The best of aug-sept-oct 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_a spune:
salut!
cu buna ziua la toata lumea!!!
frosa, ieri m-am gandit la voi...cum sa adaptat cel mic la gradi, sa ne dai mai multe detalii, eu aseara am avut din nou o discutie cu tati pe aceasta tema...
Ioana, "la muti ani" pentru Ovi!Si eu zic sa te odihnesti, sa treaca repede raceala!pupa baiatu frumos si bb din burtic!!
Noi suntem mai bine, sa facut tare frig afara, ger...dar tot vom scoate nasu un pic, mai pe la amiaza...
Pupici la toata lumea si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
danina spune:
PUFYMICLA MULTI ANI PT SCUMPUL TAU SOT CU PUPICI DE LA NOI
Iti doresc si sanatate sa te faci bine si s-ar putea sa te urmez ca colega de langa mine e racita cobza si tot ma stranuta si sufla crocobaurii spre mine si ma astept sa urmez.
CRISMIR sa ne traiesti.
Danina
Diana - strengarita familiei
Paula-Diana Poze noi 
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
georgiana.david spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere MIRELA un pupic de la noi si mult, mult bine. LA MULTI ANI!
Mina, multi ani fericiti inainte alaturi de sotul tau!
Pufy LA MULTI ANI pentru Ovi! Sanatate multa pentru tine, ai grija de samburelul din burtica!
zfcristina pe unde stai in 23? Soacra mea sta pe Cazangiilor
zfcristina spune:
Ziua buna!
Pufy La Multi Ani pentru Ovi!!!
Stai cumintica in pat sa te faci bine si lasa PC-ul,ca fetele tot aici le gasesti ,nu pleaca nicaieri![]()
Un
pentru tine si unul
pentru Alesio.
M-am uitat la muuulte poze.
Am vazut-o pe Eliana miresica,super frumoasa rochita,mi-a placut tare mult.Am vazut-o si pe piticuta ta Elena,frumusica foc si 

cand am vazut turta Elenei,ce sa mai spun de tort.Vreau si eu

Unde le-ai facut ca aratau super si cred ca au fost si f. bune?!?!?!![]()
Am mai vazut pe Miron Radu(Lorena Andreianu)la zapada ,dulcic tare;pe Stefan (Ana_a) scumpic foc tot la zapada si pe langa baietei am vazut si doua fetite mumoase foooc Ale(Aissa) un pupic pe obrajori si Diana(Danina) mi-a placut tare tricicleta dar problem cu, culorile la noi nu se accepta decat rosu -alb , niciodata rosu albastru ca e grav(din motive de football)![]()
Crismir
copiii mei iubiti
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
Andreea_si_Doru spune:
Andora multumim frumos pentru felicitare!!! 
Am vazut poze si cu Ale si cu Alma am uitat aseara sa zic :)
Ale seamana asa mult cu Tony, mai ales la ochi :) SUPER, iar Alma... e domnisoara in toata regula ![]()
Mada bine ai revenit acasa :)
La mine e inca dimineata... adica e 8 asa ca ma apuc si eu de treburi :)
Va
si va doresc sanatate!
Andreea
, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra 

Nathalie 
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere MIRELA un pupic de la noi si mult, mult bine. LA MULTI ANI!
Mina, multi ani fericiti inainte alaturi de sotul tau!
Pufy LA MULTI ANI pentru Ovi! Sanatate multa pentru tine, ai grija de samburelul din burtica!
zfcristina pe unde stai in 23? Soacra mea sta pe Cazangiilor
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
http://community.webshots.com/user/cristidavid70
Stau pe 19 Noiembrie
copiii mei iubitiCristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
elyanne spune:
quote:
Originally posted by zfcristina
Am vazut-o pe Eliana miresica,super frumoasa rochita,mi-a placut tare mult. Am vazut-o si pe piticuta ta Elena,frumusica foc sicand am vazut turta Elenei,ce sa mai spun de tort. Vreau si eu
Unde le-ai facut ca aratau super si cred ca au fost si f. bune?!?!?!
... multumim Totul si turta Elenei au fost facute la Cofetaria Alice... undeva pe la Piata Iancului... Au fost f. bune... Eu sunt fan cofetaria Alice... si tortul de la nunta si cel de la botez tot acolo au fost facute...
Eu tot pe fuga... tot cu ale mele... asa ca nu am mai citit mare lucru din urma...
Sanatate multa celor bolnaviori... vad ca bantuie o viroza dau ceva de genu'
sa treaca repede-repede...
herra spune:
LA MULTI ANI SOTULUI TAU, IOANA!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... 
ionella3003 spune:
pt. Ovi, Ioana! Cum va mai simtiti?
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
andora spune:
Buna seara mamici cu pitici!
N-am avut net.... dar am citit cu placere despre voi si am cules urarile de caldura si primavara pentru care va multumesc

Danyce wow ce memorie ai
, intr-adevar noi eram cei cu coincidentele.. la noi nr. 33 a jucat un rol esential. Felicitari pt cei 11 ani si ceva
, noi pe 4 martie facem 9 ani de cand ne-am intalnit prima oara, pe 8 martie seara 9 ani de la primul sarut, asa ca avem de sarbatorit zilele viitoare. 
Naty sa stii ca si eu am auzit de o cresa la Raul Doamnei, e cumva pe langa Pedagogic?! Lasa ca ne interesam si vorbim. Daca as avea vreo bunica disponibila nici eu n-as duce-o la cresa pana la gradi... nu stiu cum o sa stau atatea ore fara ea
Dodo merita felicitari multe pt stat pe WC, e o imensa realizare daca sta chiar si doar uneori pana face ceva 
Mina chiar, voi de la 17 ani sunteti impreuna? Wow ce frumos!!!!!!!
Ana l-am vazut pe Stefanutu' imbujoratu' in zapada.. hihi ce mare pare... 
Mada haha ce tare e ilinca cu "mama", cred c-a fost senzatia coridorului 
![]()
Mi-ai facut un dor de Predeal... acum du-ma acolo daca tot mi-ai povestit 
![]()
Pufyyyy of baga tare miere, ceai, caldurica dar mai ales liniste.... pup dulce Alesio si mami lui cu fratioara din burticuta
Si.......
LA MULTI ANI OVI! SA FII SANATOS CA SA POTI AVEA MEREU GRIJA DE IOANA SI DE PUII MICI SI SCUMPI!!!!!
Mirela esti o scumpa, hai mai spune-ne despre distractie si despre Robert! 

![]()
Ania Inushu' ce mai face? Dar tu? 
Haha Danina zi-le crocobaurilor s-o ia inspre alt coleg hihihi
Herra ce mai papa Vladut? 
Aissa eee ce scumpica Ale mica am vazut eu la zapada.... si ce bine va sta impreuna! Pup duuulce! 

Andreea ce mai face Nathalie? ![]()
Am pus si noi niste POZE de ieri si alte cateva, nu sunt multe ... Am fost in parc si Gogo si-a gasit pasiunea: strica oamenii de zapada, da cu labutele exact ca si cateii ![]()
Socrella e-n spital fara drene, mai sta cateva zile si gata... poate dupa ce pleaca prindem si noi vreun we la munte...
In rest sanatoase, slava Domnului, va uram somnic usor si nani cu ingerasii d=fara fornaieli in nasuc, fara gatulete rosii, fara maraieli! 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea