Bebelusi de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
emaaimee spune:
anis-am vrut sa zic ca eu nu ii dau spanac pt ca are multi nitriti nu am mai scris explicatia la spanac.Am vrut sa zic doar de porumb ca se digera greu,dar s-a inteles ca amandouaSi cu trezitul fetele noastre sunt niste sensibiloase,vor mangaiate si pupate nonstop.Uite alta abordare de somn,ma refer la kissing to sleep
http://www.babyworld.co.uk/information/baby/sleeping/sleep_training.asp
Noi la 2 ore ne trezim noaptea,Adriana si Anis, asta daca e fata de gashca,ca se poate si mai rau
Adriana-peste tot scrie asa de trezitul noaptea pt lapte,dar...
Dede-e f bine Medeea cu greutatea si cu inaltimea.Lungutza de eaImi luam eu o ata dentara super de la Metro(ca intrebai tu de care odata),aici nu am gasit-o.E de la Oral B,waxed rounded dental floss-parca asa scrie pe ea.Mie imi place mult aia.Parca mai erau si ata dentara mentolata.
acusor-si eu tot ca Mona fac cand mi-o reteaza cu mancarea.Stau in pat,sub pat,in cap si i-am pus si eu pudra de orez in toate pana s-a invatat cu gustul si acum nu ii mai pun deloc.Dar daca te refuza categoric nu ii mai da si gata-cum zice si Dede vrea laptic,ii dai laptic.
Fetele mancarica de bb la borcan e ieftina la Metro,ca eu fac studiu de piata acasa.I-am pus pe ai mei sa vada daca se gesesc cateva sortimente de care papa fata aici sa nu ii dau chestii noi dintr-o data,ci treptat.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
starchi spune:
Fetelor, si eu m-am gandit la no. 2 si sunt intr-o mare dilema: sa-l fac...sa nu-l mai fac...eu n-am timppt unu, dar pt doi
Cine o sa-i duca la gradi, la scoala, cine face temele cu ei ca noi amandoi ajungem tarziu acasa...Daca o sa le punem meditatori si bone, de ce Dumnezeu ii mai facem....
Am, cateodata, niste nelinisti metafizice mai solicitante decat trezirile lui Matei noaptea ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
starchi spune:
Eu nu ii dau ceai lui Matei deloc.Trebuie?
Daca ii dau ceai, nu mai mananca ...i se umfla stomacelul lui de fotomodel si "la revedere" mancare!!!
Mai nou a descoperit ca-i place portocala si ii dau sa suga zeama din feliile de portocala...e lesinat de placere.Tipa la mine de numa'numa cand se termina.
Iar iaurtul i se pare ffff acru, i-am dat danone...voi ce iaurt ii dati?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
corbioana spune:
Anis multumim mult pentru urari
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Dianami spune:
Tocmai ce ne-am intors si noi din parc...unde lumea se uita la noi ca la nebuni, ca n-avea fata fular la gurita si mai era si cu gura pana la urechi, incantata de tot ce vedea...mama denaturata .
Apropos de mancare, mi s-a intamplat si mie de doua ori sa refuze (acum nu dati cu rosii , dar stiti ca eu am superbebelusa ). Am procedat in felul urmator: daca am vazut ca tine gurita inchisa sau se zvarcoleste in toate partile, i-am zis cu toata seriozitatea ca incheiem masa, lucru pe care l-am si facut. Si nu i-am dat laptic. Peste o ora am incercat iar si a papat fata fara probleme.
Eu nu-s adepta jocului in timpul mesei, poate de-aia papam bine.
Dar daca e nevoie, asta e. Trebuie sa manance si ei.
Puteti incerca si asta. Chiar daca sunt mici, sa stiti ca ei inteleg mai multe decat credem noi . Eu asa am dezvatat-o si de supt degetul sau de muscat sanul. Deci la noi sunt bune explicatiile .
Va pup!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
anis spune:
Anuntam si noi aparitia DINTISORULUI CU NR 5 ..de aia mitica m-a chinuit asa...cred ca a spart de 1-2 zile..azi am reusit sa ii bag mana in gurita.Si eu care ma asteptam la incisivul de sus stanga,nicidecum incisivul de jos dreapta.
E..o sa mai am cateva zile de maraieli si scap...sper sa nu se gandeasca sa iasa si ala de sus..ca numai rezist fratilor...unde s-o grabi atat cu dintii?
PAna acum am facut pauza cam 2 sapt si pe urma dinte....oricum ma astept ca in 2-3 zile sa mai chitaie tare..daca da..asta e..mai vrea unn dinte afara...
Ma gandeam ,poate si eruptia aia de acum cateva zile...sa fi fost in legatura cu aparitia dintelui?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
quote:
Originally posted by anis
Anuntam si noi aparitia DINTISORULUI CU NR 5
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Felicitari !!! Dar chiar ca-i grabita... Sa speram ca va mai face o pauza...ca altfel e vai de tine...de cand n-ai mai prins cateva ore intregi de somn ?
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
emaaimee spune:
Bravo,Ingrid.Nici pe mine nu ma lasa sa ma uit si ma tot chinui si nu pot sa vad,cred ca o sa ma trezesc iar cu 2 iesiti de-o data.Cand o sa vrea ea sa mi-i arate.Asa am patit cu aia de jos ,de sus,deci ma astept din 2 in 2
Luiza,nici eu nu ii dau ceai fetei deloc.Iaurt nu i-am dat inca.
Diana,nici eu nu i-am aratat nici o jucarie la inceput,dar am capitulat cand am vazut ca nu mai vrea deloc sa pape.Nici noi nu purtam fular.Si azi nu am avut nici manusele ca ea sta cu manuta stransa in maneca costumasului de afara.Stiu ca ei inteleg chiar daca sunt mici.Si eu mi-am dezvatat-o de muscat sanul tot spunandu-i nu.Cu suptul degetului nu cred ca am cum ca il foloseste pe post de suzeta sa adoarma.Nu am cum sa ii zic nu ca o trezesc
Si azi mi-a papt bine si dim si la pranz.Tot in scaunul de masina.Si fara jucarii.Doar cu o lingurita de a ei pe care incearca sa o bage in gura sa pape cu ea.Am citit ca de la varsta asta pot invata sa pape singuri chiar daca se murdaresc sa ii lasam.Noi incepem cu lingurita goala si mai vedem.Oricum roade orez expandat de bb si inghite.Daca ii dau o bucatica banana o papa cu dintisorii singurica.Vreau sa mai incerc si cu legume fierte si sa ii dau bucatele tot asa
Si eu m-as baga al bb 2 peste un an
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Diana..ore intregi,zici? Ce sunt alea???
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by anis
Diana..ore intregi,zici? Ce sunt alea???
Si eu cel mai mult am dormit neintrerupt noaptea 2h si 20min
Dupa cum stii si tu se poate si mai putin
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII