Brailaaaaaa!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Uite Irina , asta e problema in orasele mici - nu poti sa faci nimic ca imediat te stie toata lumea !
Insa daca tu esti hotarata sa-ti schimbi medicul - fa-o - fara sa-ti pese de gura lumii .Importante sunt sanatatea ta psihica si fizica !!!
Recomandari nu pot face insa nici nu cred ca e cazul sa te deplasezi la Bucuresti - sunt si aici destui "pomi laudati ".
Tot ce pot spune e ca am fost foarte multumita de dr.Gheorghiu - nu stiu daca mai profeseaza .

Cum mai stati cu apele ? Faleza e inundata ?

O saptamana superba va doresc !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

... si eu pe aici...app. de doctori, eu am fost operata acum 5 ani de doctorita GHECENCO,mina a doua doctorul CAPRARIU....a fost super bine, sa inteleg ca am avut noroc?...si dupa cezariana am mai fost la aceasta doctorita(nu e prea cunoscuta, prietenele si cunostintele mele nu au auzit de ea) si va pot spune ca e o super femeie...parerea mea...insa eu nu am avut mari probleme...la nastere am avut ceva incidente care s-au soldat cu o cezariana de urgenta facuta de aceasta doamna doctor care era in seara aceia de garda,....ca eu de fapt ma pregatisem sa nasc natural cu moasa...dar n-a fost sa fie...aaa si apropo de bani, m-a operat fara a primi bani atunci ci la citeva zile( ca nu eram pregatiti de cezariana)....mi-a facut o operatie estetica de nu se mai cunoaste decit o dunga mica rosie abia sesizabila din slip...
eu v-o recomand cu incredere, are cab. pe undeva in zona plantelor...
numai bine
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor! Ce zi de toamna avem! Ma indispune total.
Bun venit noilor fete si sa ne "auzim" cat mai des aici pe DC.

IRINA, daca esti multumita de medicul la care mergi si daca se poarta ok nu vad de ce l-ai schimba. Despre Caprariu am auzit numai lucruri bune. Am o prietena care a facut 2 cezariene cu el, si a fost totul bine. Stii cum e, depinde si de materialul clientului.

Eu am facut cezariana cu Meder, am fost super multumita, desi parerea generala despre ea este preponderent negativa. La al doilea bebe, pe care intentionez sa-l am peste un an chiar nu stiu la cine voi merge, mai ales ca eu am o retinere fata de ginecologii barbati.

Sarcina usoara si un bebe sanatos.

O saptamaa buna va doresc tuturor, pupici!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

fetele, asa este, fata de care pomeniti voi ca a patit-o cu madam banu este ruda cu mine. este adevarat, avea 3 sapt, inainte de montarea steriletului. si s-a dus la madam banu, toate cele 14 zile pina a plecat la buc, pt ca avea hemoragie mare si i se spunea ca este normala. noroc cu marinescu si cu curajul lui sa recunoasca.
iar cu ghecenco- vai mama mea, cu ea am patit-o eu. dupa o sarcina bunicica, am ajuns la 16 sapt, m-a apucat noaptea la 2 o durere de stomac, mi-au aparuT mici pete si hop la spital. asistentele nu au vrut sa o deranjeze la ora aia, cu toate ca era de garda . m-a internat caprariu si pina a doua zi la 12 nu m-a mai vazut nimeni. atunci s-a produs si hemoragia, mi s-a rupt apa si am avortat. in pat. cu nici un cadru medical. asta dupa 3 ore de travaliu. am innebunit atunci. de nervi.
si a doua zi tanti ghecenco mi-a facut chiuretaj terapeutic . prost. am avut singerari 1 luna si ma duceam si imi zicea ca este normal, auzi, 1 luna este normal. si am plecat la galati, unde mi s-a spus ca eram sa mor de septicemie oricind in cele 40 de zile de la avort. si iar chiuretaj. acum e mai bine, astept insa sa vad daca mai ramin si nu m-a mutilat in vreun fel. eu care eram sanatoasa tun.
nici berechet, marele, nu mi-a vazut bb in timpul avortului, mai ca imi spunea ca visez. doar salcudeanu, care mi-a rupt membranele, a zis ca voi avorta si bb. dupa 3 ore in schimb. nu este normal ce se petrece in braila. aici MORI CU ZILE.
eu am fost fericita ca am scapat cu toate organele. am intilnit o tipa, careia i se facuse extirpare de ovar + trompa, urmare unei extrauterine, tratata de dr. caprariu drept iminenta de avort aproape 2 luni. va dati seama in ce hal sintem aici?
eu nu zic ca in alta parte nu sint, dar nu cred ca este ca la noi. voi ati mai fost prin maternitate? doctorii stau 1-2 ore dimineata, dupa care o tulesc la cabinetele particulare. seara nu este nici draku acolo. iar simbata si duminica ioc, nici unul decit cel de garda.
iar asistentele? in afara de un avort prost facut de doctorita, am avut si edeme si hematoame urmare tratamentului cu antibiotice pe partea dorsala. si am implorat sa mi se faca intravenos trat si nimic. eram sa mor de infectie interna + externa= septicemie sigura. fara apel. ai mei erau deja la pomana de 3 luni acum. am avut noroc sa traiesc sa stiti.
asa ca, daca ii da cineva in judecata pe cei mentionati, ma inscriu si eu sa ma duc martor, am si foile de externare(in care nu spun nimic) dar si constatarile de la urgente + gineco galati.
nimeni nu ma poate impiedica sa vorbesc si sa spun si altora ce am patit eu. nu mi se pare birfa, ba este un mod sigur de a proteja si pe altii de ceea ce ai patit tu.
sa auzim de bine, fetele, m-am enervat, mi-am adus aminte de tot si de toate.
IULIA
si am uitat, cind m-am dus la ghecenco a treia oara, dupa avortul prost facut, nici nu m-a mai primit, ca mi-a transmis ca problemele mele o depasesc si sa caut alt medic. ati mai auzit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlenn spune:

Buna fetelor!

Vreau vara ca nu mai suport frigu', ploile...vreau soare, caldura...

M-am ingrozit de ce ati scris referitor la dr gineco din Braila...Frica mi-e si sa ma imbolnavesc daramite sa mai si raman insarcinata cand ma gandesc la ce doctori sunt pe aici...Mie dr Caprariu, nu stiu de ce, nu mi-a facut o impresie buna cand l-am vazut la policlinica lui cand am fost cu probleme la un calcai. Si nu am avut de-a face cu el...pt mine e genul de dr la care nu m-as duce niciodata nici dac-ar ramane singurul doctor din lume.

Dintre toti doctorii braileni, doar in 3 am incredere enorma si nu mi-ar ajunge viata asta ca sa le multumesc indeajuns.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Salutare!Bun venit fetelor noi. Vad ca se ingroasa randurile pe aici.
Sunt ingrozita de ce ati scris despre doctorii din Braila. Astia nici nu merita sa fie numiti doctori.
Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut de-a face cu ei.O singura data am fost la Banu pentru un control de rutina si m-am lamurit imediat asupra profesionalismului ei.Iar conditiile din materniate am inteles ca sunt jalnice. De aceea am si ales sa merg la doctor la Galati.
Cat despre mine ce sa va spun, trec printr-o perioada foarte proasta, am probleme mari la serv, motiv pentru care mi-am dat demisia.
Sunt varza, in momentul asta. Mi-e atat de scarba de mizeria din tara asta....Oamenii care muncesc cu adevarat nu sunt apreciati niciodata si au niste salarii de mizerie,in timp ce leprele nu fac nimic si au salarii de 25-30 mil lei,nu stiu nici sa vb romaneste, daraminte sa mai stie ceva meserie.Daca auziti de vreun job prin Braila(desi sunt slabe sperante), anuntati-ma si pe mine va rog.
Eu am terminat chimie alimentara, dar de 8 ani lucrez in domeniul protectiei mediului, sunt specializata pe sisteme de management de mediu ISO 14000.Daca aflati cumva ca are nevoie cineva de un specialist pe astfel de probleme,va rog anuntati-ma .
Va multumesc anticipat
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Veroboroda - imi pare rau sa aud asemenea veste proasta .Nu dispera - nu poti reveni asupra demisiei pana iti gasesti altceva ?? Incearca un bestjobs / ejobs - e adevarat ca majoritatea ofertelor sunt pentru bucuresti ,dar nu se stie niciodata . Daca stii limba turca iti ofer eu un loc de munca grozav !!!
Asta e unul din motivele pentru care am plecat din Braila - nu-mi gaseam de lucru pe domeniul meu . Nici aici nu umbla cainii cu covrigi in coada ,dar ai de unde alege .
De saptamana viitoare voi merge la noul loc de munca - dupa 5 ani de naveta am gasit ceva convenabil aproape de casa.

Sa aveti o zi buna !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Monica, iti multumesc pentru oferta, din pacate nu cunosc limba turca.
Cat despre site-urile cu joburi, nu exista site pe care sa nu-l fi accesat.Pentru zona Galati,Braila nu gasesc nimic pe domeniul meu. majoritatea sunt pentru Bucuresti sau pentru partea de vest a tarii.
Despre demisie pot sa-ti spun ca mi-au zis sa ma mai gandesc(ca nu mai gasesc alt bou care sa munceasca pe un salariu de doi lei), insa am fost pusa intr-o situatie foarte urata.Am fost acuzata si amenninta ca voi plati eu pentru nesimtirea unora care nu-si fac treaba.Am dat note explicative peste note explicative sapt. trecuta, mai ceva ca un infractor notoriu, ceea ce m-a dezgustat total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Vero - in locul tau as sta acolo pana-mi gasesc altceva- mai ales ca e greu de gasit.Oriunde ai lucra nu traiesti numai momente placute . Nu te-ai gandit la o eventuala mutare in Bucuresti ?

De fiecare data cand venim la Braila avem dificultati in gasirea unui loc unde sa mancam , pentru ca acasa a ramas doar tata ,iar de gatit nu ne apucam ,ca nu ne-ar mai ramane timp de nimic .
Ati putea sa ne faceti, va rog, cateva recomandari ?

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

imi pare tare rau,Vero...dar fii optimista,sigur vei gasi ceva...ai o specializare buna ...
in legatura cu restaurantele din Braila,ce sa spun ? depinde de buzunar...
laura

Mergi la inceput