Copii nascuti in 1999 ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 14
CristinaT spune:
LA MULTI ANI! Diana
LA MULTI ANI! Bianca
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
grati.ela spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Paste fericit celor care au aceasta mare sarbatoare in aceasta noapte!
camelia72 spune:
La Multi Ani tuturor florilor ce-si serbeaza azi ziua numelui,sa aveti o zi superba,plina de bucurii alaturi de toti cei dragi!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
CristinaT spune:
La multi ani !!!! de florii!
Stinu spune:
Fetelor sunteti niste dragute si va multumim pentru urari .Vladut si-a serbat vineri ziua la gradinita ,cu farfurioare ,paharute ,coifuri si confeti ,toate colorate si cu personaje din desene animate si am dus prajituri vreo 4 feluri,2 feluri de bomboane de ciocolata plus sampanie ,sucuri acidulate si neacidulate .S-au distrat copiii copios !
Nora acum e randul vostru !Andrei mai are 3 bifari pe calendar si gata !
Si pentru noi a fost o oaza de relaxare ca am avut parte de o saptamana de cosmar ,efectiv ,socrul meu e la Fundeni in urma unui atac cerebral si prietena mea cea mai buna si-a ingropat fetita ,bebelusa care a murit vineri .
Am serbat si ieri cu prietenii atat mici cat si mari .
Va pu si va urez o saptamana buna ,Iustina
Nora spune:
Buna dimineata.
La multi ani, floricelelor. Stinu, a fost petrecere de nume, asa-i? Ca vad ca ziua lui Vladut e in iunie. Frumos ca s-au distrat, noi ne pregatim.
Joi, chiar de ziua lui, o sa fie o mica petrecere la scoala, cu prajiturele si sampanie de copii. Iar sambata mare petrecere mare, am invitat 8 copii si cu ai nostrii 10, asa ca o sa avem ceva de organizatsi si si .
Inca nu ne-am hotarat ce sa-i facem cadou, dar inclinam spre o bicicleta de baiat mare, pana la urma trebuie sa-si "dea drumul" pe 2 roti. El vrea un joc de Playstation2 dar eu m-am cam saturat de pasiunea asta a lui, desi stiu ca-i doar inceputul...
Mai vedem noi.
Stinu, nu stiu nimic de drama prietenei tale, ce s-a intamplat, Dumnezeule mare??? Odihneasca-se in pace...
Nora
april spune:
Buna fetelor,
noi sambata am avut o aniversare, asa ca am fost la mare chef la Metropolis. Andarda a fost incantata, copii multi, jocuri, tortulet cu pitici su umbrelutze, poze, ce mai, distractie nu gluma.
Acum e fericita ca are vacanta, pacat ca vremea e mizerabila. Sper ca macar de Paste sa fie frumos sa putem iesi la plimbare mai lejer imbracati.
pupici
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Stinu spune:
quote:Da Nora zi de nume ,il cheama si Florian .
Originally posted by Nora
Buna dimineata.
La multi ani, floricelelor. Stinu, a fost petrecere de nume, asa-i? Ca vad ca ziua lui Vladut e in iunie. Frumos ca s-au distrat, noi ne pregatim.
Joi, chiar de ziua lui, o sa fie o mica petrecere la scoala, cu prajiturele si sampanie de copii. Iar sambata mare petrecere mare, am invitat 8 copii si cu ai nostrii 10, asa ca o sa avem ceva de organizatsi si si .
Inca nu ne-am hotarat ce sa-i facem cadou, dar inclinam spre o bicicleta de baiat mare, pana la urma trebuie sa-si "dea drumul" pe 2 roti. El vrea un joc de Playstation2 dar eu m-am cam saturat de pasiunea asta a lui, desi stiu ca-i doar inceputul...
Mai vedem noi.
Stinu, nu stiu nimic de drama prietenei tale, ce s-a intamplat, Dumnezeule mare??? Odihneasca-se in pace...
Nora
Cat despre prietena mea trece printr-o mare tragedie ,e la la treilea copil pierdut in felul asta ,eu una ,chiar daca o sa imi spuneti ca e egoism ca eu am doi si nu stiu cum este ,as renunta .E terminata pshic si ea si sotul ei , mi-e teama sa nu ii treaca prin minte sa isi puna capat zilelor .Bebelusa era un copilas nascut inainte de termen dar sanatoasa si care a murit fara nici o explicatie ,medicul fetei o ocoleste clar ,nici macar nu a venit sa o vada .Si uite asa ma duc eu la spital sa ii consolez. Ce poti spune unor oameni in situatia respectiva .Cand ma apropiam de spital ,copiii i-am lasat cu soacra mea si ne-am dus doar noi doi ,ma durea pieptul cand respiram ,parca tot sufletul mi-era invelit in negura asa ma simteam .
Doamne ,multumesc lui D-zeu pentru fiecare zi si pentru ce am .Am imbratisat-o si atat ,ce puteam sa ii spun plangeam amandoua ,a adus la spital un copil si acum au plecat acasa cu o cutiuta in care au bagat tot sufletul lor !
In fine o sa treaca si sunt hotarati sa o ia de la capat cat mai repede !
Nora si noi i-am luat tot bicicleta lui Vladut ,a primit-o mai din timp ,acum vreo 2 saptamani si e foarte fericit .El merge pe doua roti de ceva vreme .Oricum bicicletele astea mari nu mai au roti ajutatoare .
Va pup si imi cer scuze ca m-am intins prea mult ,Iustina
CristinaT spune:
Stinu, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.
vai ce nenorocire pe capul prietenei tale, dar intreb si eu sigur nu avea probleme cu Rh sau cu toxoplasmoza???
Stinu spune:
quote:Cristina ,multumesc,nu nu avea nici un fel de probleme .Asta este ,D-zeu are pentru fiecare cate un traseu ,probabil ca al lor e mai plin de piedici .
Originally posted by CristinaT
Stinu, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.
vai ce nenorocire pe capul prietenei tale, dar intreb si eu sigur nu avea probleme cu Rh sau cu toxoplasmoza???
Iustina