Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Dragelor,
poftiti la un nou capitol care sa ne aduca noroc, in curand sa fim si noi pe lista gravidutelor ,foste colege:
lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103 lunii februarie 2006:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Raspunsuri

Avalon spune:
As vreau eu, Bubulino! Dar dupa toate probabilitatile mai stau o tura
... Cu asa fete dragute, nu prea-mi vine sa ma despart de subiectul asta!
Liana, o asteptam pe Miro sa vina cu poza samburelului la eco si apoi o prindem tu de un picior, eu de celalat si nu-i mai dam drumul!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

KITTA spune:
MironaFELICITARI si pupici pe burtici sa creasca samburelu si nu ne tine prea mult in suspans. Spune-ne reteta ta de succes! Te asteptam cuminti...

KITTA spune:
Fetelormi si s-au aratat rushii astazi dupa ora 15.00, inca nu sunt in faza plina, dar pot sa consider azi prima zi? Deci, voi trece luna urmatoare la a 3-a ISA. Si mai am o intrebare, am facut progesteronul de Z21, dar mie mi-a venit CM la 26 zile. Se mai pune?
Va rog lamuriti-ma si pe mine cand sa socotesc Z1 ca trebuie iar sa iau Ova-mit pt. stimulare.
Va pup.

Liana30 spune:
Avaloaneeeeeeee cum sa pleci de'aci?????
pai si cu burta pana la gura si tot nu te las sa pleci de'aci
KITTAio
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Liana, promit! Nu plec, nu plec si nu plec!
KITTA, progesteronul se face cu 7 zile inainte de data cm, deci la tine ar fi trebuit facut in ziua 19. Ziua 21 este pt cm clasic de 28 zile. Cat despre ziua 1, au fost cateva controverse pe aici, dar eu sunt putin cam capoasa si o tin pe a mea: ziua 1 e ziua cand vine cm, indiferent daca e seara sau e maro. Si o sa si argumentez: chiar atunci cand a venit seara, eu am ovulat tot in ziua 14 (calculand prima zi dupa cum am spus ). O precizare: la mine nu a fost niciodata cazul de cateva zile de 'picaturi maro', ci cand a inceput sa curga, atunci a fost cm, nu pete.

Mishulina spune:
Draga MIRO,sa fie intr-un ceas bun! Nici nu sti de cand astept vestea asta,cred ca de "un car de ani" ....Sa nu ne uiti si sa ne mai vizitezi din cand in cand....
Sarcina usoara si sanatos sa ai,ca sa ne povestesti cum creste!
Bravo voua!
Va pupic pe toate si sper sa veniti cat mai multe cu vesti bune....
Liana,bine c-ai "inviat"!
Iepurasule,mi-e dor de tine!
Ina

KITTA spune:
Avaloanepupici pt. raspunsuri. Deci, luna asta numai rateuri am dat. Va mai aduceti aminte ca spuneam ca daca BB nu e sa fie luna asta macar o sa am dinti noi de portelan....Ei bine, nici aia nu au fost gata luna asta..Da' sa nu va inchipuiti ca sunt o baba stirba (de fapt sunt numai o baba!), ii am pe cei vechi. Da' si cand i-oi avea pe cei noi, sa vedeti ce va trag..