Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
utocatalina spune:
Fetelor stiam eu ca am uitat ceva
1 MARTIE FRUMOS, O PRIMAVARA SUPERBA, CARE SA NE INCALZEASCA CASELE, INIMILE, BEBELUSII SI PE TOTI CEI DRAGI !
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Witchie spune:
Ladies,
Sunt o mamica de ianuarie-februarie 2005. Am venit sa va spun ca noi ne-am hotarat sa schimbam titlul threadului nostru in copilasi de ian-feb 05 si sa va lasam pe voi sa treceti la clubul scutecelor cu bebelusi de ian-feb 06. Mai lucram putin la lista noastra (suntem deja pe pagina 6) si apoi deschidem capitol nou. Va poftim la Clubul scutecelor cand veti deschide si voi capitol nou.
si martisoare de la mamici de capricorni si varsatori pentru bebelusii vostri!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele
mirela10 spune:
neatza,fetele
am fost ieri la pediatru:dani are gastroenterita
.o forma mai usoara,dar...face intr-una apa colorata,acum verde.si-l doare burtica rau,de nu poate dormi.mi-a dat un ser de hidratare si niste prafuri.aseara cred ca a facut si un pic de febra si i-am dat paracetamol.of,ca tare suntem mici si amarati...
.sper sa-i treaca ,ca deja e a treia zi.cica a luat un virus stomacal din aer.
eu sunt zombi,si am stat numai cu el in bratze.
va pup pe toate,si pe bebici
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirela10 spune:
si ca sa ma laud si eu,al meu copil a inceput sa mearga tinut de manutze
.in curand o sa joace fotbal la real madrid![]()
UN
CA MARTISOR LA FIECARE,SI MULT SOARE IN SUFLET
BEE,tare faza cu gazatul popii
.sa iei si o masca cu tine![]()
CATA,waw ce productie,
tine-o tot asa.bafta la vaccin
IRINA,
LUI mario cel precoce
DENISA,SA FACI
SI PT MINE
TEOLINDA,ce mai face nicolas?
IOANA,
LA BEBE SA-I TREACA MUCISORII.SI INCEARCA CU SUC DE PORTOCALA PT KK.
MONI,bine macar ca dia se opreste repede din plans.puiul meu
de mama focului din orice
MARAKI,SPER CA E BINE ANGELOS,macar el sa doarma si sa fie cuminte.
GIOVA
LUI MARCO
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
miraklucker spune:
Buna ziua la toata lumea!!
Iaca ca mai apar si eu! De citit v-am mai citit dar trebuie sa recunosc ca mai pe diagonala, dar chef de scris nu am avut! si acum sunt cam pe graba peste jumatate de ora trebuie sa plec sa-l iau pe David de la gradinita, azi e ziua scurta numai pana la pranz.
Felele dorm, si mama trabaluieste prin casa.
Prea multe nu am sa va spun, la noi nu se intampla mai nimic interesant, Selin e tare cuminte, doarme doarme si iar doarme... binenteles si manaca..... si face kk de nici nu stiu cate ori pe zi
. Colici are foarte rar, i-am dat Gripe Watter care vad ca o ajuta, se linisteste imediat si doarme si mai bine dupa el. noaptea si-a facut deja cat de cat un program, se trezeste pe la 11.30- 12 apoi la 2 si la 4-5. Dar se intampla sa sara peste cate o masa daca se satura la cea dinnaite.
Ziua trag de ea sa o trezesc sa manace doarme chiar si 5 ore.
David si Daria nu mai pot de dragul ei, Daria o tot trage isi pune
capul langa ea, o scarpina
adica mangaie pe cap... ii ia suzeta ceea ce nu o prea deranjeaja ca nu o prea vrea decat cand i-o indes eu in gura dar si atunci o scuipa imediat.
Am fost si la plimbare de cateva ori si la cumparaturi cu mama bineteles
, se pare ca-i prieste afara ca nici nu clinteste in carucior.
eu parca ma simt mai bine m-a mai lasat durerea de picior!
In rest asteptam primavara care vad ca nu vrea inca sa vina
.
Gata mi s-a terminat pauza, Daria s-a trezitš!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
T_Ioana spune:
Multumim frumos de aprecieri! Mie mi-a placut ca nasa de la Bucuresti, care e o finuta si o draguta i-a adus toate hainutele crem si a fost mai deosebit decat banalul albastru. Mi-a placut si ca l-au imbracat sport si nu cu minuni din alea de frac sau mai stiu eu ce dantele, papioane si jupoane. A avut niste adidasi super marfa, o sa le fac o poza separat.
Fetelor m-ati ucis cu sucul de morcovi! Deci sucul de morcovi constipa....pai m-a facut de 2 lei doctorita cand a auzit ca ii mai pun cate 1/2 supozitor cu glicerina la 3-4 zile fara kk. A zis sa-i maresc doza de suc de morcov pana la 40 ml/zi
. O sa o sun sa o intreb daca pot sa-i dau suc de portocale.
Pe Razvan nu l-a bagat in cristelnita pentru ca pe aici nu e obiceiul, nici nu exista cristelnita/caldare la biserica. In zona asta sunt foarte multe obiceiuri de la catolici, datorita influentelor sasesti si secuiesti, asa ca la botez doar uda bebelul pe cap.
Cata, si eu ii cant puiului meu "Are mama-un...baietel cat un ghemotoc", si improvizez de numa'. Si si eu am o voce, sunt oo adevarata Maria Callas!![]()
![]()
![]()
Pupici si un inceput de primavara superb!
(nu ca la Bistrita unde ninge de 2 zile si sunt -19 grade)
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Off mai Mireluta..las ca o sa-i treaca..asa este cu virusii..nu stii de unde ii iau!Acum am vazut ca iar facem kk snur..si abia terminasem cu calciu carbonic..luam iar!
Fir-ar sa fie!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Ioana pai de tu deja ii dai si altceva in afara de laptic si ceai?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
a_ancutza78 spune:
In sfarsit am si eu net....doamne ce in urma am ramas...deja bb "vorbesc"
trebuie neaparat sa citesc din urma...felicitari fetelor care au nascut in februarie(si nu numai),sa va traiasca bebei sa fie sanatosi si mancaciosi
citesc cat pot din urma si revin(pe sarite ca ar trebui sa stau 2 zile sa recuperez)...aveti bb cuminti de va lasa sa stati la calc![]()
un pupik si-un martisor
Mami de bubulina
ralirali spune:
Saluti fetele.
Cuscra, nu am mai intrat de vreo cateva zile ca suntem suparate tare. de cand i-am dat siropurile alea fata mea are colici foarte puternici si nu mananca mai nimic. O dare burtica ingorzitor si e maraita si suparata tot timpul, iar eu cu sticluta dupa ea doar doar papa ceva. De azi dimineata a papat doar 80 de ml, in doua ture de cate 40
, in schimb a baut peste 250 ml de ceai(pe asta il vrea). Nu stiu daca e de la siropuri, dar eu asa banuiesc.
Va pupic pe toate.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul