Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (161)
Raspunsuri - Pagina 6
leeloo2004 spune:
Da, Carmen - nu minca nimic! Il mai pacalea cu niste pufuleti ca la astia nu rezista si se servea oricum singur, dar altfel nu minca nimic. Astepta sa vin eu pe la 6, 6.30 si atunci hamesit minca in 10 minute si supa si felul 2 si iaurtul! Imi amintesc si acum cind au venit zilele in care bunicele, pe rind, au raportat victorioase ca au reusit sa-l faca sa infulece macar supa... Oricum principalul este ca s-a dat pe brazda si s-a obisnuit sa manince si de la ele si o sa vezi ca si Ilinca se va obisnui cu bona!
E o vreme afara de nu-ti vine sa lasi nici macar un caine afara din casa... Si am o durere de cap de la vijul de afara de nu pot sa va spun...Parca nu ar veni miine primavara...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
speel spune:
salut fetelor!gata si cu carnavalul pe aici,copilul dupa 4 zile de circ de asta tot danseaza si lalaie a petrecere.Ma bucur ca v-au placut pozele si ca sustineti ca Ricu imi seamana.Incet incet si restul lumii care al vedea doar copilul lui Mario incep sa-mi spuna ca Ricardo seamana din ce in ce mai mult cu mine!Ce bine-mi pareeee!
Marcela.drum bun,lasa emotiile,o sa fie bine,mai ales ca esti si cu Catalin!e si o mica vacanta,mai ales ca sunt si pitici,o sa va distrati fain!
Papa,sanatate multa va doresc!
Carmen,chiar imi pare rau pentru voi,nu stiu ce idee sa-ti dau ca si noi cam in aceleasi ape ne scaldam.Cind se intimpla sa intirziem pe la oma,nici vorba sa manince acolo,nici macar de la mine!maninca numai acasa in scaunelul de masina de bebe ca sa se legene in timp ce mesteca.si in fata tv-ului.nici nu indraznesc sa ma gindesc ce as face in locul tau!poate ca daca se incalzeste si stam mai mult pe terasa o sa incerc intai sa-i schimb locatia prinzului si pe urma poate o invata si el sa manince singurel!sper.Mult noroc si multa rabdare va doresc.
Cu dormitul eu nu am probleme decit ca adoarme tirziu pentru ca se trezeste tirziu si de aici tot programul decalat.Eu nu vreau sa-l trezesc dimineata devreme pentru ca nu depind de vreun program si-l las sa doarma cit vrea el.Oricum,nici nu mai am ceas in dormitor,dar stiu ca-i 10 pentru ca se ridica Ricu si ma striga sau ma mingaie.la 14-14.30 se duce in patul mare si se culca pe perna mea 2 ore,se trezeste si vine in living la mine cu chef de joaca,iar seara la 22 baita si la 22.30 in patul mare in bratele mele adoarme in 15-20 min.Al pun in patut la el si pina dimineata la 10 nu am copil mic in
casa!
Daria,i-a nu mai vrea tu fata,ca mie imi trebuie mai mult decit tie o fata.Tu sa faci un flacau!ca fac eu fata si ne mai incuscrim o data!!!!
Kro,ai fete mari de acuma,ai scapat de-o grija!Pupici de la noi!
Felicia,cum esti?
cite bomboane ai cules?
mie mi-a aruncat unul o ciocolata mare direct in moalele capului ieri aici in Dremen,pacat ca nu stia omu ca mie imi plac numai snikers,asa ca am dat-o la alt copil.Ricu infuleca in schimb pop corn-ul ala dulce,a terminat un pachetel si statea numai cu manutele ridicate in sus sa-i mai cada vreun pachetel.Noroc de o batrina ca a vazut faza si i-a dat ea unul.Pina acasa l-a terminat si pe ala.
philip spune:
neata, neata
am vazut printesele carolinei, tare mai admir mamicile cu mai mult de un copil, bravo voua, eu una nu m-as descurca...
pupici giuliei care da la rate, ce-o fi apucat-o iar?
marcela, iti tinem pumnii sa iasa totul bine
ema, si mie imi place snikersu' da' ala cu migdale...
carmen, imi dau seama ce-i in inima ta, si eu-s prapastioasa cand vine vorba de copilul meu...daca e si mancarea in propozitie, nu-ti mai zic...pot doar sa-ti zic ca va fi mai bine, nu poate dura asa la nesfarsit...
ei ce credeti ca l-a apucat pe pupi? pana acum la culcare ii cantam cantecele si-apoi in patut la el...acum vrea sa-i citesc si aseara m-a pus sa-i citesc o carte de cel putin 5 ori dupa care s-a hotarat sa doarma cu ea...oricum, imi spune soacra-mea ca la pranz musai se duce cu ceva jucarii la culcare, mingiute, cuburi...ceva.
gata va pup ca iar m-am intins
philip&andreea
copilasi dragalasi
pako spune:
Dana, io nu stiu unde a fost carnavalul ala aici ca nu ne-am ales decat cu un tremurat zdravan tot cautandu-l.Da' fiindca am avut aparatul la noi am facut cateva poze(maine cred ca le pun)
Am vazut si pe aici lumea mascata ...cred ca fiecare satuc/oras l-a facut intr-o sala mare...cred, de n-am vazut nimic pe strada.
Am vazut pozele voastre....ai un leutz tare dulcel si tu esti o frumoasa.
Kro ti-am vazut fetitele....sunt minunate.Cand le vad mereu ma ia un tremurat si ma intreb cand o-i avea si eu 2 minuni asa.
Leeloo, pai Stefan chiar e cuminte de a rezistat el 2 ore la spectacol....
Marcela, tinem pumnii sa iasa frumos.
carmenp spune:
multumesc pentru gindurile si sfaturile voastre, fac foarte mult pentru mine!
am hotarit ca miine dimineata s-o trezesc la 7 sa-i dau laptele, dupa care cum i-o vrea sufletelu`, ca sa vin acasa s-o hranesc mai rau as face...
si sa nu uit: va doresc tuturor o primavara frumoasa!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxana1974 spune:
Da da da' cre ca vine primavara, ashe ninje la Cluj de zici ca-i de Craciun!
Noa, sa va aduca moshu' neste marztisoare frumoaaase si buuune
Dupa ce culc bestiutza sper sa mai poci veni sa vaz ce mai zicetzi! Hi hi mai nou Serban inainte sa adoarma isi canta singur: "nani, nani, pui..."
va pupam pe toti si mai pove mai incolo....
philip spune:
si de la mine niste flori si-o primavara faina:
. ptiu, ce patrioata mai sunt, numa' ca nu-s culorile in ordinea potrivita...
philip&andreea
copilasi dragalasi
cristalina spune:
Carmen, supcese maxime iti urez!
O sa fie bine, dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare si musai sa nu o oblige bona sa manance, ca pe urma se supara si nu mai mananca deloc...
La Maria a fost mai simplu cu tanti Ioana...in vreo doua saptamani a mancat rezonabil de la ea...O sa avetzi cateva saptamani de facut plinul in weekend pentru toata saptamana...dar trece.
(noi stam langa servici, la 5 minute...dadea tanti Ioana telefon disperata si ma duceam la 2 acasa sa-i dau lu' Maria sa manance ca mai avea putin si plangea biata femeie...:)))
Cupilu' meu cazu in cap! S-a trezit si m=a prins cu calculatorul deschis, evident ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa se urce pe scaunul de la calculator...Cred ca a vrut sa se intinda dupa somn si a alunecat printre spatar si un brat.
Mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut-o cu capul pe parchet, gatul stramb, corpul la verticala si picioarele incarligate de bratul de la scaun...Toata seara am pipait-o sa vaz daca e in regula......Ea era fericita ca ne gadilam!
Mi-a cumparat Felicia cort...pup cu spor...sunt asa de incantata ...parca ma vad tavalindu-ma prin ala...hahaha
Papadico, sanatate maxima!
Speel, sunteti niste frumosi!
Kro (doua fete cucuiete) sa-tzi traiasca printesele...:))
Amironeanu...sa mai bagi cate un mesaj scurt sa stim cum stati...
Ma duc sa intind rufe. O noapte linistita va doresc!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
cristal, nu ma poci culca daca nu-mi zici cit timp ai fugit de la ser vici s-o hranesti pe maria?
philip, am citit subiectu`, habar nu am, nici nu am mai auzit...
oliviaaaa, pe unde absentezi? gata, trecu` we!
na ca m-a luat foamea de emotii...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Carmen, bea o bere...o tzuica...o ceva...sa-tzi treaca de iemotzii...:))
Pai cred ca plecam de vreo 2 ori pe saptamana in prima luna...da' asta pen' ca eram aproape si puteam...:)
Mimilica, multumim de urari...:)
Si ca sa visatzi frumos, ia priviti la Maria cum se cantareste!...:)http://community.webshots.com/photo/547203847/2047690290085448124vowoOm
Noapte buna!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi