Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110
Raspunsuri - Pagina 5

oanabbb spune:
MIRO am vazut testele!mare frumusete...
vrem si noi...cat despre INGERAS luna asta din cate vad eu a trantit.o!acu chiar va iesi!
cat despre mine...sunt ziua 27,astept cu interes ...sau nu prea..venirea rushilor,dar cam pe 1,2 martie.
si dupa 2,3 luni pauza!
ce ziceti,asa mai mult la misto,sa stric un test?teoretic e imposibil...da asa ma mai roade...

oanabbb spune:
INGERAS imi pare rau pt prietena ta...
sunt poate cele mai aiurea momente,dupa ce ai o bucurie
asa mare...sa treci apoi prin asta...nici nu imi pot aminti ce
am simtit...
oricum sper ca ,coleguta ta sa fie ok si la fel si tu..
astept poze si cu testu tau...sper din tot sufletul sa fie||

oanabbb spune:
pai prin cate ai trcut tu mai INGERASULE cu HSG.HISTERO,ISA,si tot asa chiar meriti un test cu II.
eu probabil ca ma voi apuca de toate astea dupa cele 2 luni de la cauterizare...asta mai inseamna vro 3 luni pauza...offff
da trecem noi peste toate

Mirona spune:
fetelor ... nu v-ati plictisit de mine?
eu inca nu plec la 1. pentru ca inca nu ma simt
2. pentru ca inca nu stiu in ce interval ma regasesc mai exact
3. pentru ca voi imi sunteti dragi si vreau sa merg acolo impreuna cu voi si nu de una singura.
Cristinna vorbea ceva de temperatura. Voiam sa va spun fetelor ca eu nu mi-am luat termometrul cu mine pe munte, asa ca am prestat dupa ceea ce am simtit, am crezut ca e ovulatia.
Acasa in ultima saptamana mi-am luat-o ... si ce credeti? 36.8 constant. Asa ca fetelor, o astfel de temperatura am eu ca si .
oanabbb asa te vreau mama. Eu am decretat 3 luni de pauza. Dar asta nu inseamna ca nu mai si calculam in secret ce si cum. Insa restul lumii sa stie ca e pauza. Apoi ... luati-va concediu in saptamana cu ovulatia si mergeti undeva sa va relaxati. Eu sunt sigura ca la mine a fost si stresul de vina.
ingeras26a imi pare tare rau de prietena ta. Ei vezi? De asta ma tem si eu ... sa nu cumva sa se opreasca din evolutie ... ca si mor. Mi-e o frica ... fetelor , mi-a frica sa si tusesc, sa stranut .... chiar mi-e frica si cand merg la budã. Sunt o disperata.
Haideti fetelor, cine mai vine cu mine la CRED: mamici de noiembrie- decembrie?
Miro

Madana spune:
Miro FELICITAAAAAARI
CAt ma bucur pt. tine. Sper sa ai o sarcina usoara, usoara si sa ne mai pui ceva poze cu samburel cel mic. Vad ca te-ai razbunat pt. toate testele negative din trecut si acum ai lasat farmaciile fara teste, oricum sper ca in curand sa mai vedem cateva teste d-astea si pe la alte fete.
Te pup dulce.
Raportez: Z27, azi ar trebui sa am "musafiri" sper totusi sa nu vina, ca eu nu am invitat pe nimeni.
Va pup dulce.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

bubulina1 spune:
Madana, se pare ca si luna asta ne cam tinem una dupa alta.
Eu sunt in ziua 28 si nimic, dar iau Utrogestan. Se poate sa dea intarziere? Eu am analiza de progesteron buna in ziua 21 asa ca nu stiu ce sa cred, dar nici un test nu as face, parca este prea devreme desi ar fi deja ziua 15 DPO. Mai astept, poate uita sa vina?
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Madana spune:
bubulina gospodina asa e , ne tinem de manutza, pana la capat ok? Nici eu nu am curaj sa fac test, mai astept si sper sa nu vina uratzii.
Te pupic
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

simonette spune:
O zi buna, doresc la toata lumea!
Mirona...felicitari!!!!!!!!!!Sarcina usoara si bb sanatos!!!
Lachione, esti cumva suparata pe mine? vezi ca pe fix nu ma mai poti gasi...numai pe mobil 0727788244
Va si va
cu drag pe toate!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

oanabbb spune:
MIRO iubita sa nu fii speriata ,macar nu f tare!
ai luptat prea mult pt. el!nu te gandii la nimic rau,stiu ca e greu,
dar ai sa vezi ca vor trece astea 2 luni repede si totul va fi ok!
cat despre pauza mea nu e una de voie ci una de ,,nevoie,,
pt ca tre sa fac o cauterizare.
si nu ,nu ne plictisesti deloc,cred ca suntem toate disperate dupa vesti bune si povesti de gravidute!am fost atat de mult partenere de
suferinta,de bucurie,de deznadejde si extaz ca acum reusita uneia e reusita tuturor!
te pup si sa ai grija de