Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MARAKI - pai ca sa il adorm... l-am miscat putin cu carutul. Apoi a mai miscat el la un moment dat pe-acolo... si l-am leganat iar... dar de vreo 2 ore nu m-am mai atins de carut.Dar are o mutra... cu botic pus. Robert cand a auzit ca sta si acum in balcon... cica sa il iau sa-l bag in casa. Dar apoi se trezeste si protesteaza... eh.. las copilul ca acum il trezeste soricelul din burtica care o sa-l roada de foame.
Cat despre botez... abia astept... si eu sper sa iasa super distractie. Pe Nicolas il duc la o casuta in camping-ul de langa restaurant si sper sa fie cumintel. Nenea DJ-ul a zis ca sta si pana la 3-4 dimineata daca are lumea chef(botezul incepe la 15:30). Dar ma bazez pe el ca o sa faca atmosfera si vom petrece cat mai mult

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna doamnelor!
Mai ce vreme e afara, Siberia nu altceva. Ma uit pe geam... ce frumos e, ce m-as plimba un pic acum!
Maraki deci gata cu alaptatul, asta e, o sa creasca Angelos mare cu formula. E un frumos si un grasan deja.
Teolinda sper sa gasesti o hainuta frumoasa care sa-ti placa. 75 de persoane? Pai o sa fie chef in toata regula!
Giova merci de leacurile pe care mi le-ai recomandat, mi le iau si eu. Dar vezi ca iar e aiurea numele fetei mele - cred ca trebuie sa modifici iar, .
Tatiana eu te admir, sincer. Eu cu doar una ma cam plang, tu care te descurci cu doi esti mama eroina.

CUM LUAM LEGATURA CU FETELE DESPRE CARE NU STIM NIMIC?

APEL
FETELOR DATI-NE VESTI DESPRE VOI!!

Altceva - Carla nu face kk cu graunte, a facut numai o data dupa ce ii dadusem cu o seara inainte formula - e vreo problema? Oare nu am eu laptele buna? Ca de luat in greutate ia, oricum se vede cu ochiul liber ca s-a ingrasat, avem deja sunculite pe picioare si bratari la maini.
Noi ne-am cam chinuit azi sa targem niste bashinele. De kk am facut de dimineata unul serios.

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andiaro- frumos foc Alexandre
Liliana-distractzie placuta la botez, noi o sa avem in jur de 50-55 dc vin si totzi colegii mei, dar stii ca canadienii astia nu prea stiu sa petreaca c alumea, dar DJ nostru e un prieten f. fain asa ca speram sa ne distarm la maxim, dar mai e pina pe 25
Tatiana-pupicei la gemeni
Cuscra- pupicei lui Angelos-eu zic c a emai fain cu bebei mari al botez ca constientizeaza si ei si nu stau lalai hainele pe ei, si eu l-as fi facut spre vara, dc nu era mama care vrea si ea sa fie la botez si sa imi zica ca nu e bine sa pleci al drum ( eu spre Ro cu bebe nebotezat)
Am fugit sa ne imbracam si sa o stergem la medic.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina scuze. dar pe lista ce o am salvata in compu. meu, nu am modificat. si uite asa tre sa vin cu mielul.
Liliana sper sa va distrati pana dimineata.
si eu ma gandeam ce fac cu marco la restaurant, caci vor fuma si nu pot tine copilul in fum. dar nici nu-mi convine sa plece mama de la chef, doar sa stea cu el acasa. ea asa a zis ca face.mai vedem noi, caci mai e pana atunci.
In bouncer, scrie in instructiuni, ca se tine pana la 9 kg.Mai avem putin.si acum doarme in el, ii place ca-l leagana. tre sa mai cumpar niste baterii sa nu se termine, caci n-am chef sa stau langa el si sa-l legan cu mana.
In carucior Marco nu sta mai mult de 5 min. daca nu e in miscare.Prin magazine e nasol cu el, ca nu ma pot uita cum vreau eu. ce sa mai zic sa merg sa probez ceva daca sunt singura. no way!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Etete deci ati inceput sa va laudati care mai de care cu bebelushii.
Tatian frumosi baietii .Adevarul e ca pe mine ma fascineaza gemenii . Gasesc ca trebuie sa fie super frumos sa ai gemeni( lasanad la o parte faptul ca e munca dubla).
Ana sa iti traiasca Alexandre . Am vazut pozle si mi_a placut mult . Ai sa vezi ce o sa o ia si el ca Angelinos si o sa ii intreca pe fratii lui mai mari. Deci ... ai tras cu ochiul la scutece... sper ca la alea curate... ca mai sunt si greseli.
Teolinda pai 75 de personae? Pai si noi cele 50 de mamici si cei 51 de pitici unde o sa avem loc?. Macar virtual , ne primesti?
Denisa .........Raportul.. te rog. Deci tu dai tonul la care zambeste , care gangureste, care face kk bleu, care merge in 4 labe si tot asa.Deci ai luat_o metodic. Si eu o sa iti zic la fel. Gogosarul rade mai mereu . De gangurit de abia acum descopera si se screme la greu sa zica ggggggggggggg si ga. Am zis eu ca se crede gasca. Mai face si cate un ooooooooooo darporbabil se gandeste la oua ca si gasca se oua doar.Caruciorul e in portbagaj si doarme acolo de vreo 2 sapt. Cosuletul e cu noi peste tot.Kk o data pe zi cam la aceeasi ora deci cum zicea Teolinda pot sa il pun la oala. Iar somnul eprietenul lui. Am uitat ceva?
Janine gravidutele care nu au mai intrat o sa vina ele incet incet cum scapa de colici. Pupici Carlei.
Hai ca mai scriu cum se trezeste gogo.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai atunci sa va zic si eu una tare..mie Bia in ziua a4-a de la nastere mi-a zis "ama"..na ca v-am batut pe toate, nu? Oricum imediat se pare ca a uitat ca nu mi-a mai zis...sau se abtine pentru momente importante???!!!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Ete ca am uitat sa iti spun dar pe Mario il auzeam cand radea, din burta cand eram gravida. Deci cum stam la scor? Azi am stat chiar la o cafea si o tigara si am vazut meciul Romaniei la fotbal.
Denisa e randul tau sa te vedem dc ne bati.
irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Haideti fetelor, cand sa ne lauda ati amutit?
Multam Irina de lamuriri. Deci dupa scosul limbii urmeaza ggggg si ga. Ca noi le tot asteptam, dar apar cat se poate de rar si accidental. Doar faza cu limba e frecventa. Si smiorcaielile. Si azi s-a speriat ca la vazut pe tata cu caciula si palton negre si nu l-a recunoscut. Si are ea un plans special pentru sperieturi de ti se rupe inima. Face ca o pisicutza. De zambit, zambim mult, constient la toata lumea draga, de aproape o luna, dar ras din burta nici ca am vazut (Irina, mai da-ne detalii, cum o fi ala). IN continuare nu ne place pe burta si refuzam sa stam fara scandal monstru.
Paula, am vazut pozicile. Tare linistit si cuminte PAul!
SI acum sa le special pe mamicile necajite si obosite si stresate rau Mirela si March. Sa scapati de perioadele rele, cat mai iute.

Mergi la inceput

Bee am scris aiurea. Cand ma refeream la ras din burta ma refeream ca il auzeam cum radea de cand era in burta adica de cand eram gravida. Da Cata a inteles ea ... ca doar eram la concurs. Acum asteptam alta concurenta sa ne bata ...sa vedem care se incumeta.
Deci dupa scos limba din gura vine .... galagia... care vine incet si ce te mai bucuri ... si pe zi ce trece dn ce in ce mai multa si mai tare... si asta pana se face mare si ne lasa goi in buzunare...asta ca sa rimeze.
Irina

Mergi la inceput