Bebelusi de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Hai ca iar am ramas singura! Plec si eu ca tb sa-i dau sa pape si sper sa aodarma repede ca ma doare capul si imi e un somn!!!!!

Urez si eu de acum pt sarbatorita de maine DARIA-ALEXANDRA (Oriadam) Multe luni inainte, sanatate si fericire. Sa cresti mare!

Pupici la toata lume, mai vb si maine!
(Cuscra sa-mi pupi nora la culcare, mai ales din partea lu' cretu' meu!)
Noapte buna si linistita tuturor!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cuscra, ma bucur ca e cumintel, asa ca noi . Are si el o perioada de rasfat, vrea sa se simta alintat, dragalit .

Irda, iarasi ne intalnim la ceas de noapte , daca ne dorm copiii...stam pe DC .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Simona, multumim pentru felicitari!

Cu olitza intr-adevar a fost un succes neasteptat aproape. Eu am pus-o sa se obisnuiasca, dar pentru ca am vazut ca de obicei face dupa masa de la 10 dimineatza si seara la 19.00(dar nu totdeauna) o pun pe oala cand o vad ca se screme. Iar cu pipi...ce prindem si noi... !

pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Cuscra, ma duc sa-i dau un pupic in somn, ca ea doarme de la 8 . A cazut epuizata dupa juma' de ora de balaceala .

Zici ca e cret? Asa se preconizeaza? Ce frumos ! Si noi speram la fel, ca tati are parul usor ondulat .

Pupici si sa treaca durerea de cap repede!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Emaaimee, eu o fac sa rida tare-tare de tot, atunci isi deschide gurita f tare, iar eu bag degetul meu si o verific la dinti; daca mi se pare ceva nou, dau cu partea plata a unghiei (cea pe care punem oja) sa simt daca e dintisor; pt ca asa simti imediat daca e dinte sau doar o umflatura; daca e dinte "scartzaie" sau zgarie putin. Evei mai intii i-a iesit dintisorul din stinga, apoi perechea lui din dreapta, dar la distanta mai mare. D6 se vede, dar nu e iesit; dureaza ceva, asa cum i-am spus si lui Anis, vreo 10 zile- 2 sapt.

Oana,la noi nu merge cu rasul.Adica rade si reusesc sa bag degetul.Se prinde ca o caut de dinti si incepe sa plangaEu zic ca parca ar fi ceva in stanga jos.Plus ca i se vad prin gingie ambii de langa aia de sus.

Simona,nu am mai specificat in al 2 lea mes cu scaunul, era vorba de scaunul de masina.In leg cu vandalismul asa era aici acum 5-6 ani f des.Proteste impotriva IRA care se lasau cu batalii.
mamini-chiar vroiam sa mai intreb de voiChiar asa,ce mai faceti?
Irda-of cunoastem,dupa ce ca avem noptile varza se mai si intoarce pe burta si are treaba sa mearga de-a bushilea sau sa se ridice pe o parte aproape in fund.Si face astea plangand sau tzipand parca o obliga cinevai-am pus "proptele" in parti paturici,dar degeaba.
Noapte buna si

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna seara!

Nu am mai intrat de cateva zile...nu a mers reteaua si cred ca si forumul a avut probleme serioase.

Andrei (corbioana) Aidan (blackpanterro) Medeea (Dede) Iris (Delia)

Incerc sa citesc tot ce ati scris de cand nu am reusit sa intru si revin!

Pana atunci va invitam sa vedeti pozele din albumul februarie

Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Dianaaa, cumintzica ta o fi dormind ca Daria mea sta in scaunul de masa, se uita la reclama cu Milka si da de zor din maini si din picioare de m-a zapacit! In ultima ora am schimbat-o de 2 ori de bluzitza ca a tot dat pe-afara din laptic.
Nici nu ma mir...ca la cat isi zbenguie manutele si picioarele.....

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geaninaelena
Pana atunci va invitam sa vedeti pozele din albumul februarie

Gia si bebe Mihai

Gia, nu sunt poze in nici un album februarie. Incearca sa le mai pui o data.

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Scuze !!
se pare ca nu s-au incarcat...net-ul "merge in reluare"...mai incerc si va anunt.

Gia si bebe Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, multumim pt felicitari.Acum a adormit...nu stiu pt cat timp..mie si frica sa ma apropii de pat..ca parca vad ca n-apuc sa dorm nici 45 de min si gata imi da trezirea

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput