Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna dimineata!
Am intrat doar ca sa va spun ca m-am culcat aseara plangand din cauza voastra. Si azi, din nefericire, m-am sculat la fel. Si eu care ma laudam mai demult ca sunt destul de echilibrata ca sa nu ma mai afecteze rautatile unora si altora! Sunt echilibrata, insa raman o persoana sensibila, pregatita sa faca fata rautatilor inerente de la serviciu, insa in plan personal, las armura jos si imi deschid inima. Care a fost calcata in picioare de mai multe ori. Ce s-a intamplat aseara a umplut paharul.
Sentimentul pe care il am citind acest forum nu este de relaxare si sprijin pentru mamici cu bebei mici, ci e la fel ca la serviciu! E o atmosfera unde sacalii asteapta prada si stai stresat sa ai grija mare la tot ce spui (sau scrii) ca sa nu deranjeze pe cineva. Ma scuzati, insa daca imi e dor de atmosfera de serviciu ma duc la serviciu, de polemicile gen politica am parte la tv (daca le vreau), insa in ce priveste copilul meu si viata personala, eram obisnuita cu schimb de pareri linistit si fara intepaturi. Sincer, n-am avut parte de asa ceva decat in sfera profesionala si rar la adresa mea. CUm am pus o intrebare, cum ati sarit ca am fost ironica sau am facut glume deplasate. V-ati gandit ca sunt exact ca un copil care aude ca se vorbeste despre ceva, nu stie nimic despre notiune si intreaba, nevinovat, ce e aia? Asa a fost situatia. Si inca in sufletul meu, care pe multe planuri ramane "verde" si nevinovat, ma intreb de ce se spune "am auzit ca preotul cutare ar fi preot cu har"...? Si unde gasesc si eu... Nu mai insist, ca sunt deja penibila.
Copilul meu creste frumos si fericit. Mi-a facut placere sa va impartasesc din aventurile noastre, pentru ca sunt mandra de el si pentru ca am incercat sa ajut unele mamici, asa cum am stiut eu mai bine. NU o data sfaturile mele au fost ignorate sau contrazise si nu m-am suparat. Eu am avut constiinta impacata. Daca pe aici se considera ca doar cateva dintre noi pot spune ce sa faci in anumite situatii, iar celelalte habar n-au ce vorbesc, atunci n-am decat sa accept si sa merg mai departe...
Sunt foarte trista ca cel mai la indemana mijloc de informare rapida si sprijin nu este ce ar trebui sa fie. Sunt lupte aici, nu schimburi de pareri, de parca noi suntem cele care am scris articolele sau cartile respective si ne simtit atacate in chiar credintele noastre cele mai profunde. Si chiar daca as scrie un articol, as vrea sa aud parerile altora... poate ma razgandesc! Ati fost alaturi de mine cand am disparut o vreme, atunci cand am avut necazul cu mama. De data asta imi iau la revedere de la voi foarte trista, ca nu ma mai intorc. Pentru ca am gasit rautate acolo unde ma asteptam sa gasesc bucuria de a impartasi experiente si inimi larg deschise pentru a oferi sprijin celor care au nevoie. Ati facut atat caz cand a murit AndreeaC (Dumnezeu s-o ierte) insa se pare ca totul este doar de suprafata, ca asa "se cade" in situatii din astea. In rest, ramanem ceea ce suntem: bune sau rele. Cred ca fiecare a demonstrat aici cum este de fapt. Cred ca prefer sa ma duc la serviciu, decat sa mai stau acasa sa ma "delectez" cu un astfel de forum plin de rautate.

Pisi, felicitari din suflet pentru puiul tau!
La multi ani si multe luni bebeilor tuturor, cu sinceritate va doresc sa va cresteti copiii asa cum stiti mai bine! Credeti sau nu, fiecare dintre noi stie exact ce are de facut. Incercati sa nu va mai certati. Eu nu ma mai intorc, pentru ca nu imi mai face placere. Nu pot trece peste ce simt acum. Nu imi place sa pup mana care m-a batut. Mai sunt cateva dintre voi pentru care am un respect sincer si de care ma atasasem, insa atata vreme cat aici este un grup, va trebui sa ma despart si de ele. Cu parere de rau.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Cora, imi veni mai demult o idee, dar eu pana apuc sa postez uit ce-am vrut sa zic in diverse situatii.
La benzinarie ar trebui sa fie inregistrat ce s-a intamplat de fapt atunci cu farul, dar nu stiu de cati oameni binevoitori ai nevoie ca sa poti afla si tu...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

dordia nici acum Ilincai nu i-a trecut fornaitul. De fapt, il avea si in spital unde era excesiv de cald, minim 27 de grade. Seara, eu ii mai pun Karvol pe o batistuta, iar de aseara am inceput sa-i pun o paturica sub cap, sa nu mai doarma la orizontala.
Dar ai incercat sa-i pui ser in nasuc seara? Insa Stefanel doarme mult, nu ai cum sa eviti mucisorii. E aerul prea uscat la noi in casa, de asta m-am lamurit! Abia astept primavara (adevarat) sa deschid geamul
In schimb la noi kk e plin de muci. Abia astept sa vb cu dr Stanciu sa vad ce-mi zice.

Nici eu nu am primit nimic inapoi din lumanarea de la nunta, iar cea de la botez o am inca acasa. Vb lui Pisi, o mai veni vreo pana de curent...
ela imi pare rau ca esti asa amarata! Si eu am patit ca tine, dar cand am vazut ca nimeni nu are timp sa-mi raspunda am intrebat direct pe mess sau am deschis subiect la Parintii intreaba, ... Zau, nu are rost sa te superi, se intampla oricui!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

dordia felicitari ptr luatul in greutate! Deci te-ai linistit in privinta lui Stefanel!
Gandacel imi pare rau ca ai pus la inima tot ce s-a scris. Dar iar vin si intreb? Chiar merita sa pleci? Dupa cum vezi suntem peste 60 de mamici, vreo 20 (cel putin) suntem active iar pe tine te-au suparat cateva. Iti spun sigur ca mai sunt persoane deosebite aici, care, din bun simt, prefera sa nu mai posteze sau s-o faca mai rar.... Pacat!
Eu tot sper sa se indrepte lucrurile si la noi, ca pe alte forumuri nu am vazut atata certuri Crede-ma, eu am cunoscut o parte din fete face-to-face si merita sa ramai aici.
Poate te mai gandesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gandacioaico sa nu faci cum asta !!!

Nu mai pune si tu la suflet postarile rautacioase, si mai ales incearca sa intelegi ca nu s-ar fi luat nimeni de nimeni daca in anumite momente nu ar fi vorba de persoane care se simt oarecum cu musca pe caciula...
Daca ceea ce ai vrut tu sa intrebi nu era vorba de ironie ( scuze, mie mi-a parut asa, poate si altora, insa daca era, era si bine plasata... ) atunci cine a facut mare tambalau pe chestia asta a interpretat-o ca atare si s-a simtit...lezat.

Cum ar fi sa ma simt eu "mahalagioaica" sau mai stiu cum, doar pentru ca una din fetele care nu ma cunosc apreciaza asa felul meu de a fi...

Trebuie sa invatam cu totii sa luam oamenii asa cum sunt. Uite eu, de ex, o respect mult pe corap pentru felul nonbeligerant cu care combate fiecare postare mai.. aiurea. ( afost doar 1 exemplu ! )

Gandacel, apa trece, Pietrele raman !

Si nu o sa spun acum sa ramai pentru ca fara tine forumul nu va mai fi ce a fost, pentru ca nu imi place ipocrizia... O sa te rog sa ramai pentru ca FIECARE dintre fetele de aici are importanta ei. Si tu esti importanta pentru noi.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Maya, Natalia si Irene!!!! Sa cresteti mari si sanatoase!

La foarte multe luni si pentru bebicii nascuti pe 29, 30 si 32, ioana77, lordra, RaluD si Atena sa va traiasca pruncutii!!

Dordia, teo_banu si celelalte fete va multumesc pentru urari!!

Ela nu te supara asa ca nu ti s-a raspuns! se mai intampla... chiar stabilisem noi la un moment dat ca daca nu ni se raspunde la o intrebare mai bine o mai punem o data decat sa ne suparam. Dau navala intrebarile si subiectele de conversatie uneori, si nu mai stii la care sa raspunzi intai.

meems si noi pe Silvia o culcam pe la 22 mai de mult, acum pe la 23-24 din pacate. Dar se trezeste la 8 si apoi mai doarme si la gradi 2 ore, deci isi face totalul de somn. Nati... mai doarme si ziua, dar somnul continuu este intre 23-24 si 8, cam asa. Soacra-mea povesteste cu incantare ca ai ei copii se culcau la 19-20. Da, dar la 7 erau sus! Nu mersi, mai ales in week-end. In week-end Silvia se trezeste la 9-10 dar nu mai doarme la pranz. Cred ca programul trebuie asa format incat sa convina la toata familia.

Alexandrina ma intrebai mai de mult cum e cu doi copii. Imi tot vin raspunsuri pt tine in timpul zilei cand nu sunt la PC. E frumos, foarte frumos, dar si greu uneori, atunci cand sunt nemultumite amandoua. In rest e tare bine. Cel mai mult imi place cand vorbeste Silvia cu Natalia si ii da jucarii, eu una sunt foarte fericita.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mamici, s-a deschis un capitol de mamici de noiembrie-decembrie 2006!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Hai, mai, Lavi, chiar asa de repede trece timpul?
Apropo, sa-ti traiasca mandra sanatoasa si frumoasa!!
La fel si ptr Maya si Irene!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor nu mai polemizati,ca am impresia ca din aceasta cauza o sa ne imputinam pe forum.
Va rog.Nu mai stiu ce sa fac.Credeam ca e un episod trecator,dar Tudor m-a bagat in sperieti cu spasmul hohotului de plins.V-am mai spus eu,daca il doare sau deranjeaza ceva,daca se sperie,sau nu-i convine ceva, plinge pina i se taie respiratia,se invineteste si numai dupa citeva secunde in care eu mor de citeva ori, inspira.Ultimele dati i-am suflat in gura.O fi bine sau nu?
Ati auzit de asa ceva sau v-ati confruntat cu asta?Ce sa fac?Dr nu pare impresionata,dar mie mi se taie picioarele cind se intimpla.

Please.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Noi, lumanarea de la botez o vom da sa o arda in biserica.Nu am auzit ca trebuie sa oprim o bucata din ea.Uleiul sfintit il folosim la ungerea bb-lusei di cand in cand si , pentru ca e destul, la ardere in candela.

Dupa vaccin, bb-ii vostri au luat in greutate in saptamana respectva, ca a mea pare ca si scade? Mai nou, aud cum ii forfoteste burtica .

Mergi la inceput