Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110
Raspunsuri - Pagina 10

bubuleana spune:
bubulina1
mult succes! poate ai noroc luna asta asteptam cu nerabdare rezultatul testului de sarcina: sa fie
!!!
Tabitha, Asi, Cristinna: va doresc numai bine!!! sa auzim cat de curand vestile de sarbatoare
pussi: mult succes!!!
Mirona: FELICITARI!!! Ma bucur tare mult pentru tine!!! Si reusita ta m-a facut sa fiu si mai convinsa sa am mult mai multa incredere in D-zeu, plante, natura, dragoste si relaxare. Cred ca asta e cea mai buna reteta pentru a ne indeplini visul Te pupic si-ti urez sa profiti din plin de cele 9 luni de sarcina, sa te bucuri de aceasta experienta minunata si unica!
Si dupa 9 luni sa vina un BB frumos si dragastos; sa fiti fericiti cu totii!!!
Amely: sorryyy; las' ca totul va fi bine; se vor aranja lucrurile si pt tine cum nu se poate mai bine!!! sa nu uiti sa fii optimista si vesela pupici
Liana30: draguta imi pare rau de kestia aia Chlamydia dar scapi tu de ea intr-o luna si-atunci sa te tii bine oricum BRAVO ca faci haz de necaz!!! esti un model pt mine
sorceress, danangie, mishulina: mult succes, va tin pumnii din toata inima
adelamaria: succes la medic! sa ne povesteti si noua cum ti-a mers
madana: ehe draga mea, asta e, pt noi nu fu cu norc luna asta; si io sunt in Z5, dar las' ca ne luam revansa luna viitoare
bubuleana

adela achim spune:
Liana,imi pare tare rau pentru rezultatul tau;eu stiu ca Sumamed e foarte bun...lasa ca o rezolvi si tu pe asta
Mironafelicitari,sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sanatos si mancacios
Adelamariaiti tin pumnii,si eu am emotii caci merg maine la doctor
Va pe toate
ADELA

Cristinna spune:
Bubuleasa, Bubulina,tabitha, iepurila, stuart, Asi, Liana, adelmaria, Avalon, Amely, Mishulina, adela achim, madana, MOana, alice2c,lachione,felicia,marrina, danangie
Cristinna

ingeras26a spune:
Cristinna, nici io nu te iubesc, na! Adica tu pupi tot ce misca, da' pe mine nu ma vezi??? na ca ma facui frumoasa ca sa ma pupi si pe mine

Cristinna spune:
Ingeras dragalas si sorceress si voua un mare.
Mirona cum te simti scumpa?..ceva simptome ai deja?
Cristinna

Cristinna spune:
Mai Ingerashule ce rapida esti.Eu credeam ca voi fi destul de rapida sa-mi repar gresala si sa te pupacesc si pe tine , nici macar nu te-am colorat in roshu atat de tare m-am grabit si tu tot m-ai vazut ca sunt uituca
.
Na, inca un cu dedicatie pt tine
.
Cristinna

bubulina1 spune:
Mai fetelor, v-as pupa si eu pe toate, dar sunt racita cobza si tot weekendu am bolit. Ieri am stat in medical si abia azi am venit la birou, tot cu nasu in batista.
Bubuleana, as face cu drag un test, dar daca e negativ? De azi nu mai iau nici eu utrogestanul si apoi sa vedem ce urmeaza. Daca nu vine si nu vine, o sa trag o fuga la farmacie, altfel nu.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

piccaflor spune:
Tabitha si Asi multumesc mult pt incurajari...
Liana scumpa imi pare tare rau sa aud ca si tu te-ai pricopsit cu chlamydia...sper sa scapi de ea cit mai repede si sa vina
visat
...sa dea naiba,zici ca e epidemie de chlamydia pe forum
...
Bubulina iubita sper din tot sufletul sa ne dai o veste buna...
Amely eu n-am facut niciodata stimulare si ma feresc de ea cit pot...am inteles ca efectele secundare sint multe...tin pumnii sa iasa cum vrei tu ...
Ingerasule cred ca abia astepti sa fii nasica...eu iti urez ca atunci cind vei boteza sa ai si bebe la purtator...peste 2 luni voi fi si eu nasica
...voi boteza o fetita de la centrul de copii la care am fost in Ianuarie...
Simonette te pupic dulce zuzo
Va pupic absolut pe toate si ma gindesc mereu la voi,chiar daca intru mai rar...

Cristinna spune:
Picca fata si sper sa vi vat de curand cu vesti bune.
Cum mai stai cu prolactina? Nu iei Mastodynon?
Cristinna