Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)
Raspunsuri - Pagina 5
g_ioana spune:
Vai de noi si de noi Cristalino
Unde mai pui ca pe langa maraielile nocturne ale Mariei(o fi de la nume, ca vad ca p'amandoua teroriste le cheama Maria)trebe sa mai suport dimineatza si vaicarelile lu tacsu "ca numa copilul nostru doarme rau,ca noi l-am invatat asa ca am sarit la fiecare zgomot sau miscare a ei, ca sa aplicam nu stiu ce metode americane,s.a.m.d"
Da' tu de unde mai ai fortza si pentru mutat ca eu am o astenie de primavara de vreo 2 zile...
http://photos.yahoo.com/gorodeii
corianai spune:
Hehehe... vezi Ioana e tocmai ce spuneam... da-i tacsului sa citesca ce patesc si altii, sa vezi cum nu se mai vaicareste
Roxana80art spune:
Salutare fetelor!
Reusi..si eu sa o linistesc pe fi-mea ....de fapt s-a linistit singura ca n-a avut incotro si a adormit in final cu suspinul pe buze.
Nu-s ce a avut azi la pranz ca de regula se culca fara probleme si nu maraie deloc....ii dau ceaiul si la nani cu ea,dar azi....
Azi implinim 1 an si 6 luni( Mare sarbatoare nu?)si 2 luni de somn bun noaptea pt. mami si tati -normal.
Va doresc sa aveti o saptamana buna si usoara(pe cat se poate)si....mai vorbim .
AAA....multe multe martisoare sau flori ca de.... maine e 1 Martie,nu?
Roxana si micuta Flaviana cam prea rasfatata(31.08.2004)
kro spune:
Salutare !
...Ca tot vorbiti de somn...si la noi e cu cantec...De dormit Alessia doarme bine noaptea, nu pot sa ma plang...dar pana adoarme se sucueste si se invarteste in pat de imi ies peri albi...Felicia in schimb adoarme repede, dar a inceput iar sa se trezeasca aproape noapte de noapte si sa vina la noi in pat pe motiv de frica ...nu cred ca o sa reusesc eu sa o mut in camera ei mai inainte de majorat ...
Vrabiuta si Cristalina...succes in deplasari...
Carmen...imi pare rau ca aveti probleme...tin pumnii sa treaca repede...Ionut ce mai face ?
Andreaa...bine ca ne mai dai vesti de AndreeaB..
Papadie ...sanatate la toata gasca...
Gabi...ma bucur ca a fost bine la circ...mai ca ma faci sa-mi iau inima in dinti si sa incerc si eu...
AndreeaM...wow...o luna singure...bafta sa fie Stefi cuminte si sanatoasa...si sa treaca repede...
Nicole si Adina...mai ziceti ceva ca de mult nu ati mai semnat condica...
Pupici cuplului Giulia - Ricardo...i-am vazut in poze...niste frumosi...Dana, super la voi cu carnavalul...i-am aratat si Feliciei pozele si i-au placut foarte mult....
Si ca tot veni vorba de carnaval...uitati cateva poze de la carvavalul de azi de la gradi :
http://community.webshots.com/album/548093003fxbxHQ
...si alte cateva poze cu mandrele in zapada aici:
http://community.webshots.com/album/547664573RggYot/2
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
szivarvany spune:
Kro - hellou la voi, am vazut fetele cucuiete, niste frumuseti !
Ce as mai vrea si io o fetiscana ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Mimilinca spune:
Ziua buna, dragelor! desi eu una, sincera sa fiu, am o zi destul de proasta vazand ce vreme este afara..., sufla un vant, mama, mama, ninge....naspa rau...
Roxana, cred ca florile de maine vor fi degerate, saracele. Noroc cu cele virtuale
Mey, eu una am capitulat in ceea ce priveste somnul Ilincai. la noi lucrurile stau cam asa: facem baie,...alea, alea, gata de nani, Ilinca si spune:"Inga somn, nani", cu cine faci nani, isi alege vreun urs sau alt maimutoi, mergem in patul mare (acolo iti si arata ca face ea nani, daca o intrebi), bea biberonul cu lapte, adoarme destul de repede, fericita ca este in patul mare cu mami, o mut in patul ei... avem vreo 3-4 ore de somn in doi , dupa care Ilinca se trezeste, si incepe a striga:"mamiiiii", ma duc, iau copilul, si dormim toti 3 linistiti pana dimineata ...ma rog, cu foielile si picioarele in cap cunoscute, dar oricum mai bine decat daca as incepe sa fac naveta intre camere sau sa incerc sa o adorm la loc in patul ei....asta e
Asa ca dorim mamicilor obosite cat mai multe nopti linistite si copii cuminti care dorm in paturile lor
Carmen, nu ca vreau ca sa te sperii...dar Ilinca mea aproape o luna a fost in razboi cu bona la pranz...a mancat in septembrie la cascaval...nu manca mai nimic la pranz si ca sa aiba ceva la ghiozdanel ii dadeau cascaval, ca la asta nu rezista. iar acum ,bona o hraneste mai bine decat mine. Rabdare, ca nu o sa stea tucurica ta flamanda. Ah, si nu cred ca statul tau langa bona in timpul mesei este o solutie. Copilul clar vrea cu tine, nu-l chinui...si sa ai o zi cat mai usoara maine!
Marcela, drum bun si tinem pumnii sa fie bine!
Gabi, spor la treaba!
Papa si fetele, sanatate multa!
Monica, sa fie intr-un ceas bun si sa stapaniti sanatosi noua locuinta!
O zi usoara in continuare!
vrabiuta spune:
fetelor, gata sa plec si sa uit...
un martisor pentru toate mamicile si fetitele!
ps multumesc mult pentru incurajari am mai avut evenimente mari (chiar si 80 de persoane si tot in strainatate) dar emotii ca acum parca nu am mai avut niciodata. cred ca e din cauza ca sunt si copii in grup si de cand sunt mamica si eu, am parca griji mai mari. va pupic
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
carmenp spune:
lumi si gabi, ca vad ca voi ati trcut prin asta, ieri a stat flaminda pina la 17,30 cind a plecat bona si i-am dat io mincare. asa au stat si-ai vostri flaminzi? ma gindesc ca poate mincau ceva, nu erau cu burta goala pina veneati voi...
cristal, stiu ca n-o sa mearga, la prinz a incercat iar biata femeie, dupa aia am intrat eu si-am stat linga ea, rezultatul? numa` la mine-n brate, basca golit biberonu` in 3 secunde...
kro, vazut printesele, pupacim. ionut e bine, acu` pe linga belele care le am cu ilinca restu`s floare la ureche
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Mimilinca spune:
Carmen, la noi a fost asa: laptele il dadeam eu dimineata, pentru ca fi'mea este matinala, pe ea n-o prinde 7.30 dormind, iar eu incep serviciul la 9, deci aveam timp...asa, masa de fructe o lua in parc, (pentru ca m-am intors la servici in septembrie si era cald si frumos afara)se uita dupa copii, flori... o pacalea, eh, dezastul era pranzul, 2-3 lingurite si gata, urlete.... Si ti-am spus, ca sa nu stea cu stomacul gol ii dadea cascaval, ca dupa asta este lesinata si acum si nu-l refuza. Eu ajung acasa la 6 seara, si normal, numai erau probleme cu cina si alte alea...Asta este experienta noastra cu mancatul de la bona. Ilinca mea nici cu mine nu manca prea grozav si eu insiram o multime de animale, castroane, o caram in sufragerie la TV, cu muzica...circ intreg. Si vreau sa-ti spun ca acum bona o ia de manuta"haide Ilinca sa papam", se duce in bucatarie, frumos la scaunul de masa si mai iau cate o caticica de rasfoit, fara TV, reclame si tot arsenalul meu... se rezolva, zic eu, usor, usor, cum spunea si Gabi...
si tin pumnii...
ma duc sa vad si eu poze...
Tin pumnii fie bine!
Mimilinca spune:
Caro, ti-am vazut fetele frumoasele ... Te invidiez pentru asa printese frumoase sa te bucuri de ele!
Pupici si pentru Giulia frumoasa, si pentru Ric, inima de leu..
Dana, te-am mai admirat inca o data... frumosi ochi mai ai !