Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

stiu ca m-am trezit tarziu...citesc despre ANDREEA C...nu pot sa cred ca se mai intampla asa ceva ...spunea cineva pe pagina "doliu pE DC" daca se poate aduna tot ce a postat ea si da familiei...nu am citit tot..daca face cineva asta..o stiea cineva mai bine?...ar fi bine daca maria ar avea "cuvintele"ei..atunci cand era ea in burtica,nu?

Mami de bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu scumpa mi se pare ca i-ai dat prea mult ceai..eu stiu ca intre mese dai si tu acolo 20-40 de ceai maxim, de aia nici nu-ti papa lapticul...cit priveste siropurile de colici, eu merg pe alea traditionale, dar sa stii ca daca e, poti sa-i dai si mama siropurilor si tot degeaba...Ancuta bine ai revenit! Pupcei multi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa aveti parte de o primavara frumoasa, multa sanatate si iubire!!!

Maraki eu am baterii la bouncer nu la scaunul de masina. e de la fisher-price si-mi place ca-l zdrangane singur si asa bine doarme in el.
Ioana super pozele de la botez. ce sa mai zic de micul crestin. frumos foc!!!Nici mie nu-mi plac hainele clasice de botez, si e bine ca nici nasei.Oricum mergem impreuna sa vedem ce-i gasim. Al meu la aproape 4 luni, vorba lui taica-miu, cine stie daca mai incape la popa in galeata.
Mira, Ancuta ma bucur ca sunteti bine. la puiuti.
Ralu imi pare rau ca Anastasia e maraita si nu prea mananca.Asa e si Marco de luni, un marait si jumatate.
Cata la nora-mea.
Mirela imi pare asa rau pt. Dani. Off doamne, nu e destul ca au colici, mai iau si diferiti virusi. un de la Marco.

Noi suntem in continuare maraiti.Am dormit mult si bine amandoi. noroc cu tati care a venit acasa la ora 13 sa pape si ne-a dat trezirea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANCUTZA,ce bine e cu net,nu-i asa?am devenit dependente de DC.
RALI,LA FATA,sa-i treaca colicii.ce ceai ii dai?kk face bine?
CATA,BIA.CRED CA O SA CONCUREZE LA CEA MAI KK-cioasa bebelina
dani tot apa verde face,tot cu dureri de burtik.mie mi-e un somn de pic si inca nu l-am scos afara...
ma,da ce slaba miscare azi...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela categoric Bia o sa fie o mare kkcioasa, ca si eu cind am fost mica faceam si ma minjeam toata cu el..si in cap imi puneam!Pupici lui Daniel..sper sa scapam o data de atita kk! Acum Bia doarme de 3 ore si la 14 i-am dat deja Smecta..sper sa apara scaunul bun si cu grunjuri!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor,
Ioana super pozele de la botez. frumusel foc micul crestin!!!Mie imi plac hainele clasice de botez pt fetitze-arata ca printzesele, si e bine ca si nasei.
Mirela- imi par rau pt Dani, sanatate multa!
Giova-ati hotarat data botezului?pup]
Ralu-sanatate printzesei si i-as da mai putin ceai ,pt ca risti sa nu mai pape lapte cum trebuie
Bee,Mira, Daniela,Ancutza,Ana, Anda, si restul fetelor pupicei!
Irina, Moni, Ursulina,Cuscra- ce faceti, unde e raportul?
Despre noi:-suntem relativ bine,o mica criza de colici intre 9-10pm dupa baitza si papa, in rest mincat la 12-12.15 si sculat la 6.30 dinnou pt papa si culmea papat doar 130 si am gangurit si hizlit un pic si acuma somn de voie.
Am pus poze noi de ieri de la 6 saptamini.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANGELOS,DIANA,ANASTASIA,LA MULTE LUNITZE,SA FITI CUMINTEI SI SA ASCULTATI DE PARINTI
GIOVA,asa e,au ei saracii colici si se mai chinuie si cu alte minuni...
MIRA,COPILASIILOR cumintei.cum te descurci cu trei?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

O primavara minunata tuturor!

Fetelor am fost luni si am ridicat prima de nastere. A mai luat-o careva?

Nico de cand ma tin sa-ti raspund ...dar ... pe preot il cheama Pantazie Nicolae.

Fetelor care mai aveti probleme cu memoria? Eu sunt mai rau decat cand eram gravida.
Imi zice Tino ceva acum si peste 10 minute ma iau de el ca nu mi-a raspuns.
Stau prost si cu articulatiile, muschii. Ma dor toate, deabea merg, imi pierd echilibrul, ametesc ... nu am fost niciodata asa. Pur si simplu nu stiu ce se intampla cu mine ... ma simt ca o epava!
Mai are cineva simptomele astea? Si asta de cand am nascut.
Ehh poate trece...

Denisa eu zic ca a luat bine Emma in greutate. Nu am reusit sa-mi dau seama daca esti bucuroasa sau necajita.

Irina

Moni

Nu mai stiu cine zicea ca am gasit eu solutia sa nu mai adoarma cu in gurita. Daca am zis asta inseamna ca ma refeream sa bagam "minciuna" (suzeta) in gurita si sa-i tinem asa cu nasul pe adevarata zuzu.
Dar a mea o scuipa singura si "minciuna" si zuzu.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Angelos, Anastasia si Diana-La multzi ani si sanatate si noroc!Cat mai multe luni si ani fericitzi
Ursulina- sunt happy cu Emma,mai nou a ajuns la 6 mese dar e ok, atata timp cat papa intre 130-150 la fiecare masa. Ce face Raisa, pupicei

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Inca sunt socata.ma dor ochii de cat am stat la calc...se vede ca am"chiulit"

Pupici Anastasiei,Ralu sa-ti traiasca fata,sa fie sanatoasa si mai mancacioasa!!

Noi suntem cuminti,papam si facem nani noaptea...am inceput sa bagam degetelu in gurita dar nu prea nimerim...lingem palma(asta e semn ca ne e fomita);am inceput sa vb (ar fi in stare sa vb toata ziua si sa rada..daca stai cu ea).Ma rog sa o tina tot asa ca tare bine e...inca nu am avut probleme...ba da,m-a speriat o data....a vomitat saracuta (a mancat prea mult)de atunci stau cu ochii pe ea (sa nu mai faca)...

AAA si mai avem o problema...OCHISORUL curge toata ziua,iar dimineata e lipit .Am fost la medic si ne-a dat nettacin,dar nu prea are efect,e mai putin"galben" dar tot este..cred ca mergem la desfundat canalu...am vazut ca mai sunt fete cu aceeasi problema

Pupici la toate,o primavara cat mai frumoasa

Mami de bubulina

Mergi la inceput