FIV 62

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bucurati-va de soare, bucurati-va de ghiocei, bucurati-va de frumoasele zile ale primaverii si primiti cu drag martisorul in sufletele voastre!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Un si o pentru fiecare fata de aici!
Va urez o primavara frumoasa, insorita si plina de martisoare !

Luci, nici nu mai am cuvinte! imi pare tare rau, deja nu stiu ce sa tot spun, ca nici nu mi-a trecut de Pis si Edyna si aflu de tine! sper sa-ti revii cat mai repede si sa o iei de la capat! o sa reusesti! sunt atatea exemple de reusita printre fetele care au patit la fel la prima incercare! Noi suntem alaturi de tine si te tinem de manuta sa mergi mai departe cu incredere!!
Crisana, e valabil si pentru tine!! imi pare sincer rau ca n-ai reusit, dar iti urez bun venit alaturi de noi si a2a incercare sa fie cu !!

Fetelor, n-aveti idee ce imi vine sa cand ma gandesc ca unele dintre voi reprezentati motivul ptr care am renuntat sa fac FIV la Medsana!! ce imi doresc sa nu fi fost asa!! sa nu trebuiasca sa nu reusiti voi, ca sa ma gandesc eu sa merg in alta parte!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crisana am vazut ca esti din Craiova si cred ca noi am vorbit nu ?
Oricum chiar daca ne cunoastem sau nu imi pare tare rau si pentru tine...
Edyna ai reusit sa-ti activezi PM? Dupa ce am sa-mi mai revin, am sa te intreb cum a fost la clinica in Belgrad...Nu-mi scot sub nici o forma din cap ca dr. meu ginecolog, Tutunaru, mi-a spus textual...nu fa FIV in Romania , ai Ungaria ( Debretin , Budapesta) ai Zagreb, in Romania nu sunt protocoale sigure...dar eu nu si nu ca nu le stiu limba...nu vorbesc decat engleza si franceza si barbate-miu germana...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Pentru toate fetele minunate:
Din zapada,
cu tichia pe-o spranceana
a iesit un ghiocel,
scuturand din clopotel
sa vesteasca PRIMAVARA!

Va doresc o primavara minunata care sa va aduca implinirea dorintelor!!!

Cu drag,

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisana spune:

Da Pis am vorbit. Credeam ca la tine o sa fie bine, eu speram intr-o minune. La ET mi-au pus 3 embrioni, cel mai bun era divizat in 2 celule, unul era deformat, iar altul atunci incepuse sa se divida. Acum nici nu pot sa ma gandesc la viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

"Iubesc primavara.
Pentru ca in fiecare zi
Este ceva nou in ea,
Care te indeamna sa privesti:
Un alt boboc
O alta pasare
O alta frunza
Soarele."
Va urez tuturor o primavara frumoasa cu multe impliniri.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by crisana

Da Pis am vorbit. Credeam ca la tine o sa fie bine, eu speram intr-o minune. La ET mi-au pus 3 embrioni, cel mai bun era divizat in 2 celule, unul era deformat, iar altul atunci incepuse sa se divida. Acum nici nu pot sa ma gandesc la viitor.

Cum adica ti-au implantat un embrion deformat? Asa au spus, ca este deformat? Iar cel pe cale sa se divida nu trebuia sa mai stea in mediul de cultura? Este socant ce povestesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari gagici!

fetelor care aveti testul negativ sunt alaturi de voi ,imi pare sincer rau.....nu am cuvinte!!!

eu am plecat duminica seara la urgente ca aveam dureri de burta insuportabile...am stat in spital pana acum o ora ,era cat pe ce sa ma opereze dar cu ajutorul lui d-zeu am scapat de inca o operatie...cat am stat in spital ma gandeam mereu la fetele care asteptau beta si acum cand intru nu-mi vine sa credce citesc....

ma duc in patut ca sunt cam ametita de cap......va scriu cand ma simt mai bine...pupici!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Tia

quote:
Originally posted by crisana

Cum adica ti-au implantat un embrion deformat? Asa au spus, ca este deformat? Iar cel pe cale sa se divida nu trebuia sa mai stea in mediul de cultura? Este socant ce povestesti..

Din pacate Tia draga asta se intampla destul de frecvent.Sunt mult mai importanti banii decat reusitele.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

crisana: imi pare tare rau Mai ales pentru neprofesioanlismul doctorilor. Mie, la 72 ore de la punctie, mi-au aratat cei 2 embrioni, din care unul avusese o evolutia anormala, celulele in care era divizat nu erau la fel de mari, una era f. mare, celelalte mai mici, iar acel embrion nu mi l-au pus, ca era ratat din start.

Nu stiu, dar febr. a fost o luna a nereusitelor. Trebuie sa facem ceva sa schimbam norocul in martie, nu credeti?

Mergi la inceput