Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La semnatura mea, sub "Pozicile mele" gasiti poze de la botez("Botez 25.02.2006"), cel putin o parte, ca trebuie sa strang de la cei care au mai avut aparate la ei si sa mai adaug in album.
Azi dimineata am gasit putin sange pe chilot si nu stiu daca a fost de la (ca a fost o pauza de vreo 3 sau 4 saptamani) sau imi vine ciclul.

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu sunt deja disperata cu kk. Aseara a baut vrei 6 lingurite de suc de morcov iar azi dimineata vreo 11 lingurite si tot nu face kk.......

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA - super pozicile de la botez. Zici ca nu l-a bagat in cazan? Era cam frig in biserica?Asteptam si restul pozelor...
Aoleu eu am niste emotii pt sambata... cand va baga papanasul la apa

Sucul de morcov nu cumva constipa?Eu asa stiam.Cel de portocale cica e laxativ... dar poate si acid.

Cuscra nu ai mai intrat sa zici nimic de produsele alea... le-ai testat? M-ai lasat in asteptare... Pupicei Anastasiei .

Fug la dush si la nanica. Robert a adormit deja si mi-e ca ma ia la zor ca ii tacan tastele in cap
Noapte buna si somnic mult!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana din cate imi aduc eu aminte, sucul de portocala e bun pt. kk! fetelor, daca gresesc sa spuneti!Am vazut pozele de la botez, sant foarte frumoase si tu ai aratat foarte mistoRazvanel parca e o papusica, foarte dulcic si frumosMi-ai facut pofta si cu tortul
Nu stiu ce are Angelo dar s-a trezit si e cam marait,il legan si tot mai plange din cand in cand....are ochii larg deschisi,cred ca nici o sansa sa doarma repede

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si eu stiu la fel. Su c de potocale= caca. Suc de morcov= ciuciu .
Ma uit pe poze si revin.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina si Maraki si eu stiu la fel, suc d eporto=caca, pot s ava spun ca eu beau dimi si dupa ce bag lapte cu cereale, merg urgent la toaleta. morcovul imi zice si mama ca duce la costipatzie.
Bag si eu acuma ceva la ghiozdan, eu tot am de umblat zilele astea si pe l adentist si ep la medic si de luat ultimele cadouri pt Ro ca nu mai e mult si pleaca si mama si avem si aniversari, sper sa se termine dupa botez cu ele.Am facut baitza la bebu si a papt 140 si acuma sta cu ochii pe tavan si o mai chinuei un pic burtica, sper ca duap ce papa la 12 din nu sa doarma.
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata..neata...eu in forma maxima..Bia dormit super bine..de la 20:30 pina la 3, cind am trezit-o si i-am dat bibe cu sin muls, ca nu vroia sa pape si sinul era prea plin, apoi dormit iar pina la 7 cind a papat nitel si iar la culcare...m-am muls iar 110 si am bagat la congelator..nu-mi vine sa cred ca am fost in stare sa fac stocuri eu care acum citeva zile abia mai scoteam 30 ml lapte dupa ce sugea..deci toare bune pina acum!
Ioana uff si eu ma gindesc cu groaza la ziua de luni cind vom face vaccinul..mama mi-a zis ca s-ar putea sa urmeze noapte alba..eu nu o sa pot sa stau sa vad cind o inteapa...doctorita vine acasa cu mama si inca o asistenta, ca mama a zis ca nu este in stare sa o intepe pe Bia...eu o sa o las cu ele si o sa fug in bucatarie si o sa-mi astup urechile!Am vazut pozele de la botez. Razvan a fost la inaltime, la fel si voi..abia astept sa mi-o masoare mama si sa o cintareasca duminica..Irina si zici ca ridea din burta? Pai daca te ti de sotii sigur ca ridea, ce sa faca si el!Denisa sa stii ca vecinii mei au fost fotografiati iesind de la Spitalul Giulesti..eu cred ca o pun de un FIV ca acum 2 sapt. a avut Zina o extrauterina, din pacate pentru ea, este a 2-a, prima a fost cu sotul dintai!Oricum iti dai seama ca o inatrita si plinsul Biei cind o aude...se pare ca in ultima vreme a fost mai rar pe aici...a, si acum 2 zile noaptea cind o alaptam l-am auzit pe Jr..era muci de beat!Monica vreau si eu par rosu la Bia, dar cred ca va fi blond roscata...deci super si asa...hai ca ar fi misto sa iasa rocatica Diana!Bee, Janina noi de citeva zile suntem la 7 kk/zi..de ieri vad ca s-au mai rarit, dar sunt apoase si fara grunjuri, asa ca iar ii dau calciu carbonic!
Bia face mai mult "a, a"...exact cind te astepti mai putin, chiar si din somn se trezeste brusc si face cite un "a", de faci pe tine de frica..m-a speriat de citeva ori de era sa fac infarct..o sa fiu atenta sa vad cum e cu "ghe" si "ggg"...oricum ca o mita face si ea..Pe obrazul sting i-au aparut iar brobonele (de bine ce m-am laudat ca dupa sapunul Klorane, scapasem de ele).Apropo, eu nu pot sa o tin ioc fara minusi, decit cind doarme, daca o supraveghez, ca daca se trezeste si o doare burta se zgaraie pe fata pina la singe chiar daca are unghiile taiateTeolinda eu ii mai cint "are mama o fetita fumusica foc"...a...si eu am voce misto , vorba lui Andiaroro, doar sunt "vedeta TV"A..chiar ca ai o gramada de invitati...eu sper sa nu sarim de 45..majoritatea prietenii nostri si doar familia si citiva prieteni de ai lor..oricum va fi fain ca suntem o gasca nebuna, nebuna! Auzi esti sigura ca il baga in apa? Ma gindeam ca daca e frig doar il uda pe caput!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Tatiana am vazut pozele cu ingerasii..aia in care au castumele cu roz si bleu este SUPERBAAA...de altfel si celelalte cu cei 3 muschetari!Paula am vazut si pozele de la botezul lui Paul..a avut un cotum tare fain si arata bine de tot in el..era gatit, ce mai! Pupici si Alexandrei, printesa in roz!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Andiaroro frumos si micutul Alexandre...misto poza cu piciorusulSa vezi tu cind o mai creste mitel, daca mai sta asa calm la imbracat!La mine dupa baia generala este o adevarata aventura sa o imbrac pe Bia..de cele mai multe ori zbiara de foame in timp de o imbrac, iar dupa papa ca o mare fomista!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc de aprecieri. Am botezat copilul pa Ghencea la capatul lui 105. E o biserica noua si incalzita. A fost foarte frumos.
Si voi aveti copii foarte frumosi si foarte reusiti.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput