The best of aug-sept-oct 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
georgiana.david spune:
Andora v-am vazut pozele. Sunt faine toate dar cea in care doarme obosita dupa zapada m-a dat gata!
andora spune:
Geo 
![]()

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

andora spune:
LA MULTI ANI SOFIABEBE!!!

SI
iar nu merge TasTaturaaaaaaa 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

anielas spune:
LA MULTI ANI SOFIABEBE!!!
Tocmai ma uitam la pozele Ucai
..asa rau imi pare ca nu am ajuns si noi in parc la zapada...ce ma enerveaza ca nu avem si noi parc in zona..iar in we cand putem noi ajunge se topeste zapada [:((]..am dat imimintea copiilor..nu ma bagati in seama..astenia de primavara m-a aruncat in butoiul cu melancolie
.
Noi am reinceput programul de reeducare in privintza somnului..ca nu se mai putea..dupa raceala isi daduse de tot programul peste cap, nu mai vroia sa adoarma singurica..inca nu ma declar pe deplin multumita..dar sper sa ne indreptam spre bine
.
In rest..tot nu mananca decat lapte, iaurt si branza...Aissa-am nevoie de incurajarile tale..ca in curand ma urc si eu pe pereti alergand cu papa bun dupa ea
.
De vorbit tot nu vrem..cel putin atat timp cat cei din jur inteleg prin mmmm-aaaa sau ceva de genul...
Hai ca nu mai scriu ..mai astept cateva ore poate imi trece starea asta ca numai critici am acum in minte
Pufy-cum te mai simti? sper ca esti mai bine azi
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

andora spune:
quote:
Originally posted by anielas
..astenia de primavara m-a aruncat in butoiul cu melancolie

aissa spune:
La multi ani Sofiabebe!

Aoleu Ania, in mine ti-e baza? Eu sunt asa de depresata...ca nici nu vreau sa ma gandesc ca mai rau ma apuca.
Mai, cu mancatul Ale s-a dat peste cap dupa raceala, abia acum cand se face luna pot zice ca isi revine. Ea insa scosese iaurtul, stii ca a mancat de 2 ori pe zi supa, si de 2 ori pe zi lapte si cam atat. Am incercat mereu cate ceva nou sa ii bag iar dar de regula refuza, ieri si alataieri am reusit sa o fac sa pape si niste fasole verde, dar bineinteles, respectam castronul de supa. Isi revine sigur, banuiesc ca si atatea medicamente le zapacesc.
Cu vorbitul nu vreau sa mai spun nimic, ca mi-e ca ma ia lumea de nebuna. Au ajuns prietenele mele sa imi ascunda ce zic copiii lor, sau sa imi spuna cu teama
. Eu chiar nu vreau sa mai fac comparatii, e clar ca nu ma ajuta cu nimic. Dar mor de oftica pentru ca sunt convinsa ca stie/poate, dar nu are nici un fel de interes pentru a repeta ceva. Ce sa zic, ca nu are nici un cuvant clar, spus frumos si la obiect in vocabular, in afara de "pa". In rest mai spune ceva silabe, asa ca pana sa avem noi o conversatie ies la pensie. Intelege absolut orice, stie toate obiectele, stie partile corpului, imi arata cu degetul ca are 1 an (deget pe care nu stiu de ce il ridica si il baga in nas) si multe altele dar nu vrea sa vorbeasca. Asta e, e putoare la absolut toate, dar si cand va vorbi va fi la fel ca la mers, ca la dinti, tarziu, dar dintr-o data. Sunt sigura de asta.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
ana_a spune:
Salut!
Hop si eu!Cu laudele....Mai, sa nu ma luati de nebuna...ca tati a ras de mine...haha...ieri in timp ce-l schimbam pe Stefan tot cotcorozea el "doi" "doi" eu zic trei, asa ca sa ne jucam, si upsss el zice "patu" na, zic sa continui...eu zic "cinci" el zice...sase...aoleo...zic copilul asta stie numaraaaa...continui, si zic "sapte" el...zice "ot" haha...apoi am zis noua si gata a fost pe tzetze nu la mai zis...Oricum cred ca o fi avut vreo revelatie si nu ma astept sa mai repte figura asta degraba![]()
Fetele nici al meu nu prea se omoara cu mancatul, noroc cu TV si Animal Planet ca-l mai absoarbe vreo pisica sau catel si mai casca gura involuntar...dar per total sunt multumita...
Nu am apucat sa vad pozele cu Uca dar ma uit eu indata ce ma lasa juniorul care deja mi sa cocotat in brate...
Va pup si mai revin!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
pufymic spune:
Buna fetelor!
La multi ani Sofiabebe!
Multumesc din suflet pentru urarile adresate lui Ovi.....saracutul de el tare necajit a fost ieri de ziua lui ca suntem noi bolnaviori....
....sper sa ne facem bine cat mai repede sa-l vad si pe iubitul meu fericit!
Alesio e deja mult mai bine, mai tuseste inca dar putin, muci deja nu prea mai are....
Eu in schimb ma simt ca naiba
!Ma doare inca f. tare capul(de luni tot asa sunt), am si eu secretii nazale nashpa, nu am voce
.....astept sa-mi treaca
.
Pupici!
Ioana
(11+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
elyanne spune:
La multi ani, Sofiabebe! 

zfcristina spune:
La Multi Ani SOFIABEBE

Andora am vazut pozele cu Uca este scumpita tare si ca s-o citez pe Georgiana "Sunt faine toate dar cea in care doarme obosita dupa zapada m-a dat gata!"
Aissa "imi arata cu degetul ca are 1 an (deget pe care nu stiu de ce il ridica si il baga in nas)"

copiii mei iubiti
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)