FIV 62
Raspunsuri - Pagina 3
luli spune:
Of mai Miru cum asa?
nu imi vine sa cred... cat ti-a iesit bhcg -ul?
Behind every love is a great story
Luli
Moniland spune:
Nu pot sa cred o alta nereusita .
Pai ce se-ntampla in Romania? Ne mutam toate la Szeged ca cel putin acolo mai auzi o veste buna.
Si cand ma gandeam ce promitator a inceput anul, cand Kla ne-a dat o veste buna, care ulterior s-a dovedit a nu fii cea mai buna. Iar acum Pis si luci_miru . A, si mai era prietena lui Mariussimiuc, si Edyna.
Of,of,of...
Noroc cu Alinuk, dar ea a ramas pe cale naturala.
Veronici, iti dau o si un poate ajuta.
Oricum suntem si tot vom reusi pana la urma. Curaj fetelor!
Monica
alinuk spune:
Uff fetelor ...Pis, Luci
Cat de rau imi pare....cuvintele sunt de prisos.
Cum ii spuneam si lui Pis ieri eu as plange si as dormi si iar as plange si de maine as lua-o de la capat. Cred ca nu e usor, dar asa as incerca sa fac...
Ce nu ne doboara, ne intareste!
Capul sus fete frumoase!
Kla,
Iubita esti bine? Da-ne o veste ca esti bine...te rugam
PS1: Pis si tu ai facut tot la Medsana ca si Luci???
PS2: dragelor o sa mai stau si eu cu voi aici ceva vreme, pana se va confirma ca sarcina e oki si merge bine. Deocamdata mi-e teama sa trec la mamici de sept-oct. (nu pot sa zic hop pana nu sar...stit voi) Si apoi pe voi va stiu si va asigur ca oricand pentru pb despre care stiu si am trecut prin ele va stau la dispozitie cu orice ....
................................................
Nimic nu-i intamplator!
Pis spune:
Buna dimineata fetele, chiar daca afara suntem in mijlocul iernii si totul este inghetat, asa cum de altfel este si sufletul meu, totusi calendaristic a venit primavara...asa ca va doresc din tot sufletul o primavara calda, frumoasa si plina numai de vesti bune...
Alinuk da si eu am fost in lotul de Medsana , dar la dr.Protopopescu si am obtinut la bhcg faimoasa valoare de 0.
Acum ca sa incheiem lotul de ian-feb. de la Medsana, nu stiu Floran ce valoare a obtinut la bhcg, dar in dimineata analizei m-am intalnit cu ea si mi-a spus ca deja are CM...
Totusi a inceput primavara, multe pentru toate fetele curajoase de aici.
Pis
Liana30 spune:
sa va urez o zi minunata!!!!
lasa'ti grijile..lasa'ti supararile deoparte..incepe o nou luna un nou inceput...hai apucati'ma de mana..mergem inainteeeeeee..
capu sus...
inainteeeeeeeeeee!!!!!!
un MARTISOR ..de fapt cel mai frumos pentru voi... vi'l dau eu din partea lui grasu..pentru voi toate..
"Nimic nu-i imposibil!"
alinuk spune:
cate o foricica pt fiecare fetiza.
Asa este, vine primavara si ne putem bucura de asta. Faceti-va o bucurie, cumparati-va ceva ce va doreati, schimbati ceva in casa, mergeti la un restaurant...(eu asta am ales, papica bun la un restaurant cu cateva prietene, "ca fetele")
zi frumoasa
................................................
Nimic nu-i intamplator!
crisana spune:
Buna fetelor, am fost alaturi de voi zilnic, dar nu am avut curajul sa scriu. Am facut parte din lotul FIV ianuarie-februarie de la Medsana la dr. Protopopescu. Rezultatul bhcg - 0. Durerea este prea mare. Am o singura intrebare: oare a reusit cineva in acel lot?
Cred ca sunt multe intrebari legate de Medsana si de nereusitele lor.
Edyna spune:
Am mai intrat zilele astea pe forum, pentru ca ma gindeam la Pis si Lucu-Miru. Fetelor, am inceput sa pling de duminica pentru mine, apoi am plins pentru Pis si acum pling pentru tine draguta Luci-Miru. Incerc acum sa-mi activez acum PM si daca vrei hai sa plingem impreuna acolo, poate e mai usor asa. Capul intelege multe, sufletul insa....
Dar fetelor, eu zic ca dumnezeu are si pentru noi un plan si stie el mai bine cind tre sa se intimple minunea. Eu sint convinsa ca in scurt timp o sa avem si noi niste scumpei de bebelusi. Trebuie doar sa gasim puterea acum sa ne refacem si sa putem lua de la inceput. Doamne, dar ce greu e!
Reteta care o da Alinuk, ajuta. Miine cred ca merg sa juc tenis, am un chef nebun sa lovesc mingea din rasputeri, asa ca sa mi se mai duca din scirba, iar in we iesim din oras.
Fetelor, Avalon, Tabitha, Andicu, Luli, Crinuta, Dasha (sa ma ierte cele ce nu le-am mentionat, ma gindesc la toate voi) va multumesc din suflet. Ati insemnat enorm pentru mine zilele astea.
Luci-Miru eu am facut testul in a 16 zi, a fost 4,5. Medicul ma asigura ca e un rezultat bun si ca imi vorbeste din experienta lui. Am stiut ca nu e bun. Trebuia sa vin in 4 zile sa-l repet, dar peste o zi, adica in a 18 zi de la ET, mi-a venit cm. Am avut dureri foarte mari. Nu imi mai amintesc daca am mai scris pe forum, dar intr-o noapte, cu o zi inainte de test am avut dureri ingrozitoare, de imi pierdusem legatura cu realitate, atunci si m-am gindit pentru prima data la esec. Tu ce tezultat la test ai? stiu ca uneori valoarea trebuie verificata in citeva zile, poate asta e situatia ta? Miru, poate e prea devreme sa plingem pentru tine?
Luna februarie nu a fost una tocmai reusita pe planul asta, dar sper foarte tare ca martie va fi una plina de succes si bbei. veronici, safoiu_gina sint alaturi de voi.
Edyna spune:
Crinuta, eu am facut fiv la belgrade, pentru ca stau aici o perioada si nu as mai fi vrut sa umblu pe drumuri. Clinica, la care am facut e tare draguta, la fel ca si medicul si ca tot personalul de acolo. Ti se incalzeste sufletul cind mergi la ei. Pe linga astea, medicul si citeva asistente vorbesc engleza, ca eu nu prea sirba. De asta i-am si ales pe ei, chiar daca sint un pic mai scumpi.
Szegedul nu ar fi departe, dar trebuie sa gasesc argumente foarte bune pentru a-mi putea convinge sotul. De aia si intrebam.
Tu cind incepi procedura? Inainte a a face fiv-ul asta, ne gindeam ca daca e nereusit, repetam in mai-iunie, acum nu stiu ce sa zic, sper sa mai treaca ceva timp si sa am puterea de a repeta atunci...
tu ai datele clinicii,nu? daca ma hotarasc sa merg, ma ajuti, nu?
Va cuprind pe toate si va doresc o primavara cit mai frumoasa.
Tabitha spune:
luci: alaturi de tine. Imi pare tare rau. Vad ca luna febr. a venit mai mult cu vesti rele decat bune. Mie mi-a venit CM fix la 72 de ore de cand am intrerupt utrogestanul. Iti doresc sa ai forta sa continui lupta. O perioada va fi greu, tare greu, dar dupa aia durerea se va mai estompa si vei putea sa o iei de la capat.
Sa speram ca noua luna care a inceput azi o sa aduca mai multe vesti bune. Va urez o primavara frumoasa si fie ca ghinionul sa se sparga.