Bebelusi de iulie-august 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Simonaci79 spune:
Diana- cuscra mea- pai pare ondulat ce are, ca e cam chelios dupa cum stii, si eu am parul ondulat bine, dar cand e lung, acum doar se scoala in toate partile de muncesc 3 ore sa-l asez, desi e scurt! Nu stiu cat conteaza ca e baiat si va avea parul scurt (asta daca nu il apuca sa-si lase pleata si daca il lasa si sotioara lui!) De rasfat vad ca i-a trecut, ca s-a trezit acum ca mai avea un gaz si dupa ce a facut gar l-am pus in pat si vad ca a dormit imediat. A revenit baiatul mamei la obiceiurile lui bune!
Ema- am inteles ca e vb de scaunul de masina, eu ma refeream ca au ei un loc preferat pt papa si eu am avut noroc ala sa fie scaunul de masa! Pupici si pofta buna si in continuare, chiar daca e scaunul de masina locul, imp e ca e poz buna. Ce te-ai fi facut daca papa numai in brate, cum am mai auzit cazuri si la un an! Succes!
Irda- pai da, e cumintica fata ta si e bine ca are si ore pt kk. Si Mario avea pana sa se constipe rau, facea dupa masa de la ora 20.00. dar acum de cand e f constipat nu face la ora aia decat un carnacior scremut rau si tb sa-l mai stimulez eu cu termometrul sa faca bine. Sper sa ne revenim si noi odata si odata ca mi-e tare mila de el sa-l vad ca se chinuieste asa!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Geanina- am vazut pozele! Tare frumusel printisorul tau! Si m-am uitat si la cele de cand ati venit de la maternitate. Ce diferenta!!!! Ce repede a trecut timpul si bebelusii nostri s-u transformat in copilasi in toata regula! Sa va traiasca frumuselul plimbaret!
Anis- Speram sa doarma si Ingrid si sa te poti odihni si tu putin. Noapte buna!
Irda- ce o fi cu reclamele astea? Si Mario (tocmai vb mai devreme cu mama) orice ar face, cand incep reclame la tv se opreste si se uita ca himnotizat la ele! Ce or intelege ei? Sau le place ca se schimba muzica des si sunt mai vesele? Daca vreau sa stea cuminte ii pun reclame si e totul ok, nu se misca pana nu se termina!
Va pup acum, noapte buna tuturor!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Ella2000 spune:
Salutare! nu am putut intra pe DC!
La multi ani sarbatoritilor!!!! si de ieri si de azi!!!
Mona, ma bucur ptr. reintregirea familiei!!!
Simona, eu tot astept de aproape o luna sa ne apara vreun dintisor... cred ca ne vom trezi cu mai multi deodata! a ! da! ma chinuiam asa fara masina de spalat... sapt asta voi face cumparaturi!
Anis, felicitari ptr. dintisorul nou! si daca ai cand, muulta odihna!
Emmaaimee, eu i-am dat porumb bine facut piure si chiar l-a savurat! banana asa o papa si Paula...suge feliutzele de portocala. scria pe undeva sa-i lasam sa bage mana in mancare... sa descopere, sa cunoasca ca asa ar manca mai bine???!!!
Diana_Mirela, Paula mai nou nu stiu cum sa-ti descriu, parca ar tusi sau ea face... ca o tuse seaca ...parca si-ar regla vocea... da sa chiuie si apoi "Che... che..." ce-o fi? sa faca intentionat?
Azi sunt libera... Iulia e la gradi dupa o absenta indelungata! o sa ma distrez cu Paula!
ce sa-i mai dau sa pape? nici ei nu-i place carnita!
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Uitsaem sa va spun ca de aseara face "tai-tai" si bate din palme... asa cum poate...e asa dragutza!
e, Simona, e normal sa stea la reclame... orice se repeta are impact asupra lor! muzica ii place ? Iulia danseza si Paula ar vrea si ea ! se misca ca un robotzel!
Ella si printesele
Albinutzza spune:
Neazta fetelor,
Nu am timp nici sa respir asta e, dar va scriu putin, acum dimineazta pana nu intru iar in hartii
Am fost ieri la vaccin pt anti-rujeola, a fost Luca intr-o forma, radea la toata lumea, chiuia. A plans putin, cand i-a bagat acul n-a zis nemek, apoi cand a inceput sa impinga serul a inceput si el Dar a trecut repede. Pana acum nu a avut nici o reactie, si sper sa nu apara. Dr zicea ca pot aparea recatii dupa 5 zile, cu febra, guturai sau chiar o faza mica de rujeola. Sper s anu faca nimi, si sa fie bine. Ne-am cantarit, deci la 7 luni si 3 sapt are 8.700 si ne-am si masurat are 73cm
Sambata am facut si niste poze, le-am adus azi la serv, sper sa apuc sa va pun cateva, am pozat si dintzishorul
Gata, back to work, va si sper sa nu ne uitati...
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dianami spune:
La multi ani, Daria Alexandra! (Oriadam)
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
delia grozav spune:
Starchi nu iti face atatea probleme, copiii sunt foarte adaptabili si intelegatori, spre deosebire de noi. Adi a avut bona doi ani si a iubit-o foarte mult, si eu la fel. Imi pare tare rau dupa ea si as fi vrut-o si la Medeea dar acum are grija de alti copilasi.
Diana ai dreptate ca bebelusii nostrii inteleg ce le spunem, Medeea dupa alea doua zile de greva cand m-a scos din sarite, in a treia zi mi-am propus sa nu ma mai enervez orice ar fi, ii pregatesc papa si ea de la prima lingura incepe oaaa, oaaa si eu nimic, ii zambesc frumos. Si mai incearca ea de doua ori sa ma enerveze cu oaaa, oaaa si eu tot nimic. Si daca vede ca nu ma impresioneaza se hotareste totusi sa manance smechera mica.
Multumim la toata lumea pentru urari. Si rez si eu cu intarziere
LA MULTI ANI! pentru AIDAN, ANDREI si IRIS.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
Gia, am vazut cele 2 poze cu Mihai. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el! Vezi ca mai ai vreo 3 albume februarie, goale.
Ella, nu cred ca e nimic, mai ales daca si rade dupa aia. Au descoperit si ei ceva nou si actioneaza in consecinta. Si Iulia mea face la fel cateodata, o tine asa vreo 2-3 ore si se amuza teribil . Mai urmareste-o.
Albinutzza, felicitari pt. dimensiunile Bondarasului ! Sper sa nu aveti reactii urate la vaccin . O zi buna la serviciu!
Gata, plec la cursuri . Revin mai tarziu. Va pup!
Iulia Anastasia
delia grozav spune:
LA MULTI ANI! DARIA ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
M-am intors . Eu nu am fost ieri si n-am stiut ca azi nu facem nimic. Bine ca m-a sunat o colega . E un congres in spital si nu mai au timp de noi, studentii .
Iulia Anastasia