Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 3
J G spune:
Sa ma laud si eu????
Tocmai am facut kk. E o mare realizare, sper ca intelegeti importanta, ok?
J si Carla
irinadum spune:
Janine
...intelegem.
A bun asa..........deci mai apar concurente.
Poate formam si un juriu
Bee spune:
Vai Janina, cum sa nu fie o mare realizare! Noi o asteptam vesnic cu sufletul la gura. Fata noastra nu se poate spune ca "face kk". Noi spunem ca "o kk-m", scuzati expresia. Asta fiindca de cele mai multe ori, cand nu se mai poate o ajutam. Si noi ne-am foarte realizat astazi seara, dupa ce dospeam asha de vineri dimineata.
Urmatoarea cred ca se lasa cu programare, pentru vineri seara, sa nu ne faca vreo surpriza sambata la Botez
. Sincer mi-e mila de preotul nostru c-o sa-l gazeze fata. Noi ne-am obisnuit, dar el saracul cu ce-o fi gresit?
Irina, am inteles cu burta, graviditatea si rasul. Bine ca ai facut precizarile necesare. DEja eram invidioasa ca Mario scoate sunete nemaiauzite din burta proprie cand rade
, mai ales ca la varsta asta bebeii zambesc si rad pe muteste (de ce n-o fi la fel si cu plansul?). MA minunam ce bebe nemaivazut si nemaiauzit ai.![]()
teolinda spune:

IRINA - am priceput... fratelo e "the best".
Eh si fi-miu cand se vaicareste scoate meam-ma... prima data m-am blocat si eu si Robert... evident ca nu constientizeaza sunetele pe care le scoate... dar in contextul in care le-a scos... imi cerea bietul papanas ajutorul. Acum au intrat in vocabularul lui obisnuit, alaturi de "inghi", "aaaa", "oooo", "eeee", "ghegheghe" iar la baita ne cearta cu "mey-mey-mey" sau "bey-bey"... IRINA e OK?![]()
Sa nu mai vorbesc de cat se zambareste si cat chiuie. In plus ii place foarte tare sa ii cant"Melc,melc codobelc", "In padurea cu alune", "Vulpe tu mi-ai furat gasca"... si lista ar putea continua. Mentionez ca eu am o voce foarte frumoasa si melodioasa
.. sa ma laud si eu nu doar pe papanas
.

LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Denisam spune:
Salut,
Am venit si de la medic, mai tarziu ca ne-am oprit la nasi si ne-am intins la o vorba si acu treb sa ma grabesc sa merg si la sala si sa fac si restul pe aici.
Inainte sa dau raportul, pina nu uit, intreb si eu:
Cata-de la ce vine "ama" de la amarat sau de la amanta?( apropos de vecinii tai
- amcitit ca i-a dat verde medicul lui Marin sa faca kids cu cezariana in VIP dupa ce o ajuta el cu tratament si barfa spune ca Banica umbla tot cu camelia
)
Dar ca sa ma inscriu si eu la concurs
, a mea fata canta opera din burta la cata muzica din asta i-am pus![]()
Acuma serios vorbind, medicu a zis asa:
1. Aratam ca un manechin in lungime;
2. Avem 4,6 kg, deci avand in vedere ca noi la 2 sapt abiarevenisem la 3,5 kg cele de la nastere, practic am luat intr-o luna 1,1 kg, suntem bine deci.
Eu sper ca la 2 luni sa avem 5,2 kg ca si ginerica![]()

3.Sunetele intestinelor care se aud in timp ce bb papa sunt normale.
O seara buna fara colici si va pupacim!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
IRINA - cum sa nu... va primesc si pe mamici si cu puiuti la botez... chiar si pe bune.. fac eu rost de loc.. iar pe bebenaci ii cazam in casute... ii umplem campingu' lu' nenea ala
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
T_Ioana spune:
Seara buna!
Hai sa ne lauda si noi, suntem mari, avem 61 cm, 5,650 kg, radem toata ziua si la oricine ne baga in seama, dar la tati radem in hohote si facem "hihihi", stiu ca suna aiurea dar pe cuvant ca face hihihi. In rest deja banalele "gheghe" atat la plans cat si la gangurit, "aaiii","uiii""oaa"iar in seara asta a facut ceva care semana a "nenea" iar Cristi s-a intors oripilat spre mine ca cica de unde stie deja cupilu din astea, cine vine in lipsa lui
?!!
In alta ordine de idei, ieri am facut vaccinul si a fost CUMPLIT. Bineinteles ca eu a trebuit sa il tin si i-a facut in ambele picioruse si ce m-a socat a fost ca i-a bagat acul complet in piciorus (ac de 5 cm lungime, i l-a bagat pana la plasticul ala ce se ataseaza pe seringa). A plans bietul Razvan si a tipat ca din gura de sarpe iar eu i-am tinut isonul asa ca data vitoare musai sa vina si tati cu noi.
Azi am facut febra 37.7 si avem si ochii incetosati si ce e mai tragic avem cel putin o tona de muci. Ca am incercat sa ii scot cu pompita dar mai rau am facut ca s-a incat copilul si era sa se sufoce, a incepu sa se inroseasca si s-a facut aproape vinetiu ca nu a reusit sa respire secunde bune iar dupa aia ne-am pus amandoi pe plans. I-am luat Paracetamol siropel si ceva pastilute gelatinoase ce se pun in apa si vasul pe calorifer si emana un miros puternic de eucaalipt si cica desfunda nasul. Nu stiu unde am racit (poate la botez, poate la circa asteptand 2 ore sa facem vaccinul inconjurati de copii bolnavi ori am luat de la tati care e putin racit). In seara asta avea temperatura in fundulet 37.9 si doctorita (am sunat-o) cica sa nu imi fac probleme ca e normala. Mie mi se pare super mult!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Ceau fetele,hai sa fac si eu prezenta pe ziua de azi!
Ca "realizare" am reusit sa scot nasul din casa,desi ningea viscolit si am avut noroc sa ma si tund,ca era libera tipa
Dar ca sa nu fie totul ok,am intrat la BCR ca-i prin zona o filiala sa-i trimit banii ANDEI si mi-a zis capra aia ca de la ei nu o pot face daca n-am cont deschis acolo
Asa ca, ANDA o sa incerc maine daca merg in oras, la alta banca,poate la BRD,desi nu mi-e prea in drum. De delegat n-am pe cine,ca Ghita nu-i liber cand au program bancile,iar frate-meu cred ca ma si bate daca ii mai dau si sarcina asta,ca numai ce a fost in cealalta parte a orasului sa-mi duca la servici concediul
In rest, n-am intrat azi ca eram doborata de somn,ca fiica-mea a avut program de scremut si joaca si zambete de pe la 5 pana pe la 10 azidimineata,n-am dormit deloc,nu voia nici sa manance,cum ii aratam tzatza zbiera,daca vorbeam cu ea se hizlea si mie imi cadea fatza de somn,ca m-am culcat iar dupa 12 noaptea
La 10 m-am enervat,m-am imbracat,am facut patul,am adus-o in camera cealalta sa aerisesc si atunci a apucat-o foamea si dupa aia s-a culcat,evident,dupa ce mie imi trecuse somnul 

Pana la urma am recuperat ca am dormit de la 16 la 18 impreuna in pat.De data asta nu s-a mai scremut... ![]()
Vad ca pe aici e mare concurs,cred ca noi putem concura la cea mai kk-cioasa gagica
- cel putin 4-5 Pampersi cu kk in 24 h
Si la cea mai silueta 4,400 kg la doua luni...pe care le implineste maine! De ras cu hohote nu e cazul,in schimb,de vreo saptamana zambeste zilnic,de preferinta dimineata si cand se scoala din somn - daca nu-i flamanda - ca altfel nu-i mai arde de ras! Dar e destul de scumpa la zambete1 Vecinutul cand avea 2 luni (si ceva...) mi-a zambit intruna cat a stat la noi,ea ne-a zambit doar mie,lui Ghita si lui mami pana acum.Si nu juma' de ora ca grasunul de vecinutz!
DENISA la multi ani mamei tale! Si EMMEI de 6 saptamani!
PAULA ti-am vazut frumuseii,ce fascinata pare Alexandra de fratelo!
ANDIARORO faina poveste,ai scapat ieftin!
FLORININI n-am apucat inca sa ti-o citesc si pe a ta.
Iar la poze,poate apuc maine sa intru sa mai le vad,ca azi incerc sa ma culc mai iute!
CATA mi-am adus aminte,eu de muls nu m-am muls niciodata dupa supt...mai mult inainte,ca dupa aia poate trage mai usor DIANA decat pompa!
BEE si DIANA scoate toata ziua limba de ceva vreme si ca sa razi...ii cade parul negru si cel care creste zici ca-i....roscaaaaat 

Asta in conditiile in care amandoi avem parul negru,al meu usor mai deschis - deci un castaniu inchis care vara are reflexe roscate. Dar am vazut o poza cu Ghita pe la cateva luni si era blond-saten ! Sunt tare curioasa ...ce urmeaza! Ca eu am o verisoara bruneta cu ochi caprui,sotul ei la fel si fetita e blonda cu ochi albastri
dar e leita tata-sau! Asa-i cu genetica asta! Si Ghita am vazut ca bunicul din partea tatalui era blond cu ochi albastri,iar bunicile mele erau satene,una cu ochi albastrii,cealata verzi...deci de acolo am eu ten alb...mai de blonda. Si Diana se face mai alba pe zi ce trece,deci e clar ca n-o fi creola ca tata-sau ![]()
TEOLINDA pai tu faci tambalau in toata regula
cu botezul!
BEE uitam,mai potzi cu pregatirile de nunta si botez?
TEOLINDA,IRINA voi ganguriti la greu deja! Noi tot aaa -uri si cate un strigat brusc cateodata...de se mai si sperie!
Cred ca DIANA se face o miorlaita ca mai nou plange si cand trage o basinica,si cand face kk,si cand ii vine lapticul inapoi si cand ii schimbi pozitia si cand faci orice ce nu-i convine ... un plans din ala "la comanda" ...care trece repede,macar atat ! 
Azi am sortat pe haine,am umplut o sacosa cu cele care n-o mai incap !
Nu mai stiu ce si cui voiam s zic...sunt KO
Noapte buna la toate!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Fetelor voi va intreceti care mai de care. eu particip maine la concurs.
Ati fost totale toate.
.
fug in pat.
Maraki, Denisa, irina, Liliana, Monica,Ioana, Bee, Janina, Cata
si la bebei.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Giova m-ai facut sa caut aproape peste tot pe la scaunul de masina sa vad daca are baterii
A mai ramas sa ma uit dedesubt,nu am putut ca tocmai il leganam pe Agelos in momentul ala
Acum stau si il legan in bouncer... cu piciorul
Fetelor nu prea pot sa ma concentrez ca ma gandesc sa adoarma bebu mai repede sa ma duc in baie sa strag pe acolo ca i-am facut baita
ma oftic ca nu a mancat decat 100 ml la 22.00,in schimb la 21.00 a baut 60 ml ceai si nu prea ar trebui sa am pretentii ...Maine dupa-masa vine o matusa sa-i aduca lui Agelos un pachet din Grecia trimis de nasica lui, a cumparat niste hainute de vreo 3-4 sapt. si i-a fost frica sa nu ramana mici inainte sa le poarte ,cred ca-i vin pt. ca sant pt. 3 luni.Noi am facūt kaki si ieri si astazi, a fost saracul constipat la greu,facuse cam tare si verde, bine ca s-a golit astazi
Astazi a ras si Agelos cu glas si de mai multe ori
de gangurit a inceput sa spuna gggg, aaaa....de acum incolo incep ei sa fie si mai dragalasi

Fetelor ce vreme nasoala e in Buc.
si aici este frig dar nici chiar asa cu viscol
ma duc sa strang in baie dupa care incerc sa pun bebu in patut la el.Pupici la bebei, mamici si burtici
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )