Bebelusi de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
Dianami spune:
Azi am avut chef de gatit .
Pt. noi am facut pui mexican , iar bebelui cate 2 borcanase din urmatoarele combinatii (vi le scriu, poate va mai dau idei ):
- avocado+ dovlecel+ telina+ carnita de pui
- avocado+ morcov+ cartof+ carnita de pui
- cartof+ morcov+ praz+ pastarnac+ carnita de pui
- morcov+ cartof+ gulie+ dovlecel+ carnita de pui
Toate combinatiile le-am pus in borcanele la congelator, deci avem papica pt. 4 zile (mancam 2 borcanase de 125 ml la pranz ).
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
emaaimee spune:
Va mai dau de citit cu art asta
http://www.babyworld.co.uk/information/baby/sleeping/bedding.asp
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
acusor spune:
Azi am fost si noi la masurat si la vaccin si avem 7.850 g si 68 de cm. A luat in 3 saptamani 550 de grame. Eu sunt multumita de cum arata.
Diana, zici ca sa incerc sa-l las nemancat? Sta si plange pana ii dau ce vrea. Pana acum a mancat f. bine. Ma gandesc si eu ca andre_ea, ca poate nu-i mai place ce-i dau. Dupa ce am venit de la dr. i-am dat doar mancare de la borcanas si nu l-a vrut nici p-ala. Marul cu para le-a mai mancat cat de cat, dar cu o masura de lapte in ele. Sa incerc si cu biberonul cu lingurita. Poate asa o vrea.
Eu ii fac piureul de legume amestecat. Morcov, telina, pastarnac, cartof, ardei gras, conopida si mazare (astea de la borcanas). Voi cum faceti? Cred ca ar trebui sa le combin separat.
Dr. mi-a spus ca pot sa-i dau biscuiti cu gluten. Eu ma gandesc ca e prea devreme si mai astept cu biscuitii. In plus, au si o gramada de zahar.
Cine a luat pana la urma biscuiti fara gluten si unde a gasit?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
Urez si eu la sfarsitul zilei, multe luni inainte lui
Andrei (corbioana)
Aidan (blackpanterro)
Medeea (Dede)
Iris (Delia)
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari sa va bucurati parintii!
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
quote:
Originally posted by anis
Anuntam si noi aparitia DINTISORULUI CU NR 5 ..
Felicitari Anis, pentru dintocul cu numarul 5! Spune-i lui Ingrid sa mai ia o pauza !
Eu cred ca am scapat momentat de dinti. S-au oprit momentan "balele".
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
Diana, nici eu nu l-am scos pe Teo cu fular. Batea putin vantul dar mi s-a parut ca nu e cazul de fular.
Zi-mi si mie cum ai dezvatat-o pe Iulia de suptul degetului. Teo suge si cate 3 o data. Am vazut ca, cand e foarte obosit si il adorm in balansoar isi mai suge degetul si maraie pana adoarme. As vrea sa-l dezvat da' nu stiu cum. Cum il vad, il trag de maneca, dar peste un minut isi reia activitatea.
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
Oana C spune:
AIDAN
ANDREI
MEDEEA
Sa cresteti toti mari, cuminti si sanatosi, sa-i faceti fericiti pe parintii vostri!
Anis, FELICITARI PT D#5 AL LUI INGRID!!! E fain ca la voi ies asa de repede unul dupa celalalt; in ritmul in care a mers pina acum, Ingrid va avea D#6 in citeva zile, pe cind Eva il va avea peste vreo 10 zile - 2 saptamini.
Emaaimee, eu o fac sa rida tare-tare de tot, atunci isi deschide gurita f tare, iar eu bag degetul meu si o verific la dinti; daca mi se pare ceva nou, dau cu partea plata a unghiei (cea pe care punem oja) sa simt daca e dintisor; pt ca asa simti imediat daca e dinte sau doar o umflatura; daca e dinte "scartzaie" sau zgarie putin. Evei mai intii i-a iesit dintisorul din stinga, apoi perechea lui din dreapta, dar la distanta mai mare. D6 se vede, dar nu e iesit; dureaza ceva, asa cum i-am spus si lui Anis, vreo 10 zile- 2 sapt.
In rest, nimic nou cu Eva. Doarme bine, maninca bine, se joaca, ride ...
Vad ca va plingeati de nesomn noaptea; eu pot sa spun ca sint o fericita; Eva adoarme pe la 7:30-8pm; se trezeste la 11:30pm, bea un bibe cu formula si imediat inapoi la somnic; apoi se mai trezeste pe la 7 am ... Peste zi doarme de 2 ori, cite 1,5-2 ore. Cind i se face somn, o asez in patut, cu mobilul cu lumini si muzica (si proiector in tavan), iar ea adoarme singurica.
Aici e cald si pot sa o scot afara tot timpul, iar ea poate sa vada o multime de lucruri noi. Asta o bucura f mult.
Vad ca unii bebelusi de aici o sa alerge la maraton, in curind, asa sint de avansati (stau in picioare singurei, merg de-a busilea, se ridica in picioare) ... Noi sintem mai dolofane si maricele, iar in afara de stat in fundulet fff bine si rostogolit (numai de pe spate pe burta), nu facem mare lucru.
Puneti si voi poze cu bebelusii in "miscare", ca sa-i vedem si noi pe "atletii" nostri.
Le-am vazut pe cele cu Daria si mi-au placut enorm!!! E o scumpica, frumoasa foc si pare ca n-are astimpar deloc. S-a grabit ea sa se nasca, se grabeste si la toate deprinderile unui copilas
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
corbioana spune:
Multumim pentru felicitari Acusor
Anis felicitari pt dintisor, da mai stai neneeee ca noi nu avem nici unul
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Irda spune:
Salutare fetele!
LA Multe lunishoare sarbatoritilor de azi!
Andrei
Aidan
Medeea
Iris
SA cresteti mari, sanatosi, cuminti si norocosi!
Multumim de rapunsurile cu bubitzele DAriei, fetele!
Chiar din acea seara au inceput sa se estompeze... asa ca acum nu mai avem aproappe deloc. Cred ca a fost o mica reactie la vaccin, ca au aparut dupa o stare subfebrila. Oricum...ca sa excludem partea cu alergia la carnea de vita..am scos-o din meniu vreo 2 saptamani.
Aseara Daria mea a fost al naibii de agitata....de parca ii facusem cocktail de coca -cola cu nes si cu cafea !
A adormit cu chiu cu vai pe la 1.30!
Anis, felicitari lui Ingrid pentru dintisor! Chiar ca grabiti dintisorii astia.... DA' macar stii o treaba...urla copilul - iese dintisorul!
La noi ...urla copilul- si eu imi frec neuronu'....DA DE CE URLA? O doare ceva.....o supara ceva? ...Noooo ...urla de NERVI!
Ca mai nou avem si d'astia......NERVI DE PRIMAVARA!
Oana C, multumim de apreciere! Intr-adevar Daria se pare ca-i grabita in toate (sper sa nu fie asa si la maritish)!
Acum deja statul in fund e fumat rau pentru ea ....asa ca direct in picioare pe marginea patului!
Eu o pun pe spate cu suzeta sa doarma.......ea in secunda doi imi zambeshte stirb (ca n-avem dinti deloc) din picioare!
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
mamini spune:
mult inainte bebeilor de azi, sa creasca si sa fie sanatosi!
am vazut poze cu bebei minunati si mamici frumoase, de la noi (Ioana, Adriana, Ella si ...nu mai stiu, spre rusinea mea)
Mona, ma bucur ca ti-a venit sotul acasa, felicitari pt dimensiunile Sarei.
M