Bebelusi de iulie-august 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis felicitari pentru dintisorul nr 5! pai puteti sa treceti sa mancati alune,, sau morcovi , sau mititei, dupa preferinte.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

cu intirziere si cu scuzele de rigoare:

LA MULTI ANI,MIHNEA GRABIEL !(Monica-Elena)
LA MULTI ANI ,MIHAI !(Cris Ciurea)
LA MULTI ANI ,ANDREI !(Corbioana)
LA MULTI ANI ,AIDAN ALEXANDER !(Blackpanterro)
LA MULTTI ANI ,CRISTINA !(Mitub)
LA MULTI ANI, IOANA-BIANCA!(Beby)
LA MULTI ANI, GEORGE CALIN !(Moniq25me)
LA MULTI ANI ,TUDOR !(Oana Bomboana)
LA MULTI ANI ,ALESIA ! (Costi)
LA MULTI ANI ,DAN EMILIAN !(Svety)
LA MULTI ANI ,MEDEEA ! (Delia Grozav)
LA MULTI ANI,IRIS !(Delia)
LA MULTI ANI , SEBASTIAN MIKAEL ! (Kulta)
LA MULTI ANI, MATEI !(Ankak)
LA MULTI ANI,TEO !(Acusor)
LA MULTI ANI,DARIA !(oriodam)
LA MULTI ANi,MARA KARINA !(claujro)
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,mincaciosi si sa aveti mult noroc in viata !
Pupici dulci de la noi !

Am atit de mult de lucru,incit abia am reusit sa citesc ce ati scris!
Felicitari si bebelusilor care au dintzuci noi si celor care au inceput sa silabiseasca!

DELIA , pseudonimul meu l-am ales(acum 4 ani) dupa ce m-am chinuit cu citeva diminutive de la Cristina,si toate erau utilizate;mi-am adus aminte de o carte politista "Palmyra cere rendez-vous"si am adaugat H de la numele meu de familie si asa am reusit sa ma loghez pe forum!

Poate reusesc sa mai scriu azi,un pic mai tirziu!

O saptamina frumoasa !
Cristina,Rares 8 luni si Mihnea 4 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna dimineata !

Am stat vreo 2 ore aseara ca sa incarc pozele, iar rezultatul s-a vazut…doar 2 poze …acum se pare ca merge mai bine netul….trebuie sa le incarc si pe celalalte ….pana acum n-ati vazut nimic…esentialul urmeaza…

DARIA ALEXANDRA

Albinutzza felicitari pt dimensiuni, il pupam pe Luca si asteptam poze!!
Am incarcat pozele! Va invitam din nou sa vedetialbumul februarie!!! de data asta merge..

Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Ella si Sara a avut o perioada in care tusea doar pentru ca sa atraga atentia. Facea cumva din gat si apoi se uita daca e bagata in seama. Era sa merg la medic cu ea, dar a venit atunci mama pe la mine si mi-a zis ca aia nu-i tuse de copil, cica atunci cand va fi imi voi da seama. Si a avut dreptate, n-a fost tuse, dupa cateva zile a uitat d-soara.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

buna dimineatza fetelor!
n-am reushit sa va citesc in ultimul timp deoarece nu mi-a intrat site-ul,nu stiu de ce...
urez La Multi Ani sarbatoritzilor de ieri si de azi
sa va povestesc ce am patzit cu dondonelu' dimineatza...of ca si acum sunt inca speriata...
nu stiu cum dumnezeu a reusit ,ce a facut ,dar cand merg dimineatza la el in camera nu il vad in patic ,mi s-au inmuiat genunchii ....unde credetzi ca era?...SUB SALTEA!...
noi avem patic din plastic si probabil s-a departat putzin fashul si a alunecat pe langa saltea,dedesubt,noroc ca este destul spatziu acolo si n-a patzit nimic,doamne fereste,ca nici macar nu a plans sa-l aud si sa merg la el mai devreme,am mers doar asha sa-l verific dupa ce m-am trezit...oooof doamne...azi am sa bag ceva acolo sub saltea sa nu mai avem surprize

ANIS am vazut zilele trecute pozele voastre ptr prima oara,ai o fetitza superba,are nishte ochi nemaipomenitzisa-tzi traiasca! e leit maica-sa...

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze

...incep sa intzeleg ca nu-ntzeleg nimic...
pavel stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Gia, acum am vazut tot . Ce frumos se joaca! Si se tine bine pe picioruse !

Ancutza, pupam puiul umblator, bine ca l-ai gasit . Cine stie ce a vrut el sa mestereasca pe acolo .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata,

Iar am avut o noapte agitata.De fapt asta e la ordiena zilei.
Ingrid are ca niste cearcane la ochii, dar sunt de coloare rosie,adica cearacne rosii.Si astea tot de la mancarea sunt???Ca innnebunesc...sau de la oboseala??
Ca de mancat nou doar spanac si vita(la vita am facut deja 3 zile)...aa si branza de vaci...poate de la aia.

Da' feelingul imi spune ca e de la o super oboseala...de a lui Ingrid,nu?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Irda am vazut pozele voastre, super tare poza cu geamantanul…

Ella, Simona ..da bine ati zis..”ca daca am cand,multa odihna”..inca n-am gasit “cand”…, da’ cred ca daca as dormi 2-3 ore asa legate , nu m-as simti bine ,nu mai stie organismul asta al meu ce e aia..

Dede, nu exista ceva sa opresti “revolutia dintilor” , cred ca mai intai de mititei si alte alea..imi mananca mie tzaticile , ca imi cam lasa urme in ei…

ancutzathree, pupici de la Ingrid..ce sa zic ,mie mi se pare ca e ta-su intreaga ( e o poza pe site si cu el)...da..normal totdeauna unii zic asa..unii asa...
Pupici lui Alex..super tare faza cu salteaua...de abia astept sa ne povestim nebuniile care le vor face...

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna ziua

Am o veste proasta. Ana mea este internata la Victor Babes si este suspecta de rujeola.
Acum eu am trecut pe la serviciu putin (e mama cu ea), si sunt DISPERTA pentru ca nimeni nu imi spune nimic si este cumplit. Mi s-a spus doar ca daca este rujeola (si asta aflam maine) pot apare complicatii gen ...pneumonie, meningita etc . Suntem in spityal de duminica. Are manutele vinete de la analize pentru ca au intepat-o de 3 ori pana i-au recoltat o eprubeta de sange.

Nu mai pot !!!!!!

Imi vine nu stiu ce sa fac......
Si nici nu imi place cum se intereseaza doctora de acolo desi credeti-ma ca am cotizxat in primele 24 de ore ca la nebuni !!

Ce sa fac ? Cum sa procedez inainte de a o lua RAZNA !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Brianamica...off..multa putere.De cand e internata?Eu zic sa stai calma deocamdata pana una alta,Ana are nevoie de tine puternica.Cand primesti rezultatul analizelor?
Chiar cum ti-ai dat seama? Are o eruptie pe piele??

SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE!

Mergi la inceput