Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi si fetele care ati facut ISA, voi sunteti balonate vreun pic? Ca eu nu pot sa-mi sug burta...
Mi-o si umflu ca si cand as fi gravi...sa ma conving ca-mi sta bine!
Sambata a fost sora ma pe la mine (e gravi in luna 4) si e atat de dragutza...i-au crescut burtik si tatzicile :)

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Avalon, Liana: sa dea Doamne Doamne sa aveti gura aurita!

Mirona: ai fost asa de dulce cu calculele tale: st. Valenti, Dragobete... Stai linistita, ca sa fie totul bine. Si sa stii ca vreau sa vin cu tine la mamici de noiembrie (le luam si pe Liana, si pe ingeras, si pe toate cele care mai au o raza de speranta sa fi ramas luna asta)

Cristinna: si eu am avut ieri 36,8, dar azi a crescut la 37,1. Cine o mai sti cum e si cu TB??? Hai, ca va fi bine.

Ingeras: trebuie sa fie cu ochisori, nu? Imi pare rau pt. prietena ta, pe cealalta care a anuntat ca e insarcinata o felicit.

Stiti ceva, fetelor? Si mie mi-e tare frica sa tusesc, sa stranut etc etc

simo: ne este tare dor de tine!

Mergi la inceput

Ingeras: eu luna asta am facut IA fara stimulare. Nu ma simt balonata, ba dimpotriva, datorita regimului de sanatos de hrana pe care mi l-am impus am dat jos ceva kg si burtica e mai plata (ca era dodoloatza rau). Sarcina usoara surorii tale in continuare si pe tinete asteptam cu testul cu 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ciao fetelor!

Vreau sa va zic ca eu de ziua femeii ,8 martie,o sa fiu o femeie adevarata - o sa-mi vina rushii!

Mirona felicitari!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

asi: in principiu si mie tot pe 8 martie ar trebui sa-mi vina nesuferitii. Dar ce-ai zice sa trecem amandoua la ? Nu plecam de tot, mai stam si pe aici cu fetele, dar o sa ne creasca burtica mare destul de repede. Ce zici? Te prinzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi mama, nu fi trista ca tot pe 8 martie o sa-ti tin si eu companie la capitolul femeie adevarata
Uite un

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tabitha eu sunt de acord de multa vreme sa trec la [grvi] dar de pare ca nu e de ajuns.

Oricum se pare ca vom face clubul femeilor roshii de 8 martie.Sau poate nu....
Cristinna tu ce zici?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi la ce bine imi merge mie in ultimul timp nici nu ma gandesc ca mi s-ar putea intampla ceva frumos acum. Ca sa nu mai pun si temperaturile mele fantastice care in ziua 18 nu depaseste 36.8, ba mai mult ieri dupa ce pt prima data a urcat la 36.8 azi era 36.7. Ma gandesc daca nu e din cauza BU , dar nu am luat decat pana la ovulatie si atat. Acum mai iau doar tinctura din mugur de zmeur.
Concluzie : 100% ca voi face parte in 8 Martie din clubul femeilor roshii

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

si eu ,si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi, pai si eu tot fara stimulare...
Am abut niste laptic si am mancat cipshi :) si poate s-au umflat in burta...
Fetelor, imi pare rau, da' luna asta nu vreau sa ingros randurile femeilor roshii. Si sper ca nici voi...

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput