The best of aug-sept-oct 2004 (107)
Raspunsuri - Pagina 10
Naty spune:
La multi ani, Mirela! 
Mina, la multi ani impreuna!
Wow, 15 ani, asta inseamna ca sunteti impreuna de cand aveai 17 ani? Felicitari pentru fidelitate!
Mada, la multi ani sotului! Sper ca ati ajuns cu bine!
Andora cresa de care am auzit eu e de stat si ea. Dar nu cred ca e cea despre care zici tu. Asta e undeva pe la Raul Doamnei sau asa ceva, oricum nu la Drumetul. Daca aflu ceva iti zic.
Cat despre Dodo, acu nu-ti imagina ca face tot timpul la WC. De pilda azi nu a vrut sa stea si pace. Dar o punem in fiecare dimineata pe colacelul ei si de obicei sta pana face.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Am vazut pozici frumoase cu Andrei al Cristiei cel vrednicel foc si cu Miron Radu al Lorenei in zapada.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anielas spune:
La multi ani MINA alaturi de vizigotzii tai iubiti
!!!
Se pare ca nu numai fetitzele sunt vrednicele..tocmai m-am delectat cu pozele lui Andrei cel de mare ajutor pt mami lui.
L-am vazut si pe Miron la zapada..tare fericit era 
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
ana_a spune:
Cum era sa fiu eu mai prejos???? Ia uitati aici poze, de 1 Martie martisor
am vazut pozele cu Radu si Ale la zapada!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ionika spune:
Primavara frumoasa, multa caldura si sa nu uitati sa va alegeti babele!La multi ani pentru toate fetele care au implinit ani sau care au serbat un eveniment.Nu am reusit sa citesc din urma dar promit ca o voi face.
Ioana&Andrei (14.09.2004)
pufymic spune:
Sa aveti o primavara frumoasa, senina si plina de soare!
La multi ani Mirela!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita mereu alaturi de cei dragi tie!
La multi ani Mina alaturi de vizigotu' al batran!
Sa fiti fericiti toata viata!
La multi ani Mada pentru sotul tau
!(ca nu mai stiu dc ti-am urat ieri
....cum ati ajuns acasa?Cum e Ilinca?
Eu fetelor sunt dezastru! Acum nici macar un strop de voce nu mai am, abia ma mai inteleg cu Alesio in soapta....
!Ma doare in continuare gatul ingrozitor de tare, capul la fel, vocea s-a dus, de tusit tusesc....
!Imi vine sa mor de nervi ca m-am imbolnavit fix acum cand e si bb mic in burtica.....
!
Ma tot chinui cu ceaiuri cu miere si lamaie, cu comprese calde pe gat....dar deocamdata nimic efecte
!
Alesio e mai bine(slava Domnului), dar e si normal sa fie asa ca am inceput sa-i dam antibiotic....sper sa se faca bine cat mai repede ca abia doarme saracutul de el din cauza nasului infundat si a secretiilor(ca nu-l aspir in toiul noptii....)!Si tot geme bietul ca-l doare gatul si pe el(are amigdalele inflamate).Dar sunt bucuroasa ca mananca!
Ma duc sa ma intind un pic ca a adormit gombotzul mai inainte la mine in brate
.....nu mai pot sta deja in sus
!
Pupici!
Ioana
(11+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
Of, Ioana, aveti mare grija de voi si sa va treaca repede!Multa sanatate va doresc!!!pupici
ionika, bine ai revenit!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Mada spune:
buna fetele,
multumim mult pentru urari, am ajuns bine dimineata la 10, azi toata ziua am despachetat le-am pus in ordine.
a fost ok calatoria, n-am avut nici un incident neplacut
hai sa va zic dimineata ne-am trezit si acum fac o paranteza (eu pe la 7 tavam cand oprise trenul in gara pe Predeal, fetelor, ce sa va spun feerie era afara era deja lunima, ninge frumos si linistit, totul alb si frumos) si fata la 8,30 o schimb de pijamale si pampers si acum ce sa fac, am iesit cu ea pe culoarul vagonului, deja ne apropiam de Buc si cam toata lumea(vreo 7 persoane) era afara pe hol se uita pe geam, ea a statce a stat si a inceput cu drumurile, cand la o persoana cand la alta, punea mana asa pe picior persoanei si intreba: mama? 

nu pot sa va spun ce rasete si veselie, a fost in centrul atentiei tot timpul
m-am oripilat, adica asa, chiar asa, oricine e mama ta??????????

editez ca sa spun si eu la multi ani! Mina sa fii sanatoasa si numa bucurii sa ai in viata
va pup ca tre sa-i dau papa
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danina spune:
La multi ani Crismir si pt Mina si sotul tausa aveti partede toata fericirea si dragostea din lume.
Eu si cu Didiuta mea va dorim scumpelor doamne si domnisoare sa aveti o primavara mai frumoasa ca cea precedenta si mai urata ca cea care urmeaza.

Mada am ras de numa era saraca abia trezita ce vrei si tu ne mai incurca la varsta asta 
.
Aissa dragute pozele in zapada va invidiez atat de mult mi-am dorit sa ninga ca i-am luat saniuta Diei sa pot sa o plimb si acum cand e nu am pe cine......
Danina
Diana - strengarita familiei
Paula-Diana Poze noi 
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR