Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

gata, am reusit sa pun s i eu pozele

pentru cine vrea sa ne vada

ilenutza si bb victor-22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Alexandrina, eu chiar te-am luat in serios si aseara si azi dimineata ce crezi ca am facut? Am pindit-o pe Smaranda sa-i fac poza si-i ziceam: "Hai, apuca-ti tu piciorul sa vada si Alexandrina.." Si ea numa de a naibii nu voia... Dar am pacalit-o pina la urma. Am pus poza in album.

Anamari, nu mey nu-si suge inca piciorul, doar il apuca cu mina. Cred ca suptul e urmatorul picior. Abia astept, ca-mi aduc aminte cind facea sora-mea asta si ma distra teribil.

Felicia, da, am intrebat la sept-oct., dar nu m-am pus si pe treaba. Asa ca acum e foarte tirziu pentru biberon si nu-l mai vrea. Ma mulg si incercam sa-i dam laptele meu cu biberon. Da' nu vrea nici pace. Nu-mi pierd insa speranta. O prietena mi-a spus ca a incercat zi de zi vreo saptamina pina sa reuseasca. Intre timp, ma umplu de toate felurile de biberoane si tetine posibile si incep sa inteleg de ce diferite mamici m-au cadorisit cu tone de biberoane: pentru ca din disperare de cauza te duci si cumperi tot ce exista pe piata, din care folosesti un singur fel.

Leea, imi inchipui nu numai ca ti se rupe sufletul, dar ca te si sperii la spasmele lui Tudor, dar daca medicul spune ca nu caz de intrijorare, poate ca are dreptate. Asta e un fapt de viata: bebelusii pling. Iar unii sint mai sensibili decit altii. Incearca sa vezi ce anume declanseaza crizele astea si sa le eviti sau cind nu le poti evita sa descoperi ce-l calmeaza. Daca il iei in brate nu se calmeaza?

Si revenind la diversificare.... Ina, vezi ca e posibil ca Rachel sa se constipe si mai tare acum cu cerealele. Am citit ca bebelusii se constipa la introducerea solidelor, in special a cerealelor, pentru ca ele contin fier, care constipa.

quote:
De ce nu poate dormi asa si in pat???

Pentru ca nu vrea muschiu' ei????

Teo_banu, cunosc sentimentul ca-ti abandonezi copilul. Cind a incercat barbata-miu sa-i dea el biberon pentru prima oara acum citeeva zile, am simtit ca mor, ca sint o mama denaturata, efecitv m-am simtit deposedata de rolul meu principal, de vaca laptoasa. Parca mi-ar fi smuls-o de la sin!

bb_Alinus, wow, te invidiez ca ai reusit cu biberonul. Tot prima oara? Apai Smaranda de ce face domne' atitea figuri?

quote:
intrebare pentru mamicile pricepute: cum imi dau seama cand copilul meu e alergic la legume / fructe /

Din ce-am citit, iti dai seama exact asa cum ai procedat tu, ii dai daca apare ceva nu=i mai dai, apoi ii dai din nou si vezi daca e vreo diferenta.
De aceea se recomanda introducerea cite unui aliment pe rind, ca in caz ca apar reactii sa stii de la ce.

quote:
Alinus si Bic dar de ce tineti voi sa va obisnuiti copilul cu biberonul?

Pentru ca vrem si noi sa mai avem o viaaaata in afara de copilu' asta! Uite chiar weekend-ul asta am ratat un festival de film pe teme montane. Daca mindra mea papa bibeorn o lasam cu ta-su sau si mai bine o lasam cu o prietena si ne duceam amindoi.
He-he, si sa stii ca am incercat si tetina de canita. Ioc.

Si Lavi, nu te supara pe consort ca nu ti-a luat nimic. Ai rabdare. Si mai ales nu=i arata mesajele de-aici, ca fie se enerveaza, fie face misto de tine (cum a fost cazul), dar de facut surprizele n-o sa-ti faca daca ii dai cu forumul in cap...

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gandacel, te rog revino! Nu are rost sa pui la suflet toate rautatile!!!
Madau, felicitari pentru crestinarea micutei Miruna! Foarte frumoase pozele iar Miruna o dulcica!
Fetelor, am fost la dermatolog cu Daria pentru problema despre care va povesteam zilele trecute (iritatia aceea puternica pe fata si gat). Se pare ca este o alergie. Ne-a dat un tretament cu Hidrocortizon si Romergan (siropel) si inca un preparat pe care o sa-l luam maine de la farmacie. O sa va spun zilele urmatoare care este evolutia ... sincer, eu astept cu sufletul la gura sa vad ce si cum !

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, uitasem ... am cazut pe spate cand am vazut dresurile Mirunei !!!!!!!!!!!!!!! Super !

De unde le-ati luat ?

Pup,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

oo, ce surpriza placuta interventia moderatorului! cred ca va ganditi ca eu am sesizat, caci data trecuta eu am avertizat ca asta intentionez sa fac, dar n-am fost eu de data asta. spuneam clar daca da. desi daca mai continua, urma sa fac sesizarea. oricum salut moderatorul si persoana care l-a sesizat, daca a fost una si n-a fost cumva autosesizare.

mama di tutti, nu mai sta necajita, barbatii sunt mai insensibili, nici nu cred ca isi dau seama ce spun, cel putin uneori

cine a pomenit de primul 8 martie de mamici, imi pare rau, am uitat de la mana pana la gura, respectiv de la o pagina la alta...ce revelatie am avut: in cativa ani vom primi felicitari simpatice, facute la gradi, cu "la multi ani, mama!" chiar m-a emotionat viziunea asta, parca ieri ii faceam eu maica-mii...

bb alinus, cred ca amalia nici nu te ia in serios cu bibe zice ca poate e un joc nou, trebuie sa urmeze si masa adevarata, cu multe tzitzi

fetelor, nichita va multumeste mult pentru complimente.

eu acum m-am intors de la agentia de bone, sunt la a 3-a vizionare! trebuie sa aleg pana maine ca peste 2 sapt. incep serviciul si vreau sa stea bona cu mine o perioada. sunt cam tuflita ca nu prea am ce alege. hai sa va zic, dupa eliminari, cine a ramas: intre o baba, fosta invatatoare, care a zis ca accepta orice, si pisica si salariul propus de mine si...(asta e si de bine si de rau), manevrabila(punct bun pt. mine), repezita, putin deplasata (mi-a povesit la interviu ce casnicie minunata are ea) si una tanara (35 ani), cocheta (punct prost in viziunea mea, pt. o bona), cred ca putin colorata, scor maxim la testul de atentie distributiva (100 puncte din 100, spre deosebire de baba care a luat 74), stie si cum trebuie sa ragaie copilul si in ce pozitie sa stea (nu pe spate in patut), igiena etc,dar are ceva care nu-mi inspira incredere, nu ma intrebati de ce, pur si simplu nu are chimie cu mine. baba are ca pasiuni tricotatul, astalalta fumeaza, dar nu e mare problema si eu fumez in bucatarie. pe cine sa aleg? maine trebuie sa le comunic...ce parere aveti? ambele au cate un copil. si tipei de la agentie tot baba ii inspira mai multa incredere, desi tanara este clar mai bine pregatita pentru post. astept sugestii.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Uitindu-ma la poze de botez cu fetite (Miruna, Maria) mi s-a facut o pofta !
Gata, vreau fetita sa mi-o imbrac si eu frumos, sa-i pun fundinte, volanase si sa-i impletesc parul( de fapt impletitul parului se poate si la baietei, si cercelusi de-asemenea)

Nu ma uitati cu pilulele, fie-va mila, vreau sa fac si eu ceva cu sotul , credeti-ne ca ne-am saturat de abstinenta!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

madau, foooarte frumoasa costumatia de botez cu pantofiorii de printesa si cipilica aia care este in trend...

camelia daniela, ce a zis doctorul ca are, care e diagnosticul? atentie la cremele cu cortizon, la intrebuintare indelungata subtiaza pielea, tot de la dermatologii prietenei mele am auzit.

bic si bbalinus, asa e, de cand ii dau bibe (eu doar prima luna am alaptat exclusiv, de la o luna si 3 zile am bagat bibe ca era slab mort) pot sa-l las cu mama, n-am treaba. partea proasta este ca papa lapte praf in loc e laptic de la ma-sa, dar voi doua, care aveti laptic din belsug, cred ca va puteti mulge, nu? adica sa bea tot laptic din-ala bunu' si cand sunteti plecate, nu?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

buluci eu nu stiu despre ce anticon. clasice cu 2 hormoni vorbesti, care sa nu se verse in lapte. eu credeam ca toate se varsa in lapte. daca n-o sa mai alaptezi, optiunea mea este Diane 35. nu ingrasa, are cel mai bun echilibru hormonal, reduce si chisturile ovariane, daca eista, indiferent de natura dezechilibrului hormonal care le-a provocat. asta stiam de la ginecologii mei de dinainte de sarcina. eu am folosit si am fost multumita.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gogolos eu am modelul acesta de Moulinex, cred ca e acelasi cu al tau: www.elanko.ro/models.php?model_id=2012&_t=Robot%20de%20bucatarie%20Moulinex%20DFC347%20Odacio%203" target="_blank">http://www.elanko.ro/models.php?model_id=2012&_t=Robot%20de%20bucatarie%20Moulinex%20DFC347%20Odacio%203
Sunt super multumita de el, fac de toate, prajituri, supe-creme, toc, rad... Si e usor de spalat.
Din pacate, am busit blenderul si va trebui sa iau unul nou, care costa numai 1.500.000.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

mey, nu uitati sa-mi spuneti ce parere aveti cu bonele. ce sa fac, sunt chiar 50-50%?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput