Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
mara95 spune:
Anda, fratele meu , care e in Bucuresti a avut de ales intre 2 tipe, una mai dezghetata, dar cu oarece pretentii si alta mai de la tara(e de pe langa buc), mai putin instruita, dar mai muncitoare.Si a ales-o pe cea de-a doua si e multumit.
anda77 spune:
mara, adica zici ca sa aleg baba...intuitia ma indruma catre ea, dar retinerea era ca pare zapacita. sper ca se uita in dreapta si-n stanga cand traverseaza...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Ilenutza l-am vazut pe Victor ce micut e! Eu parca am uitat cu e sa ai bebe asa mic ( a mea are 4 luni si mi se pare mare !).Si tu esti foarte draguta !I-ti sta bine cu palarie.
Madu ce fetita scumpa ai ! Vedeti cum faceti sii indepliniti fetei dorinta (cu diamantele!) ![]()
Anda , eu nu stiu ce sa-ti spun...batrana e mai de incredere poate , are mai multa experienta cu copii daca a fost invatatoare. Tanara de ce nu-ti inspira incredere? Ai tu un presentiment sau a zis ceva care ti-a dat de gandit? Eu cred ca as alege batrana (dar cat de batrana e? Adica poate sta cu copilul sa il tina in brate sa il plimbe etc?).Sa ne spui ce ai hotarat.
Eu i-mi aleg baba pe 8 sunt nascuta pe 17 asa ca 1+7=8. Ce trebuie sa fac ?Ca nu stiu.
Catutza si
Bianca-Maria (2.11.2005)
mara95 spune:
Frate-miu a angajat-o cu o luna inainte de a incepe cumnata serviciul, tocmai ca sa vada de ce-i in stare.
Alegerea o vei face tu, dar trebuie sa o faci bine , ca nu cumva ajungand la serviciu sa stai tot timpul cu gandul acasa!
Buluci spune:
Anda, stiam de Diane , de fapt am luat la greu si kiar ca nu m-am ingrasat de la ele, dar eu vroiam sa stiu : daca menstra nu a venit pot sa le iau ?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
buluci, habar n-am. in primul rand tb sa afli daca nu se varsa in lapte si in al doilea rand, daca n-a venit menstra, care va fi prima zi de pilula?
. poate citeste siminaf si-ti raspunde, ca silvia inteleg ca n-are net, deci nu mai intra.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
anda, de ce nu soliciti 3 zile de proba cu fiecare?? ca doar de-asta platesti comision agentiei.
acum depinde si cat e baba de baba, si cate tigari pe zi fumeaza cealalta... e o decizie grea, dar e a ta. alte agentii, alte optiuni?? trebuie sa alegi dintre doua rele pe cea mai putin rea?
pe de alta parte, inca vreo 2-3 luni copilul nu cere mare lucru, deci su si efort fizic sustinut. dar va trebui sa-l scoata la aer? se descurca cu carutul?? cat timp intentionezi s-o tii?? mai cauti alta?? acum nu stiu cum e mai bine, una sa tricoteze langa tarc sau una sa fumeze in bucatarie.
cred ca in loc sa te ajut mai mult te incurc...![]()
cristina, am incercat sa gasesc o explicatie... ti-am dat un link, ca aici imi afisa "reclama"... sincer, as vrea sa dau frumos o explicatie stiintifica, dar nu pot pt ca nu e domeniul meu.
ce inteleg eu din toata povestea pe care am citit-o e cam asa: pilule combinate nu se iau cand alatezi si daca nu ai CM. cele mono se iau de cand vrei tu, nu conteaza CM, doar sa le iei cum trebuie.
si inca ceva, din experienta altora, cu hormonii nu te joci. poate nu intelegem noi multe din cele ce sunt sub pielea noastra...
aa, si inca o chestie, cele combinate inhiba ovulatia (estrogenul, cel care e in plus), cele simple nu. sper ca am inteles corect.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Anda eu zic sa mergi pe mana babei; chiar daca nu e esa pregatita ca cea tanara, in mod sigur are mai multa rabdare si experienta din moment ce a fost invatatoare!!!
Buluci sincer nu stiu ce sa-ti spun. Eu folosesc cauciucuri!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
cristina, hormonii n-au cum sa ajunga in lapte... dar poate influenteaza pe altul, prolactina, care determina lactatia... habar n-am exact... asta proceseaza neuronul meu, si ma oftic ca nu gasesc pe net acum repede ceva![]()
BABA din martie... cum e vremea in ziua pe care ti-ai ales-o asa iti e tot anul. nu erau primele 10 zile!??! doar primele 8??? oricum am pus mereu 7 sau 8, ca is nascuta pe la miezul noptii... si in rest se aduca ciferele
.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
negara eu stiu ca avem voie sa dam ceai de teoi puiutilor. Poate asa se mai linisteste si Ilinca, ca azi a fost tare zburdalnica![]()
E o idee f.buna cea cu albumul cu poze haioase.
Lavi daaa, asa a facut si Ilinca azi, dar mi-a facut o mie de nervi! Ca manca f.f.putin apoi se uita la mine si daca o priveam , aleluia papa! Incepea fata sa rada si uita ca i-e foame. Apoi peste juma de ora isi aducea aminte
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)