Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-110
Raspunsuri - Pagina 9

Cristinna spune:
Buna fetele,
Danangie ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou la noi. Eu nu mai stiu ce fac si ce nu fac
...cred ca astept sa treaca zilele si sa vad daca am reusit sa fac fata perioadei "comuniste"
Liana30va ca perioada asta la noi doua nu ne prea prieste, dar nu ne dam batute si continuam lupta cu toate mijloacele
.
Asi sa stii ca voi lua si eu in calcul sa fac operatia la privat. Daca ai ceva noutati da-mi si mie un PM
Vape TOATE
Cristinna

adelamaria spune:
Miro, bravo! Felicitari si sarcina de vis + un bebe care sa va faca viata o continua bucurie!! Haideti, fetele, Miro, ne-a aratat si "drumul", ce mai asteptati???...Vreau sa aflu de cat mai multe burtici cu bebici...Eu va tin pumnii!!
Danangie, ma bucur mult ca ai revenit! Chiar ma intrebam la un moment dat cat de lunga va fi pauza de care tot ziceai in toamna-iarna...parca asa, nu? Ziceai ceva de munca, serviciu nou? sau m-a lasat si singuru' neuron viabil???...ca se prea poate...
Probabil ca multe dintre voi nici nu ma stiti, dar eu va citesc zilnic, de mult timp si va simt tare aproape, chiar daca nu prea intru sa scriu...Dar un gand bun, ce zic eu, 1 milion si 100 de ganduri bune, am pentru voi zilnic, sa stiti!...
Sorceress, vreme buna la botez, distractie placuta si sa fie in cel mai bun ceas posibil!
Va salut pe toate si raman in stand-by! Azi ma duc la medic, sa vedem ce zice...desi...sperante prea mari n-am...sunt tare ingrijorata!
Ne mai auzim!

ingeras26a spune:
Olteanco, hai, nu mai fi suparata! Sora mea a ramas insarcinata cu Clamydia, i-a dat Sumamed (in sarcina), i-a trecut si acum este in 4 luni si e o frumoasa :) de-abia astept sa vad ce va fi bebe, ca noi il botezam o sa fiu si io nasica
Ehhh? ti-a venit sufletu' la loc??
Adelamaria
Pupicei, Ingeras

Madana spune:
Liana olteanco imi pare rau de analize. Totusi tu ne dai, inca o data, o lectie de rezistenta si optimism. Te pup dulceeeee ca sa-ti treaca repede.
Catty ce-i cu tine iubita? Chiar asa nici un semn de viatza? Vezi ca vin cu sa te caut in curand.
Bubulina gospodina cum mai stai? Eu stau ff bine, azi am inceput din nou numaratoarea deci Z1 si o sa fac si eu ca Liana .... adica haz de necaz
. Tin pumnii pt. tine.
O zi buna dragelor.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Amely spune:
Avaloanco, sarumana de raspuns... Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca n-ar trebui sa fac stimularea cu clomiphem, uneori echilibrul nostru hormonal e atat de fragil, incat si o adiere de vant il poate distruge, dar'mite o stimulare, si ar fi pacat... CATEGORIC daca as face-o, ar fi cu monitorizare, asta nici nu se discuta, nu sunt inconstienta...dar deocamdata inca mai caut, mai citesc, ma mai documentez despre efectele negative ale stimularii, comparativ cu rezultatele, si ajung la concluzia ca in anumite cazuri...merita, insa doar daca sunt probleme reale de ovulatie, ceea ce nu-i cazul meu.
Mai nasol cand o sa trebuiasca sa-i spun lui T. ca nu i-am respectat indicatiile... Dar la urma urmei, e sanatatea mea in joc, nu?
Olteanco, mergem inainte, eu zic ca intr-o luna scapi... Summamed am inteles ca e foarte eficace. Vezi ca trebuie sa faca tratament si sotul
Va pupicesc pe toate
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

alice2c spune:
Buna fetelor! Am si eu niste nelemuriri. Din momentul in care temperatura a crescut peste 37 trebuie sa prestezi? Sau trebuie sa prestezi cu o zi inainte de cresterea temperaturii? Din momentul in care testul de ovulatie a iesit pozitiv, la cat timp trebuie sa prestezi? A doua zi este bine? In momentul in care temperatura a crescut inseamana ca atunci s-a produs ovulatia? De exemplu la mine testul de ovulatie s-a pozitivat in ziua a-10-a si de prestat prestam azi, in a11a zi.Va multumesc! Felicitari fetelor care si-au vazut visul implinit!

bubulina1 spune:
Madana, iaca sunt aici si inca nu s-a terminat numaratoarea la mine. Eu sunt in ziua 29 si nimic. Dar nici teste nu am facut.
Amely, tu ai luat utrogestanul pana cand a venit CM? Ca pe mine ma bate gandul sa le opresc, ca sa imi vina mai repede. Luni am programare la medic si vreau pana atunci sa fiu "curata". Sau daca le-ai oprit, la cate zile ti-au venit uratzii? Referitor la intrebarea ta, eu stiu (desi nu am luat niciodata) ca pe langa Clomiphene se mai da un produs pentru endometru (ceva gen Estrofen, parca). Chiar daca ai ovulatie, poate nu e suficient un singur ovul si atunci prin stimulare practic cresc sansele de a se produce fecundarea. Efecte negative sunt cu duiumul, dar daca faci monitorizare, nu ai de ce sa-ti faci probleme de chisturi.
Liana, imi pare sincer rau de rezultat. O sa fac si eu luna viitoare analiza, ca sa pot sa dorm mai bine noaptea
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

utocatalina spune:
Mirona scuze pentru intarziere! Primeste si felicitarile din partea mea si sarcina usoara in continuare..daca ai nevoie de un sfat sau vreo intrebare nu ezita sa ma intrebi!Danagie mi-a fost dor de tine...ma bucur ca esti bine, ca v-ati mutat si sper sa va gasiti timpul,starea de dispozitie si financiara sa va apucati iar de analize si sa se incununeze demersurile voastre cu bb mult dorit! Pup toate fetele si zile fertile!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta

M Oana spune:
Stau asa prost cu timpul......
Dar la o reusita ca cea a lu' Miro las toata treaba la o parte si urez din tot sufletul sa fie intr-un ceas bun!!!
"Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte!"

Amely spune:
Bubulina, am pus utrogestan pana in ziua 28...dupa care m-am oprit. Am intuit ca o sa-mi intarzie CM-ul, cum mi-a zis si Lachione. Si asa a fost. Mi-a venit abia in ziua 32, mie care eram ceas... Ma rog, mi se cam lungise CM-ul la 30 de zile in ultima vreme, mai ales in ultimele 3 luni cand am ovulat doar pe stanga. Dar pot spune in concluzie ca am avut cam 2-3 zile de intarziere date de utrogestan... la tine s-ar putea sa nu aiba efectul asta...depinde
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi