Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
La capitolul LAUDAT cu puiut propriu trebuie sa va zic ca Nati mai nou isi distrage atentia de la supt (cam dupa ce ajunge la nivelul suficient de umplere) si incepe si se uita dupa orice misca. E mortala cu cata mirare si incantare se uita la sticloanta de 2l de apa plata din care se adapa maica-sa. Am citit ca e normal in luna a 4-a dar eu tot sunt mandra de cat de pe faza a devenit Nati. Cand era mai micuta nimic n-o putea distrage de la supt pe cand acuma.. e numai ochi si urechi in jur.
Joy ce rau imi pare
dupa lapticul tau. Of! Esti a doua mamica ce-si pierde lapticul cu ocazia botezului asa ca imi intareste convingerea sa-l mai aman pe al nostru. Partea plina apaharului: tot ai reusit sa-l alaptezi ceva, a fost f f bine! 

Alinus si Bic dar de ce tineti voi sa va obisnuiti copilul cu biberonul? Ca se poate face si trecerea direct de la titi la canita. Bine, pt cazul in care vreti sa va uschiti de acasa si sa o hraneasca altcineva.. dar eu zic ca in caz de ananghie si foamne maxima ar manca si din bibe.
Lordra uau! Ce polivalenta mi-esti!
Anda n-am apucat sa-ti spun ce mult mi-a placut relatarea ta de la botez! Era scrisa in stilul unora dintre astrograme.
Felicitari Anda, Corap, Ina si Canuta pentru nasa/mama/soti darnici! Eu nu am primit nici macar o floricica de ziua Silviei desi taaare aveam sentimentul ca mi se cuvenea mai ales ca era sa dau coltul cu respectiva ocazie. Cand i-am aratat sotului meu postul lui canuta cu cerceii mi-a replicat: pai tu n-ai gauri in urechi!
M-a amarat de nici nu pot sa va spun... el poate a vrut sa faca o gluma....
Stiu ca pe unii irita subiectul, dar oameni suntem, facuti din carne, nu numai spirite inalte, asa ca mai avem si bucurii din astea, materiale, ce sa facem?!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ioana_77 spune:
ordia, eu nu stiam de vreo metoda pt ati alege baba, de ex. cum ne-a expus-o dienutza. Pur si simplu alegi o zi intre 1 si 8 martie.
Eu in fiecare an uitam si vazand ce naspa e vremea pe 1 o alegeam mai tarziu, cu speranta ca da soarele in cartier. ![]()
Si in Iasi ninge! Dar linistit.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
crissy77 spune:
Ioana_77, carticica este in format electronic? Daca da, o vreau si eu. Adresa mea de mail este negaracristina77@yahoo.com.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
crissy77 spune:
Gogolos, noi tocmai ne-am cumparat sambata robot Mulinex dar nu mai stiu de care. Am reusit pana acum sa fac de 2 ori suc de mere si o data suc de morcovi. Insa am citit carticica de prezentare si are o gramada de functii. Sper sa imi fac timp sa il folosesc mai des. Pana acum sunt multumita de el.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
dordia2000 spune:
Cristinica eu nu cred ca petele rosii pot fi de la morcov. Daca nu mai are nimic acum eu zic ca maine intre mesele de dimineata sa ii dai iar suc de morcov si sa vezi daca se repeta. Daca da...atunci e clar de la morcov!!! Foarte frumos obiceiul vostu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mandyksch spune:
Imi pare atat de rau ca forumul asta nu mai e cum era pe vremuri
. Vorba Cristinei, ma uit si eu la chenarul de sus cu AndreeaC si imi vine sa plang. Aia da problema, ea la doi metri sub pamant iar noi ne paruim inutil, ne rastalmacim una alteia vorbele, ne certam. Pacat, viata e prea scurta ca sa ne macinam zilele in halul asta.
Eu sunt de parere ca fiecare mamica vrea binele copilului ei. Nu cred ca cineva i-ar face rau intentionat propriului copil. Si mai cred ca fiecare copil e unicat in felul lui si nu o simpla statistica. Si mai cred ca nu avem dreptul sa ne judecam unele pe altele, in primul rand pt ca nu ne cunostem suficient de bine ca sa intelegem motivele pt. care luam anumite decizii. Pur si simplu ar trebui sa ne acceptam unele pe altele , cu bune cu rele.
In alta ordine de idei, noi am inceput de ieri sucul de morcovi. S-a uitat opilul la noi cu o fata
. De parca s-ar fi intrebat in sinea lui daca nu cumva am luat-o razna de tot. Sincer, nu mi-am dat seama daca i-a placut sau nu. Ieri a incercat sa dea afara cu limba sucul, azi parca a inghitit ceva mai bine, om vedea si maine.
Stam prost la ore de somn.Ziua nu doarme mai mult de 2 max 3 ceasuri, din pacate asta e.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
madau spune:
Iaca am reusit de am facut si botezul Mirunei! A fost o petrecere pe cinste, am baut, am dantuit, ne-am pozat, a fost super. Miruna a fost foarte cuminte draga de ea, nu a plans decat putin cand a scos-o din apa, in rest s-a comportat ca o adevarata domnisoara.
Am reusit sa pun si cateva poze, daca vreti sa ne vedeti, restul le mai strangem inca de pe la prieteni, care cum le-a facut.
In alta ordine de idei, vad ca de cand nu am mai intrat s-au iscat adevarate razboaie aici. Oare nu ne putem spune fiecare parerea fara a fi trase la raspundere sau intepate in fel si chip? Caci mie mi-e tare dor de atmosfera de la odisee cand eram toate unite si ne imparatseam trairile si problemele de gravidoase. De ce sa nu pastram aceeasi unitate si acum. Caci sunt printre noi si mamici cu mai multa experienta decat mine si tare imi lipseste prezenta lor aici pe forum ( poate ca s-au saturat sa fie luate peste picior ori de cate ori si-au spus parerea ). Eu una chiar am nevoie de sfaturi, date cu bunavointa si pe intelesul meu, chiar daca uneori poate par batuta in cap , deh, sunt inca la inceput.
Asa ca haideti sa lasam la o parte cearta si sa incercam sa fim din nou o familie.Nu dati cu rosii, asta e parerea mea! 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
ioana_77 spune:
Madau, sa-ti traiasca crestina.
Am murit cand am vazut ce pantofi a avut!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
Buluci spune:
Mai fetilor, copilul meu e prea cuminte, daca stau sa ma gindesc niciodata nu a plins fara motiv , nici macar colici n-a avut !Toata lumea " mi-l scuipa" sa nu se deoake. Azi, l-a vaccin, a plins cred ca doar 5 secunde si apoi a inceput sa rida!
Pai daca eu si soata producem asemenea fenomene ne gindim sa-l facem si pe-al doilea, dar as vrea pina in 30 de ani!
zic eu asta acu, dar peste vreo 4 luni cind va creste Simon si va incepe sa faca prostioare, cred ca n-o sa-mi mai doresc inca unul!![]()
Iar va bat la cap, spuneti-mi si mie anticonceptionalele clasice ( cu 2 hormoni) se pot lua kiar daca menstruatia nu a venit???
Si de ce nu se iau in alaptare: doar ptr ca reduc lactatia sau ptr ca afecteaza bebelusul???
Pe mine ma lasa lapticul, a scazut la 100 ml pe zi, deci curind voi intarca!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii