Brailaaaaaa!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
bebe03 spune:
buna fetelor..brailence..
si eu sunt prinsa rau de tot la job si acasa, dar intru si va urmaresc mai mereu,
imi pare rau ca nu putem sa ne mentimem pe prima pagina, dar deh! suntem putine...
in alta ordine de idei si eu astept concediu, care va fi pe la mijlocul lui iulie, trei saptamini, sper sa vedem marea...fetita mea nu mai are rabdare, de cind a luat vacanta de la gradinita, vrea in fiecare zi sa plecam la mare...
incercam din rasputeri sa ne si mutam de la bloc la casa...si suntem ingrijorati ca nu reusim sa vindem apartamentul in care stam momentan...
,asa ca plssss.. daca stiti pe cineva care vrea sa cumpere apartament cu 2camere, in zona centrala(tineretului) dar etajul 4/4, va rog mult sa ma contactati( daca s-ar putea si o pila la o agentie, nu exclud si colaborarea cu agentia, daca sunt seriosi)
cam atit pt. azi
numai bine...si promit sa scriu mai des
nicol
veroboroda spune:
Buna, fetelor!Ce mai faceti?
Oana, felicitari pentru puiul tau.Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme legate de examenul de capacitate.Daca a terminat cu FB, e baiat destept si o sa ia si capacitatea fara probleme.Cand pleci in concediu gandeste-te si la mine please...... ca eu vara asta nu pup concediu(abia la iarna o sa primesc si eu cateva zile).
Eu sunt bine, m-am acomodat la noul job, dar am foarte mult de lucru, motiv pentru care nu mai am timp de nimic.Ajung acasa foarte obosita si nu mai reusesc sa intru pe DC.
In legatura cu vestile alea minunate despre bb, la mine nici luna asta nu s-a intamplat nimic asa ca in iulie ma programez la Botezatu pentru histeroscopie.
Cam atat deocamdata.
Va pupic.
Menu spune:
Buna fetelor,
Eu de aproape 1 an navig pe acest site si abia acum am descoperit o sectiune despre Braila 
Ma bucur ca v-am gasit
si sper sa colaboram.
Am 32 de ani, sunt casatorita din 1999, implinim 7 ani de casnicie anul asta si deocamdata nu avem un
dar speram sa vina cat mai curand.
Cam atat despre mine, pupici si numai bine!!!!
printze spune:
Buna brailencelor! Nu v-am mai vizitat de mult timp insa cu sufletul sunt alaturi de voi. Pe caldura asta nu am chef de nimic, si cum concediul mi l-am cam luat o sa fie foarte placut sa vin la serviciu....
. Fetelor as vrea sa merg si eu la un ginecolog bun. Nu stiu unde sa ma duc. Mai vrem un bebe cat de curand si cum o sa fie tot o cezariana chiar ca trebuie sa ma gandesc serios. Si am si o problema, ca nu vreau sa merg la barbati. Asa ca o decizie e si mai grea. Ce ma sfatuti?
O saptamana usoara va doresc si multa racoare!
printze
claujro spune:
Salut fetele din Braila! Am intrat sa va spun ca ieri am fost pentru prima data in Braila, a avut sotul meu treaba acolo si m-a luat si pe mine pt o zi. F frumos orasul!!! Am stat jos pe malul Dunarii langa Consiliul Judetean, am baut o cafea la o terasa de langa fantanile arteziene, am intrat in cateva magazine si am mancat si un peste la Continental (apropo de ce era pustiu acolo??).
Mi-au placut f tare orasul si oamenii.

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
oanaDo spune:
Hello gagici,
ce mai faceti?
v-a topit caldura ca pe mine?
mai am o zi de munca si......CONCEDIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!
Ma asteapta un concediu plin dar mai mult imprevizibil. O sa plecam la mare un weekend si la munte vreo saptamana insa n-am facut rezervari niciunde.
Mai curand, adika sambata, iau motul finutei mele si sunt in pregatiri. Iarasi am umblat Braila @ Galati si n-am gasit nimic de imbracat - ori erau tinute de nunta ori prea de strada, plus de asta nu se mai vand rochii, fetelor, in magazine?!!!Oi fi eu pretentioasa insa la Braila numai lucruri de prost gust am vazut (asta dupa ce am colindat Galatiul).E o diferenta prea mare, parca din an in an e mai mare discrepanta. Am ramas doar cu frumusetea orasului, ca in rest ...nimic nou...nu constructii, nu magazine, nu locuri de distractii, restaurante sic, NU NIMIC. Daca stiti locuri faine la noi, astept sugestiile 
Pupici
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
mihavasoi spune:

Fetelor, va rog, ajutati-ma!Trebuie sa fac o monitorizare cu sonda, iar eu o stiu pe dr Puschita care de luni intra in concediu
. Mai stiti vreun dr in Braila care are ecograf cu sonda vaginala sau daca exista asa ceva la Maternitate? E URGENT!!!!
iulia1977 spune:
o cunoaste cineva pe geanina tanasoiu (numele de domnisora) sta in viziru si stiu ca parintii ei aveau o alimentara. avea un frate sorin.
are cam 28 ani.
a fost prietena mea in scoala gen si liceu, dar eu am plecat de vreo 5 ani din braila si am pierdut legatura.
oanaDo spune:
Sorry, Iulia
eu am stat in Viziru, am prieteni care au ramas acolo insa nu o cunosc pe prietena ta.
Fetele, nu mai ziceti nik?Sunteti in concediu?
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
veroboroda spune:
Salutare fetelor! Ce mai faceti sunteti toate in concediu/
Eu am fost foarte ocupata cu serv si nu am mai avut timp sa scriu.Acum sunt mai libera, am avut un audit de supraveghere care s-a incheiat bine, ieri. A, mi-am luat calculator si mi-am tras si internet asa ca o sa scriu mai des.
Iulia, ce mai faci?Ai mai fost la botezatu?Da-mi o veste.Hai sa ne intalnim intr-o zi sapt. viitoare daca ai timp, sa mai stam de vorba.
Oana, tot in concediu?Distreaza-te si ptr mine.
Va pupic si va astept cu vesti