Brailaaaaaa!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Salutare gagici,
uite am aterizat si eu aici dupa aproape o saptamana de absenta.
Mai fetelor bine e la munte, am avut o minivacanta super.
Am plecat sambata dimineata spre Predeal dar pe traseul spre Oituz, Ajud, Tg. Secuiesc..obositor dar a meritat. Am stat trei zile in Predeal dar ne-am plimbarit mult: Busteni, Sinaia, Poiana Brasov, Brasov (am prins din "zilele Brasovului" ceva spectacol in Piata Sfatului), apoi Paraul Rece, Cabana Trei Brazi - trasee frumoase la fel ca si vremea.

Pupici

Mai vorbim

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare salutare, fetele !!!
mai da frig, am venit de la serv intepenita, am facut baie fierbinte si nimic. rezultat- dat drumu la centrala, ce naiba sa tremur ca proasta. nu se mai putea. macar acasa sa imi fie bine.
vero, daca vrei, tir, 0727.763.257.
eu sint cam pe la mijlocul lunii acum, asa ca ar fi super bine cam intre 12-16 ale lunii.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

INCA O RUSINE PENTRU BRAILA IN CEEA CE PRIVESTE ASISTENTA MEDICALA IN OBSTRETICA-GINECOLOGIE

Mutilata din cauza unui sterilet

unei tinere de 24 de ani i s-au redus considerabil sansele de a avea copii, dupa ce un ginecolog brailean i-a montat un sterilet peste o sarcina extrauterina * sarcina a fost depistata tirziu, asa incit, medicii din Bucuresti, unde a ajuns tinara, i-au salvat viata, insa i-au redus sansele de a avea copii * doctorita Banu neaga cele sustinute de pacienta, afirmind ca sarcina ar fi fost de numai 3 mm si ca ar fi putut interveni dupa montarea steriletului - asa cum a considerat si Colegiul Medicilor - insa prof. dr. Bogdan Marinescu, de la Bucuresti, care a operat-o pe tinara, ne-a declarat ca sarcina era de fapt de 3 cm, adica de cinci - sase saptamini *


Prof.Dr. Bogdan Marinescu, care a operat-o pe braileanca, directorul Spitalului Clinic de Obstetrica - Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sirbu" din Bucuresti
"Da, in ultima vreme avem tot mai multe paciente din Braila si Galati. Dar nu numai eu, ci si cei de la Polizu, toti colegii mei au multe paciente din zona dumneavoastra. Odata, cind am intrebat de ce nu au incredere in doctorii din Braila, una, cred ca era chiar din Braila, mi-a spus ca, in acest domeniu, cel mai bun doctor este acceleratul de Bucuresti. Ce sa zic?! Aici ajung de la Braila foarte multe cazuri, unele cu infertilitate, unele gravide care doresc sa nasca in Bucuresti si o alta serie care doresc, de asemenea, sa se opereze in Bucuresti. E vorba de patologie si de posibilitatile medicale din Braila".
Beatrice - Roxana Balacianu intentioneaza sa o dea in judecata pe dr. Banu.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

INGROZITOR!
nu ratam nici o ocazie pentru a ne face de circ in tara asta!
din cate stiu eu,dr.Banu nici nu ar trebui sa profeseze,ca are hepatita nu-stiu-de-care...Bucurestiul are dreptate...si eu tot la Giulesti ma tratez,de 6 ani...la un moment dat am facut la vestita "Promedica" niste analize hormonale iar dr.Niculescu cand le-a citit a spus ca sunt "hartii scrise pe genunchi"...si le-am refacut la o clinica in Bucuresti...bineinteles ca rezultatele erau complet diferite...
Vero,bineinteles ca acum sunt tot de serviciu...doar lucrez la "Apele Romane"
va pupacesc pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Neata fetelor, intr-adevar e groaznic ceea ce i s-a intamplat acestei femei atat de tinere. Si cand ma gandesc ca dr banu mi-a supravegheat sarcina ma trec fiorii. eu am avut o parere buna despre dansa dar vad ca problemele au inceput sa-i afecteze activitatea profesionala, ceea ce nu e bine deloc. am inteles ca are si fiica bolnava de cancer, si asta a distrus-o.
Doctorul ginecolog tanar are cabinet particular si la DIAMED Center, la Cinema Central. Are program zilnic mi se pare (nu am retinut) dar numai 2 ore, intre 16-18. Si mie mi-a fost reconamdat de medicul de familie ca fiind foarte bun profesionist.
Sanatate multa si weekend insorit!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Buna fetele,

referitor la medicii ginecologi din Braila cred ca nu e unul care sa nu aibe plangeri la tribunal sau cazuri de malpraxis pe la Colegiul medicilor. Dr. Banu are mai multe la activ si nu mai spun de riscul cu hepatita C. Pana si renumitul Coltofeanu are bube in cap.
Poate un lucru bun in medicina de obstretica-ginecologie este venirea dr. Tovirnac la Braila. Este tanar, se implica si isi face treaba cu profesionalism. Eu lucrez in sistem si cunosc multe lucruri bune despre el,atat cum lucreaza in maternitate cat si cu ce seriozitate trateaza fiecare pacienta in parte, ca sa nu mai spun recomandarile de la un renumit dr. din Bucuresti, cel mai bun specialist de colposcopie din tara. Eu l-am cunoscut personal anul trecut cand a nascut fina mea si mi-a facut o impresie foarte buna, in sensul ca mi-a explicat cu calm si din pct de vedere medical tot ce era legat de cazul ei. Am stat ore multe in maternitate atunci si am aflat de la personalul mediu sanitar ca alearga toata ziua, in garzi nu doarme deloc, consulta pacientele si la 1-2 noaptea daca e cazul, supravegheaza fiecare caz cu atentie si nu lasa angajatii din subordine sa aplice proceduri sau tratamente fara acordul lui. Acest stil l-a dobandit la Bucuresti unde a fost pregatit de profesori doctori renumiti care nu fac "negustorie" din meseria lor.

Va pup si va urez weekend placut si insorit.
Sa auzim numai de bine.


Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salut fetelor, cam pesimiste parerile in forumul brailencelor! Si sunt din Braila si am trecut prin experienta unei nasteri aici si mi s-a spus ca am avut eu ghinion. De plecat la Bucuresti am sa plec dar ce te faci daca trebuie sa nasti si numai ajungi acolo ? Trebuie sa te urmareasca si cineva aici. Eu am inceput cu un medic laudat..., am 8 sapatamani de sarcina ... si ma bate gandul sa imi schimb medicul.... cu toate ca nu stiu cum va reactiona cand ma va vedea la alt medic?
Voi la cine ati fost? Prima sarcina a fost la d-l Caprariu ...
Am nascut prin cezariana si trebuie sa fac si a doua... Dati-mi un sfat va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Na ca v-am gasit si eu !!
Desi sunt stramutata la Bucuresti de ceva ani - daca ma gandesc bine vreo 7 , in sufletul meu tanjesc dupa micul meu paradis: Gradina Mare ,patinoarul care din pacate nu mai exista , Faleza , bulevardul, centrul vechi cu vestitul ceas . De cate ori ajung ACASA, destul de rar din pacate , nu scap ocazia sa dau o raita prin toate locurile acestea . Am descoperit de curand un loc dragut pe care nu-l ratam - Bella Italia - unde am mancat cele mai gustoase prajituri si super pizza!!!
Parintii mei locuiesc in zona Maternitatii ,am terminat liceul Iorga , am 31 de ani si 2 copii Alex-7&Freya-1.
Alex e nascut la Braila , prin cezariana cu dr.Gheorghiu +Coltofeanu si am fost foarte multumita , in comparatie cu a 2-a nastere , la Bucuresti , dupa care credeam ca voi muri(fara exagerare ) .

Sper sa gasim subiecte interesante de discutat , pe langa cele medicale -destul de triste .

Weekend placut , cu ape mici !!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Iulia iti multumesc pentru sfat!
Fetelor, vorbiti de doctori tineri...al meu e cu o luna mai mare ca mine si i-am spus ca ma simt tare straniu pt ca e ca si cum m-as dezbraca in fata unui coleg de clasa...M-a linistit spunandu-mi ca-si va centra privirea in punctul interesat fara sa o scape 1 cm mai incolo.
Referitor la ginecologii din Braila: cand eram insarcinata am auzit multe povesti despre Dachin asa ca pana ce ma intalneam cu el eram superstresata dar de la cabinet plecam efectiv linistita. Cu mine a fost tare dragut (ce-i drept am avut o sarcina lejera si o nastere fara probleme). Aaaa! Nu ma lasa sa vin decat cu budigai tetra (cei de matase dupa parerea lui erau generatori de ciuperci) si impricinata trebuia neaparat sa aiba un pic de breton (nu suporta chelutele)...iar dupa operatie imi punea niste bandajele micute si spunea: uite draga ce pamponata e acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Ma bucur sa vad ca ne-am mai inmultit

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Mergi la inceput