Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 14

lauricipani spune:
Am uitat!!! ziua 8 nu mai aveam chistul dar eram posesoarea unui folicul de 20 mm, azi ziua 10 test de ovulatie pozitiv. Fetiliii, io-s cam dereglata!
Si un banc dragutz:
Un tip se plimba cu BMW-ul,avea ceva viteza
cand ..BUM ..se loveste o vrabiuta de parbriz.
Tipul coboara,vede ca vrabia n-a murit si milos din fire
o ia acasa si o pune intr-o colivie.Se trezeste vrabia,
se uita in stanga si-n dreapta,vede apa,seminte,gratiile
si gandeste:manca-ti-as...l-am omorat p-ala cu BMW-ul !!!! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Tabitha spune:
lauricipani: findca m-ai provocat, iti dau valorile de luna asta ca sa mi le interpretezi
z1 - 36,9
2 - 36,6
3 - 36,7
4 - 36,7
5 - 36,7
6 - 36,7
7 - 36,5
8 - nu am putut s-o iau, eram pe microbuz
9 - 36,6
10 - 36,7
11 - 36,7
12 - 36,8
13 - 36,6
14 - 36,9
15 - 37,1
16 - 36,9
17 - 37,0
18 - 37,0
19 - 36,8
20 - 37,1
21 - 37,0
22 - 37,1
23 - 37,2
In ziua 13 am facut IAD. Deci, astept opinii!

PamELLA spune:
laurici,DRAGUT bancul!!!!
Tabitha,o fi si vara,acum tot ce conteaza e presimtirea mea!!
alexia28,hai,la gravidute cu tine si trage-ne si pe noi dupa tine!!!!
Eu astept NERABDATOARE rusii care vad ca isi cam bat joc de mine!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

lauricipani spune:
Tabitha, daca temp sunt luate corect si maine ramane la 37,2 este posibil sa fie ....CU OCHI! Eu cred ca este de bineeeeeeee! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Tabitha spune:
lauricipani: m-as bucura atat de tare sa fie cum zici tu... Eu zic ca-s luate bine temp, in fiecare dimineata la aceeasi ora, fara sa ma ridic din pat (dorm cu termometrul langa mine). Mama, ce fain ar fi! Va doresc tuturor sa aveti numai motive de bucurie!

felicia_ spune:
Buna, aspirantelor!
Am trecut doar sa va salut, sa va urez un inceput de primavara superb ( nu va uitati la mizeria de afara...)! Eu scriu de la o prietena, ca apartamentul meu e inca santier... merci ca v-ati gandit la mine si nu m-ati uitat!
Anca W, felicitari! Pe mine a zis sotul meu ca nici nu ma lasa sa incerc, la cat sunt de zapacita, dau peste oameni si fara masina...
Tabitha, iti tin si eu pumnii... eu am fost in z 10n la eco, aveam foliculi multi si mici ( max 10 cm, ceea ce nu e bine... mai merg azi...
Poze1Poze2

Anca Wish spune:
Eu-s tare trista. La mine la serviciu e ingrozitor. Nu mai suport!!!
Trebuie sa-mi gasesc in alta parte, dar nu stiu de unde sa incep.
Si cand Dumnezeu sa caut, cand stau aici pana la 8, 9 seara?
anca...SIGUR intr-o zi

valentinag spune:
Tabitha,ai un grafic foarte bun!Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Nadya,astept si graficul tau sa-mi dau cu parerea!
Felicia,nici acum n-ati terminat,cam micuti foliculii pentru ziua 10 da poate mai cresc!
Anca,imi pare taare rau!Cum naiba de numai tie ti se intampla toate tampeniile
"La vita e bella"
poze

Tabitha spune:
Felicia: iti tinem pumnii sa fi crescut unul sau doi ca Fetii din poveste. Multumesc de incurajare
Anca: imi pare rau pt. ca ai probleme. Ma rog sa le rezolvi repede
valentinag: Sa dea Domnul sa fie asa cum zici si sa aiba toate fetele parte de bebeii doriti!

lauricipani spune:
Tabitha, daca ai CM normal, asta inseamna intre 28 si 30 zile eu chiar cred ca trebuie sa te bucuri.
Tinand cont de faptul ca ai OV probabil in ziua 13 cred ca sambata ai putea sa faci un test. Ceva semne??? sani, stari etc??? Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici