Bebelusi de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
corbioana spune:
Oana, Irda, Mamini pupici multi pentru voi si multumim pentru urari!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Dianami spune:
Acusor, nu exista biscuiti fara gluten in Romania.
In privinta degetului, secretul este insistenta , plus muuuulta rabdare . La noi a durat vreo 2 saptamani. Avea vreo 2-3 luni cand a descoperit ce gustoase sunt degetelele. Uneori isi baga tot pumnul, nu stiu cum reusea .
De cate ori o vedeam, ii scoteam 1-2-3 degete din gurita (cate avea) si ii ziceam NU. Uneori ii dadeam suzeta. Am fost tot timpul cu ochii pe ea, pt. ca am vazut copii cu degetele strambe si mici din cauza suptului......si in 2 sapt. a uitat de degetele. De atunci nici nu a mai incercat.
Seara ea adoarme cu suzeta, i-o dau, trage de cateva ori din ea si cand adoarme o da afara singura. Niciodata nu a dormit cu ea. Asa ca atunci cand adoarme, scoate-i degetul si da-i suzeta. Ei se simt mai linistiti daca sug ceva (deget, san, suzeta, jucarii).
Incearca si poate merge si la voi, desi Teo e mai mare decat era Iulia la faza cu degetul, dar ai avantajul ca intelege mai bine acum. Rabdare multa si sigur vei reusi!
Pupici!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Simonaci79 spune:
Vali- imi pare rau ca aveti probleme si ca s-a dovedit ca a avut si tatal lui, dar nu dispera ca va fi bine! Exista fel si fel de metode si medicamente si cu mult optimism veti depasi toate Problemele. Noi va tinem pumnii si suntem alaturi de voi! Succes si cu trezitul noaptea, poate renunta repede si nu te mai chinuieste. Pupici si succes!
Ema- felicitari pt micuta papacioasa! Se poate sa aiba leg cu scaunul, nici Mario nu prea papa bine in pat si papa mult mai bine in scaunul pt masa. Succe si pofta la fel de mare si maine! Si chiar asa de rau se intampla si pe acolo? Ca eu credeam ca noi cu minerii batem recordul! Offf, bine ca nu ati mai fost!
Anis- pai si ce, acum nu mai suntem??? Eu una ma simt tare bine cu voi! Si tocmai voiam sa te intreb despre Ingrid daca se mai trezeste noaptea, ca de 3 zile a inceput Mario, dar eu cred ca la el pe langa frica de a nu fi singur e si rasfat, ca daca il iau in pat cu mine adoarme imediat la loc si daca-l pun in pat tipa mult. Aseara l-am pus si a tipat cam un min dar i-a trecut si a adormit. Sper sa-i treaca ca e tare nasol sa te trezesti din somn in urlete disperate, ca asa face, de-i intra lacrimi si in urechi pana ajung la el!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Dianami spune:
Cuscra, ce bine imi pare ca ne intalnim, virtual, bineinteles . Ce-mi face ginerele ? E cuminte, papa bine? Vad ca zici ca-i mamos si rasfatat , sper sa invete sa doarma singur...ca dupa insuratoare doar nu o sa doarma cu mama .
Pupici!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Simonaci79 spune:
Dede- felicitari pt dimensiuni si pt progrese! La fel face si Mario, ar sta bine in fund daca ar avea rabdare! Dar se arunca in cap repede dupa jucarii sau orice altceva vede el pe acolo! Si cu mersul cu spatele s-a mai oprit, acum trage de cearsaf si se taraste inainte. Se fac ei mari, sa vezi ce fuga pe noi sa ne putem tine dupa ei!
Acusor- Felicitari si voua! Parerea mea e sa astepti cateva zile, si Mario a facut fote vreo sapt si apoi a inceput sa pape iar bine. Insa eu nu-i mai dau decat cat vrea el, fara cantece si altceva, si daca nu papa decat 4-5 lingurite, asa il las, nici lapte nu-i dau, doar niste ceai peste vreo ora, ca sa pape mai bine la urm masa si sa invete ca tb sa pape ce-i dau si la ora de masa (Asta numai cu mancarea care stiu ca alta data o papa bine, adica ii placea!) Succes si rabdare si sa-i vina pofta pana la urma sa pape fara probl!
Mona- felicitari pt ajutoare! Ma bucur ca se simte mai bine sotul tau si a venit sa te ajute! Pupici!
Irda spune:
Diana Mirela si Simona....noi iar suntem in schimbul de noapte?!
Pupicei schimbului 3!
Voiam sa va zic de Daria.....de cand cu olitza a scazut consumul de pampershi la jumate! Parol!
DAria e la articolul....tzupai -tzupai pe marginea patului strigandu-l pa TATA!
revin ca chitzaie...
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Simonaci79 spune:
Starchi- si noi avem esecuri repetate cu iaurtul. Sunt bbi care nu accepta papa mai acre si asta e! Eu sa i-l indulcesc nu am de gand! Pap branza si lapte asa ca nu-mi fac probl de ca;ciu, si sa papam noi bine tot si abia dupa ma voi ingrijora pt iaurt! Iar bb2- nici eu nu prea ma incumet, desi mi-as dori tare mult, dar cum spunea si Adriana, nu cred ca as putea acum cel putin sa-i ofer ce e mai bun, si nici lucruri folosite sau de o cal mai proasta nu vreau sa-i dau asa ca mai astept!
Diana-
quote:
Am procedat in felul urmator: daca am vazut ca tine gurita inchisa sau se zvarcoleste in toate partile, i-am zis cu toata seriozitatea ca incheiem masa, lucru pe care l-am si facut. Si nu i-am dat laptic. Peste o ora am incercat iar si a papat fata fara probleme.
Eu nu-s adepta jocului in timpul mesei, poate de-aia papam bine.
Si eu merg pe acelasi principiu, dar eu sunt mai rea! Nu mai incerc peste o ora ci peste 3 si ceva, cu masa urm! E drept ca imipermit pt ca e grasun si nici nu face f rau la foame. Dar poate sunt copii care nu accepta nicicum si tb pacaliti intr-un fel, nu stiu! Ne bucuram ca va place la plimbarica, si lui Mario ii place tare mult de cand nu-l mai invelesc si se poate juca si el in voie.
Simonaci79 spune:
Anis- felicitari pt dintele nr 5! Eu tia-m mai zis, vrea sa te chinuiasca bine acum si dupa sa-ti dea pauza de odihna! Pupici!
Ema- tu poti sa-i mai dai pt are dinti, nu ca stirbul meu care are 7 luni si o sapt si tot nu are nici un dinte! Si in plus daca-i dau ceva mai maricel se oracaie pana vomita! Iar despre macat singurei.....l-am lasat si eu ieri sa ajunga la castronelul cu mamaliga si isi baga manuta si lua in pumn mancare si spoi o intindea tacticos cu palma pe masa! Mie mi-a fost suficient!Cu manusile bravo voua! Eu nu stiu ce sa-i mai fac ca ii pun manusi in maini si in picioare are dres, sosete s botosi si cu toate aste cand ajung acasa tot bocna are mainile si picioarele!
Cuscra- wowww! Papa bine nora mea! Felicitari! Si Mario papa 280-300g la un mom dat dar de vreo luna si ceva.,... pauza. Mai mult de 200 nici nu vreau sa vada!
Acusor- felicitari pt dimensiuni. Pai e v fine 550g in 3 sapt, Mario a luat ultima oara 450 in o luna si tot era bine! Si eu cu papa tot cu lapte l-am obisnuit si apoi l-am scos treptat! Eu ii dau amestecat morcov, albitura, telina, cartof, praz, ardei gras si dovlecel, cu carne si branza de casa. Si apa bine in general cu pauze pt mofturile de rigoare! Iar despre gluten nu sunt sigura dar cred ca o tura de cereale au fost cu! Nu stiu sigur, dar cica de la 6-7 luni nu mai e o problema. De biscuiti, eu oricum nu-i dau ca pe langa zahar (cei populari au f putin) nu sunt facuti ca pt copii si nici tinuti f igienic ca sunt vanduti la kg, dar noi suntem si cam grasani si nu e cazul.
Oana- felicitari pt Eva maricica si cumintica. E tare ine la voi cu vremea asta! La noi iar se anunta nisori si ploi, iar facem pauza de iesit afara. Si cand iesim ii incotosmanim de mama focului!
Simonaci79 spune:
Acusor- MArio a facut o luna si ceva pauza de degetel, adormea singurel cum il puneam in pat, dar acum a inceput iar! Si il suge cu o pofta de nici nu-l pot scoate din gura! Daca va dumiriti cum sa-i dezvatati, spuneti-mi si mie ca sunt f interesata!
Irda- ne bucuram ca ati scapat de bubite! Daria ta e o dulcica zglobie si vesela! Si tare avansata fata de ai nostri, are dreptate Oana (ma rog, mai sunt bebei mergareti dar majoritatea abia pleaca de-a busilea si stau bine in fund!) Si pupici sa dormiti bine, sa va mai treaca nervii! (avem si noi din astia, si daca ii dau jucarii imi da cu ele in cap si tipa si da nervos din picioare si se pate cu palmele nervos pe burta!)
Cuscra- pai am incercat cu suzeta de mi s-a luat1 O scuipa de nu se vede cand o simte! Si se mai si enerveaza cand o ia pana la urma pt ca-i scapa din gura. Si eu ii scot degetul cand il prind dar degeaba. Eu am noroc ca il suge numai cand e f obosit si nu poate adormi si nu mult, iar cand adoarme il scoate singur. Sper sa nu avem probleme si sa renuntam singurei cand mai crestem!
Simonaci79 spune:
Cuscra- da, ma bucur si eu ca nu mai sunt singura pe aici, e drept am intrat si eu mai devreme azi. Pai lasa ca mai tarziu are grija nora mea sa-l adoarma! (sau sa-l tina treaz!) E tare cumintel el de felul lui, chiar ma gandeam ce mama denaturata sunt ca-l tin aproape toata ziua in carut cu jucarii in brate si el se joaca cumintel acolo! Si chiar se intinde spre carut ca stie ca ala e locul lui! Iar de dormit singurel el doarme de pe la 2 luni, si acum adoarme singur dar de 2-3 zile se trezeste pe la 3-4 dim si tipa. Sper sa-i treaca repede. In rest papa bine, sunt multumita ca papam usor si fara cantec!
Irda- se pare ca da, noi iar noctambule! Si noi va pupicim! E maricica tare Daria ta si cumintica! L-am tot pus si eu pe Mario pe olita dar noi doar ne jucam pe ea, nici pov de pipi dar kk!!! Felicitari pt reusite!