The best of aug-sept-oct 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

O PRIMAVARA NESFARSITA IN SUFLETE!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 6 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Mina - multi ani fericiti impreuna!

Mirela - LA MULTI ANI!

Andora - multumim pentru felicitarea insorita!

Pufy - aveti grija de voi!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 6 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ioana, am intrat in fuga doar ca sa-ti urez multa sanatate si putere, si pt tine si pt Alesio, sa va faceti repede bine si sa ai parte de sarcina usoara pana la capat! OSi multa putere lui Ovi, sa poata avea grija de voi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! draga Mirela! sa fii sanatoasa, bucuroasa si mereu fericita alaturi de Robert si al tau sot!

O primavara frumoasa si din partea noastra, cu multe flori si bucurii, si soare si sanatate!

Ne-am pus si noi ate de martisor la mana si ne-am ales babele :)

Am vazut frumoase poze cu Stefan si Frantuzul Lorenei

La Multi Ani! Mina alaturi de al tau sot, o viata lunga si frumoasa impreuna

Pufy ai grija de tine sa te faci bine. Sanatate!

Ma duc si eu la nani, ca ai mei "iubiti" dorm de 2 ore

Sanatate si numai bine

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multa sanatate Ioana! Si tuturor celor bolnavi!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Am vazut si eu pozele cu Ale si Stefanutz bucurandu-se de zapada.
Ioana-multa sanatate tuturor..sa va faceti repejor bine ca duminica aveti de chefuit..nu?
Herra-ce bine ca a inceput sa pape Vladutzul
Mada-ma bucur ca ati ajuns fara peripetii..tare haioasa tb safi fost Ilinca in tren

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Azi sper sa apuc sa ma delectez cu ceva pozici proaspete....daca oi reusi sa stau la calc....ca ma cam doare capul de abia stau in sus!

Ania de chefuit avem si azi ca e ziua lui Ovi, insa nu prea are cine..........dar las' ca recuperam noi duminica!

Multumesc fetelor ca va ganditi la noi....de-abia astept sa ne facem bine amandoi(si eu si Alesio....ca sper ca bb mic e ok....)ca m-am urat de boala!

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Pufy-La multi ani pt OVI!!!..stai linistita in patut..nu te mai fortza sa stai la calc, ca doar sti ca trece mai repede dc esti cumintzel

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor va multumesc din suflet,sunteti minunate,nici nu mi-a venit sa cred ca asa de multa lume s-a gandit la mine...ANDORA
ZFCRISTINA
ELIANA
ANIELAS
AISSA
ANA
ELLEN
MINA si pt aniversarea voastra
CRISTIA
DANYCE
IONELA
IOANA si La multi ani si pt Ovi...sanatate multa tie si Bazucului!
ANDREEA
DANINA
HERRA
LORENA
NATY
mi-a facut placere sa va multumesc personal la toate,pt ca m-ati impresionat,asa ca am sa ciocnesc cu voi un pahar virtual si va doresc la toate O PRIMAVARA MINUNATA

Sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI MIRELA!
MINA - MULTI ANI FERRICITI IMPREUNA CU VIZIGOTII

O PRIMAVARA FRUMOASA LA TOATA LUMEA

Mergi la inceput