Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 13

PamELLA spune:
Buna dimineata,fetelor!!!!
AncaFEILICITARI PT PERMIS!!!!
Alionushca stai linistita,sunt sigura ca iti vei gasi un job mai bun!!!!nu merita sa fii trista!!!!!
Eu astept rusii azi,dar nici un semn!!cred ca e prima data in viata cand astept sa vina pt ca ar fi dovada ca dupa tot ce s-a intamplat organismul functioneaza cum trebuie!cand trebuie sa vina,nu vin,iar cand nu ii astept DELOC apar fara nici cea mai mica intarziere
Va pup pe toate,o zi cat mai placuta sa aveti!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

tumpi spune:
ancaw felicitari , sa-l stapanesti sanatoasa si sa nu-l dai la nimenea, sa ai curaj sa iesi in oras, sa nu-ti pese ca multi injura femeile
.si asteptam
,chiar daca ea virtuala.
o zi buna va urez, plina de caldura si bucurie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA

Tabitha spune:
alionushca: Zau ca te incadrezi la optimiste!
Eu, azi ziua 23, TB 37,2 !
Fetelor, vine primavara, cu vesti bune!

PamELLA spune:
Apropo,fetele,stiti ca primavara e cel mai probabil ca o femeie sa ramana insarcinata????LA TREABA CU VOI!!!!
Tabitha,tare am o presimtire!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
O PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR ASPIRANTELOR!!!
Sa va aduca primvara un joc nebunatic de hormoni cu rezulte at:
multi ghiocei in casutze si bujor in obrajori!!! Va pup pe toate si va daruiesc virtual:
Tabitha: tare mult m-as bucura sa fie BB ... meriti din plin o asemeenea bucurie!!!!! Simt ca va fi de la excelent in sus pt tine
Mirela V: la tine cum se mai prezinta situatia?
Anca: felicitari pt permis!!! la inceput o sa fie mai greu cu condusul in buc dar sa nu te lashi: sa vezi ce mishto o sa fie dupa ce te obisnuiesti
Alionushca: las' draguta ca stii cum se spune: tot raul spre bine
bubuleana

Tabitha spune:
PamELLA: eu stiam ca sanse mari de a ramane insarcinata sunt vara, deoarece multe femei se duc la mare si aerul sarat este un catalizator ! Dar daca eu o sa raman primavara, zau ca nu ma supar! Sa dea Domnul sa presimti bine !
Si sa ne dai si tu o veste buna in curand

Tabitha spune:
Buna, Alexia28. Ce ne mai zici despre tine? Cum o mai duci? Ceva endometre, foliculi? Vezi ca nu am uitat ca Alexia27 a trecut la , asa ca trebuie sa o urmezi cat mai repede.

tumpi spune:
alexia cand ziceai ca e ziua ta?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a venit PRIMAVARAAAAA

lauricipani spune:
Buna fetele frumoase!
Din tot ce am citit rapid am reusit sa retin ca Anca Wish si-a luat carnetul asa ca APLAUZE, APLAUZE, APLAUZE
Ref. la temperaturi: Tabitha eu zic ca ziua 23 temperatura ta este OK si poate este cu ochi. In functie de de ce temperaturi ai avut pana acum poate ca este un trifazic! Tin pumnii!!!!!
Pupici toate frumoasele!!! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici