Copii nascuti in 1999 ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, multumesc frumos pentru urari. Sunt tare fericita c-am gasit casa si in aceeasi masura preocupata de proceduri. Acum trebuie sa aleg intre cele 2 banci unde avem conturi si ma straduiesc sa obtin cea mai buna oferta. Sa vedem ce iese. In functie de cat de repede aplicam pentru credit se deruleaza si celelalte proceduri, asa ca... trebuie sa luam o decizie.

Copiii sunt bine, dar tot acasa i-am tinut. Andrei a avut gripa, cred ca-i prima din viata lui. Pana acum au fost raceli, viroze, etc. Febra a fost relativ persistenta si are inca multi mucisori galbeni si urati. Dar macar si-a facut anticorpi. Frati-su e asa de slab si prapadit ca nici gripa nu s-a lipit de el, doar a tusit vreo 2 -3 zile. Urmatoarele 2 saptamani sunt de vacanta, sa vedem daca vom reusi sa profitam cumva. Probabil ca nu avand in vedere povestea cu casa...

Mai vedem noi cum vor fi toate. Va pup si va doresc week-end placut.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

E o vreme superba si de abea astept sa iesim maine in parc cu micutii.Vladut a fost si azi cu d-na in Gradina Botanica ,cum s-o fi descurcat cu ei habar nu am ,oricum au venit intregi ,fericiti si d-na spus ca au fost si cuminti !
Noi deocamdata suntem sanatosi si sper asa sa ramaneam ca sa ne bucuram si noi de vacanta de Paste ,asa scurta cum e ea!
W -E placut !
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noi suntem iar racite
Ne-am saturat de atata ploaie si vreme rece si mohorata.
Asteptam sa infloreasca pomii, dar pana atunci mai e.

Incet, incet ne organizam pentru clasa I a.
Ghizdanel avem, penar la fel, mai raman celelalte.
Vreau sa caut o uniforma frumoasa, dar nu stiu zau ce voi gasi.
Andrada e incantata si totodata ingrozita de faptul ca ne pregatim de scoala.
Daca o asculta si nu stie??????
Ea nu stie si basta. Tot degeaba ii explic ca de aceea merge la scoala sa invete, nimeni nu se naste invatat, dar ea o tine pe a ei, ca daca o asculta in prima zi. Saracutza de ea.

Dar pana atunci mai avem vara inainte.

Vrem sa mergem la mare, la bunici, excursii la munte cu cortul, multe, multe. Doar vremea sa tina cu noi.

Nora tu nu le-ai facut la copii vaccin antigripal?

Iustina si noi vrem la gradina botanica si la zoo, dar poate la vara.
Cristina la traditional ai inscris-o pe Oana?
Gratiela ce face bb din burtica? N-ai greturi?

Noi nu avem bazin de inot acoperit in Bistrita, asa ca.....
Zana cum merg dansurile Mirunei?? Noi nu gasim baietel pt pereche la dans, aici trebuie sa inscrii perechea, ca altfel raman fetele fara pereche. Ei, saracele, de acum sunt in concurenta pt baieti...

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Originally posted by april
Zana cum merg dansurile Mirunei?? Noi nu gasim baietel pt pereche la dans, aici trebuie sa inscrii perechea, ca altfel raman fetele fara pereche. Ei, saracele, de acum sunt in concurenta pt baieti...



Eii...s-a descurcat, a gasit un baietel care vine cred ca de la dansuri moderne(Miru face aerobic la gradi),l-a luat de brat si gata.
Avem pereche si sa vezi figuri care mai de care.
Nu m-am distrat de mult asa .
Si la noi fetele sunt in superioritate numeric, da, si acum nu mai vrea la sah ca acolo e invers, sunt doar baietei la intensiv.

Stinu noi am schimbat bicicleta anul trecut,am crezut ca n-o sa mearga pe asta mai mare, dar se descurca. Nu stiu ce sa zic cu postul de radio ,eu i-am dat jos un pistol muzical, ca ma stia tot cartierul cand ieseam la plimbare .
Nu stiu daca sa-i cumpar role, nu ma incumet sa merg cu ea.

Nora vacanta placuta!

Noi n-am cumparat nimic pentru scoala inca,cu uniforma trebuie sa intreb, daca se fac la comanda? ca se mai poarta si asa,in functie de optiunea parintilor.

O saptamana placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Noi inca nu ne pregatim de scoala ca parca e prea devreme ,mai avem timp .Vladut vad ca nu are nicio problema ,mai ales ca o sa fie in clasa cu multi copii din grupa de la gradinita o sa ii fie mai usor.
La noi s-a cazut de comun acord cu d-na invatatoare ca ramanem la uniforma traditionala fiindc ei cresc asa de repede ,nu toti parintii pot tine pasul, financiar vorbind, cu cresterea lor si cele traditionale sunt mai ieftine.
Zana i-am luat bicicleta si din prima clipa i-am scos sirena ca mai aveam putin si faceam infarct cand apasa pe ea ,si el a vrut si fiic-mea incepea sa planga cand o auzea .Era prea zgomotoasa !Si apoi vorba ta ,nu trebuie sa ma stie tot cartierul cand plec cu Vladut in parc !Se descurca foarte ,foarte bine chiar ,nu ma asteptam .La role e specialist ,se descurca perfect .Vreau sa il pacalesc pe tati sa isi ia si el ca el ramne cu carutul si eu cu Vladut ne plimbam prin tot parcul .
Va pup ,Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Am fost cam speriata aseara cand la eco abdominal dr a spus ca nu vede nici o sarcina, la control gineco zice ca uterul este totusi marit ca si cum ar fi, dar pt cele 7 saptamani el nu considera sarcina normala. Cand a vazut ce fata trista m-a intrebat ca sigur nu e sarcina mai mica? Am zis nu ca doar cu cine sa fi ramas mai tarziu insarcinata?! M-a programat dimineata asta la eco endovaginal si acolo mi-a spus ca-s foarte insarcinata dar sarcina este doar de 5 saptamani. Revin saptamana viitoare sa vada daca evolueaza.
Toata saptamana trecuta am avut o gripa groaznica, care m-a lasat fara voce 2 zile. Ozi a scapat doar cu o intaratare a sinuzitei pe care i-a rezolvat-o tatal ei la bazin (a considerat ca cui pe cui se scoate).
Sambata trecuta am lasat-o pe Ozana la o onomastica unde copiii efectiv nu au fost supravegheati (unul dintre baieti i-a batut pe ceilalti, le-a vorbit urat; au devastat casa...). Voi cum procedati la petrecerile acasa: intrebati daca parintii le organizeaza joculete, cine ii supravegheaza? Eu am spus ca nu o mai las decat la Mc, la Kids Planet, Arlechino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Grati.ela exact ca tine am patit si eu cand am ramas gravida cu fiica-mea care era foarte ,foarte mica si statea bine "ascunsa "de abea de pe la 10 saptamani s-a aratat la fata .Numai cu endovaginal o dibuiam !Multa sanatate !
Ei ,eu nu prea il las pe Vladut acasa la copii ca sa nu am surprize neplacute .Am fost o singura data ,amandoi ,avea vreo 4 ani cred si taticul baiatului sarbatorit s-a facut turta si nu va pot spune cat de repede am plecat !La noi se mai serbeaza copii si la gradinita ,cu acordul d-nei si cu ajutorul ei ,la ora 10 vine parintele frumos cu pregatirile ,la sala de sport si pana la 12 ,1 e suficienta petrecareala .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Noi i-am serbat zilele Georgianei de la 2 ani cu un grup de prieteni,aceeasi,au crescut impreuna,sunt colegi de clasa la gradi si vor fi si la scoala,sunt trei fetitze si un baietzel!Cand erau mai mici ii supravegheam si ii antrenam la diferite jocuri impreuna,acum se joaca singuri sunt f. uniti si isi gasesc de fiecare data ceva antrenant...iar noi,mamicile,tot bune prietene,discutam de-ale noastre!Doar la Mc'Donalds am lasat-o singura dar erau supravegheati,la alte chefuri mergeam cu ea!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Ce e linistea asta ?Ce mai fac mititeii maricei ?
Al meu copil l-am luat azi de la gradinita cu ochiul stang rosu ,umflat si acum e vinetiu .A intrat in raza unui copil care arunca un cub spre alt coleg si fiul meu a "prins" cubul cu ochiul.Cea mai speriata era educatoarea ,o fi zis ca o iau la palme dar ce vina are ea ca asta mic e aiurit si nu se uita in jurul lui ,lasa ca asa poate se invata minte sa se fereasca data viitoare !
Voi cu ce va mai laudati ?
pe toate si pe piticii vostri ,Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozi incepe vineri tenisul in programul pentru copiii de clasa I " Si eu joc tenis" la Terenurile de tenis Ilie Nastase de pe Oltenitei. Sunt curioasa daca o sa-i placa. Gratuit este doar o ora pe saptamana iar daca mai vrem inca alte 2 sedinte platim 1 milion/luna. Poate daca va insista o sa o duc dar ma cam casapeste 1 mil tenis+1 mil inot si din toamna si engleza la Lexis...Cu inotul merge bine; am scapat de mai bine de 2/3 dintre negi dar mai sunt cativa cu radacini mai adanci. Astept cateva zile sa se mai refaca pielea pt ca deja o ustura rau.
Cu scoala merge bine - zice invatatoarea- eu nu sunt multumita ca nu are initiativa sa lucreze individual si mai ales nu citeste. Nu stiu cum sa-i trezesc gustul pentru lectura. Stiu ca e micuta dar desi i-am luat carti de la Egmond nu manifesta interes. Cred ca vinovate-s desenele de pe calculator. Pupici! Gratiela

Mergi la inceput