Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 12

alionushca spune:
Da draga Anca Wish macar ceva de baut virtual dar tot trebuie sa ciocnim pentru permis.
Hai sa conduci atent si in viitor sa ai prilej pentru cumpararea unui scaunel in masina pentru
Mai fetelro am o bucurie , nu am vrut sa va scriu dar poate mi se face mai bines-o impart cu voi
, seful meu adorat
ne-a anunta pe 8 colegi ca la al meu proiect s-a stopat finantarea si din 1 aprilie sunt libera ca pasarea cerului
, important ca motivul stoparii sunt alti colegi care au finatare si care bine merci lucreaza in continuare - ei sunt somera.
Ii cam off-topic dar eu putin ma jalui. Si de ciuda m-am antrenat azi asa serios la sala ca-s mindra de mine, dar nu pot sa nu .
Da am zis ase - o sa fiu mai linistita, nu o sa ma stresez si il voi pregati pe fratele meu de absolvire si admitere, mai mare folos va fi, ca nu s-o terminat lucru cu asta.... dar oricum eu azi mine mai un pic si pe urma ma ridic.
Gata mii mai bine, va pup. Si dupa cum v-am scris vineri merg la un nou medic - va povestesc vineri seara.
Va dragele mele, hai numai ginduri frumoase.
Aliona

alionushca spune:
Of , cer scuze, am apasat eu cumva de am ocupat atita spatiu, promit nu se mai repeta
Aliona

luli spune:
Fetelor va doresc tuturor o primavara la superlativ!!!!!!
Tumpi special
alionushca nu fi trista poate urmatoru ljob va fi mult mai bun si poate intre timp iti vei indeplini si visul
Behind every love is a great story
Luli

asi spune:
Anca felicitari pentru permis!Sa il folosesti cu prudenta si sa nu-l dai nici da il cere cineva
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

aventura spune:
Alionushca io te si-ti dau o
in dar...Te rog nu fii trista, sunt convinsa ca iti vei gasi un alt job curand si chiar mult mai bun! Bafta fratiorului tau la pregatire!
Anca Wish, , BRAVO!!!!!! FELICITARI!!!
Lorym, am vazut acum mesajul tau! Domnul sa-l odihneasca in pace pe bunicul tau...Condoleante tie si familiei tale...
Ma bucur tare insa ca ai reusit si esti . Sa ai grija de tine si de BB mic, pupici pe burtici.
A venit primavara!!!!!!

Leditia spune:
'neata fetele.
Anca felicitari pt permis.(a fost greu?
)
Lorym, condoleante.
Am vazut ca esti si insarcinata,asa ca nu pot sa nu-ti urez sarcina usoara si un bb sanatos si voios.
Pupici pt toate aspirantele,sa aveti o zi frumoasa.(chiar daca afara-i tare urat)
POZE

valentinag spune:
Neata lume!
Anca,tocmai vorbisem cu un detectiv particular sa te pun sub supraveghereda acu daca ai aparut,
felicitari pentru permis si sa nu faci ca mine,care in 10 ani de cind il am l-am folosit de 30 de ori
de baut ceva????
Asi,e un scump Razvan,parca ii si vad fetzisoara lipita de geamul cofetariei
Nadya,e putin ma 36.7,inainte de ovulatie cat ai?cum arata un grafic de al tau pe o luna?
Ali,lasa ma nu mai fi suparici,stii cum e un sut in fund un pas inainte!
Dana,cum a fost la spectacol?
Dana cealalata de la Jermanica,data viitoare sigur o sa fie!
Mi,hai treaca de la mine
pup fetilii,io ma'c sa ma ingrop sub un strat mare de praf
"La vita e bella"
poze

MirelaV spune:
buna dimineata.
uiii...Vale..m-am emotionat toata...k te induri si tu de mine..dar las'..k vezi tu..
tumpi....a venit primavaraaaaaaaa
va pupik pe toate si va urez o zi frumoasa. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.