitul perioadei de asteptare; dar si asa aveam indoieli caci ma gandeam ca o fi de la ovulele de progesteron.
VREAU sa ne dai vestea bunea si mare in 10 martie. Ai inteles?

pussi,ce sa-ti zic...sanii mi-s tot umflati, ma mananca pielea de numa', mi-e cam greata, in special seara-dar o dreg cu bomboane mentolate- pt. ca dimineata dorm de rup patul

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

mi-ka, pussi: sper sa dau vestea cea buna.

auburn: ne tinem de mana impreuna, da?

M-am uitat dupa vinisoare pe sani, dar nimica. Nici un simptom. O fi? N-o fi? Mai e o saptamana si vom sti cu siguranta. Va pup si numai bine.

Mergi la inceput